Finansinis 2017-ųjų horoskopas: sužinokite – veršitės diržus ar leisite sau paišlaidauti

2017 metų finansų horoskopas jau čia! Susipažinkite su finansinėmis prognozėmis jūsų ženklui, kad naujus metus pradėtumėte su teigiamu balansu – patarsime, kaip tvarkyti savo šlamančius.

Taigi, ar ateinančiais metais jums reikės susiveržti diržus, ar galėsite sau leisti kiek paišlaidauti?

Avinas

2017-ieji jums bus svarbūs metai: bus laikotarpių, kai labai taupysite, ir tokių, kai gyvensite ne pagal pajamas, o po to teks bristi iš skolų. Pasistenkite neišlaidauti – pamatysite, kad jūsų pajamų užtenka visoms būtiniausioms išlaidoms. Ateinančiais metais būkite išmintingi ir iš anksto numatykite nesuplanuotas išlaidas, reguliariai atsidėdami pinigų – nešvaistykite jų skudurams, kurių ir taip turite per akis. Nors kontroliuoti savo finansus nėra labai įdomus užsiėmimas, jis jums bus būtinas.

Jautis

2017-ieji Jaučio ženklo atstovams bus gan karštligiški metai, tad nenuostabu, kad jūs ko gero pamiršite apmokėti vieną kitą sąskaitą. Štai jums nedidelis patarimas: kalendoriuje užsirašykite sau priminimus, kada reikia mokėti svarbiausias sąskaitas. Pinigai jūsų gyvenime vaidina svarbų vaidmenį: kai sąskaitoje jų yra, jūs jaučiatės saugiai ir ramiai. 2017-iasiais jums labai svarbu vesti pajamų ir išlaidų apskaitą, kad išlaidos neviršytų pajamų, ir kad viduje jaustumėte didesnę ramybę. 2017-aisiais finansų srityje žvaigždės jums pranašauja daug labai ryškių nuosmukių ir pakilimų.

Dvyniai

Dvynių ženklo atstovų 2017 metais laukia daug finansinių siurprizų, ir kai kurie iš jų bus geri, netgi labai geri. Tikėtina, kad jums pakels algą už gerus darbo rezultatus, arba gausite premiją. Tačiau kol kas dar nepradėkite švęsti ir išlaidauti, nes per metus gali tekti apmokėti keletą sąskaitų, nuo kurių jūsų biudžetas patirs šoką. Štai jums patarimas: bandykite pasiruošti nenumatytoms išlaidoms (jeigu, pavyzdžiui, namuose kas nors sugestų ar pan.) Reguliariai atsidėkite pinigų.

Vėžys

Vėžio ženklo atstovams metų pradžia finansine prasme turėtų būti labai gera, bet tikėtina, kad neilgai trukus jūs atsipalaiduosite ir jus nusineš išlaidavimo banga. Dosnumas yra viena iš geriausių jūsų savybių, bet dėl nuolatinio noro padėti kitiems jūs patys galite patirti finansinių sunkumų. Jūsų šeimos nariams 2017 metais gali prireikti finansinės pagalbos – tikėtina, kad jūs negalėsite jiems atsakyti ir iš paskutiniųjų stengsitės padėti savo artimiems žmonėms. Ateinančiais metais jūsų finansai patirs ir pakilimų, ir nuosmukių: bus laikotarpių, kai sugebėsite viską kontroliuoti, bet bus ir tokių, kai išlaidos viršys pajamas. Patarimas ateinantiems metams būtų toks: prieš skolindami pinigų kitiems, įsitikinkite, kad galite sau tai leisti ir jūsų pačių interesai nenukentės.

Liūtas

Brangieji Liūtai, 2017-ais metais jums reikia susitelkti į savo finansinius reikalus: pasistenkite planuoti savo biudžetą, kad neįbristumėte į skolas ir nekiltų kitų finansinių rūpesčių. Metų pradžia gali būti nelabai gera – ko gero gali tekti gailėtis net dėl kai kurių šventinių pirkinių. Stebėkite savo įpročius, susijusius su finansais – gal pavyktų nesunkiai sutaupyti pinigų tiesiog atsisakius kai kurių nebūtinų išlaidų. Rekomenduojama pasikonsultuoti su finansų ekspertais, kaip planuoti savo biudžetą – jums reikėtų išmokti gyventi pagal savo pajamas. Finansine prasme šie metai nebus tolygūs, bet jums nuosmukiai neturėtų stipriai atsiliepti: ateinančių metų gruodį jūsų sąskaita bus nenukentėjusi.

Mergelė

Mergelių ženklo atstovams puikiai sekasi taupyti pinigus ir reguliariai juos atidėti, tad toks racionalus požiūris 2017 m. jums atsipirks. Ateinantys metai jums pasiūlys galimybę pagerinti savo gyvenimo sąlygas: galbūt jūs persikelsite į geresnį būstą, o gal net nusipirksite pirmuosius nuosavus namus! Mergelės moka tvarkyti savo finansus, bet retai palepina save. Tik ne ateinančiais metais! Vienintelis finansiškai sunkus mėnuo jums bus kovas – gali kilti nenumatytų išlaidų, bet kadangi visada turite atsidėję pinigų, viskas baigsis gerai!

Shutterstock nuotr.

Svarstyklės

Svarstyklių ženklo atstovams 2017 m. pradžia bus kaip perspėjimas: jei nepakeisite gyvenimo stiliaus ir nesumažinsite išlaidų, galite į klimpti į skolų liūną. Vasario mėnesį finansiniai reikalai jums atrodys daug geresni, nei buvo kurį laiką prieš tai. Vasarą jūsų laukia didelė pagunda impulsyviai investuoti, bet pasistenkite susilaikyti – taip bus geriau. Ateinantys metai finansiškai jums bus palyginti stabilūs. Tai labai gerai, turint omenyje, kad jūs ne itin mėgstate planuoti biudžetą ir taupyti pinigus.

Skorpionas

Skorpiono ženklo atstovai yra dideli išlaidautojai ir mėgsta save lepinti, o štai taupyti visai nemoka. Pinigai apskritai jūsų nelabai domina, tačiau 2017 metais viskas pasikeis – pinigai taps vienu iš didžiausių jūsų rūpesčiu, tad pasistenkite kruopščiai planuoti biudžetą, kad išvengtumėte nemalonių siurprizų. Jei kiltų sunkumų, jums rekomenduojama nedelsti ir kreiptis į finansų ekspertus, kad patartų, kaip sumažinti nereikalingas išlaidas.

Šaulys

Šaulio ženklo atstovams žvaigždės rekomenduoja ateinančius metus pradėti kruopščiai planuojant savo išlaidas. Jei jums kažko prireiks, nepirkite iš karto, o atlikite nedidelį tyrimą internete, kad rastumėte geriausią kainos ir kokybės santykį. Jums bus nelengva išmokti save riboti finansiškai, nes jums labai nepatinka bet kokie apribojimai. Jūs linkę išlaidauti spontaniškai – po to jaučiate kaltę, bet nieko nebegalite padaryti. Štai jums patarimas: vadovaukitės sveiku protu – jūs visada rasite teisingą sprendimą, kaip kuo geriau įveikti finansinius nesklandumus.

Ožiaragis

Ožiaragio ženklo atstovams metų pradžia turėtų būti labai gera, tačiau vasarį reikalai gali pakrypti į blogąją pusę ir jūs nustosite kontroliuoti savo finansus! Ožiaragio ženklo atstovai myli pinigus, pinigai suteikia jiems saugumo ir stabilumo jausmą. Būtent todėl jums būtina išmokti taupyti, kad ir kaip nesinorėtų. Ateinančiais metais būsite linkę išlaidauti, tad gresia pavojus, kad mėnesio gale nebeliks pinigų mokesčiams ir kitoms būtinoms išlaidoms. Išmokite palepinti save tada, kai galite, o ne tada, kai užsimanote. Jums labai svarbu išmokti kontroliuoti savo impulsus.

Vandenis

Vandenio ženklo atstovai paprastai yra labai dosnūs, linkę dovanoti. Jie mėgsta rodyti dėmesį savo artimiesiems ir draugams, o vienas iš būdų, kaip jie tai daro, yra dovanos. Dosnumas yra labai gera savybė, bet svarbu kruopščiai susiplanuoti finansus, kad po to nepritrūktumėte pinigų savo pačių būtinoms išlaidoms. Patariame jums vesti biudžeto apskaitą, kitaip įsijausite pirkdami dovanas ir jūsų išlaidos viršys pajamas. Nepamirškite, kad pinigai ant medžių neauga, todėl leiskite juos protingai. Tikėtina, kad metų pabaigoje jūsų finansinė padėtis pagerės – jus paaukštins arba pakels atlyginimą.

Žuvys

Ateinančiais metais Žuvų ženklo atstovams prognozuojami pakilimai ir nuosmukiai, bet jums kone geriausiai iš visų Zodiako ženklų sekasi tvarkyti pinigus ir planuoti pajamas bei išlaidas. Jūs racionalūs ir atsargūs, bet kartu ir dosnūs bei linkę duoti, kai matote, kad tikrai yra poreikis, ypač švenčių proga! 2017 metai jums turėtų būti geri finansine prasme. Tikėtina, kad jums gali kilti klausimas, ką daryti su kas mėnesį atliekančiais pinigais – ko gero teks tartis su investavimo specialistais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis