Dienos horoskopas: šauliams reikėtų saugotis persivalgymo, avinams – parodyti dėmesį aplinkiniams

Liepos 8-oji paskelbta Tarptautine alergijos diena. Ši diena skirta atkreipti dėmesį į alergijos priežastis, organizuojamos įvairios visuotinės akcijos.

Liepos aštuntoji, sekmadienis - 189-oji metų diena (paskutinė 27-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 176 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia: Amarilė, Arnas, Arnoldas, Audrius, Elzė, Elžbieta, Vaitautas, Valmantė, Virginija;

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.52, leidžiasi 21.55. Dienos ilgumas - 17.03.

Šiandien - trečioji Mėnulio delčios diena.

Saulė Vėžio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė liepos 8-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Tai gali būti produktyvi diena. Visus nesklandumus, kilusius namuose, galima išspręsti be ypatingų pastangų - tereikia parodyti, kokie svarbūs jums yra aplinkiniai, kaip juos vertinate. Tuomet pagalba ateis pati.

JAUTIS. Šiandien galite imtis iniciatyvos teikti pasiūlymus, megzti pažintis, reguliuoti dienotvarkę bei kitus planus. Atskleisti jausmus, emocijas galite beveik nesivaržydami, nes aplinkiniai bus gana tolerantiški ir supratingi.

DVYNIAI. Pasistenkite išnaudoti kiekvieną progą palepinti savo kūną, pastiprinti sveikatą, nervus. Venkite intensyvios, daug jėgų reikalaujančios veiklos. Tiktų užsiimti menine veikla.

VĖŽYS. Daug dėmesio sulauksite iš draugų, pažįstamų ir gerbėjų. Galite rengti pikniką arba būti pakviesti į proginį vakarėlį, visuomeninį renginį ar šiaip bendraminčių susibūrimą. Kur benueitumėte, būsite pastebėti, įvertinti.

LIŪTAS. Šiandien galite neišgirsti svarbaus ir protingo patarimo. Nieko gero, jeigu vadovausitės vien emocijomis. Spręsdami aktualius klausimus, turėtumėte vadovautis išmintimi bei intuicija. Tai garantuotų sėkmę.

MERGELĖ. Šiandien galite šauniai pasirodyti žmonėms, kurie jums atrodo reikšmingi, ypatingi ar šiaip įdomūs. Nesunkiai užmegsite reikalingus kontaktus, praplėsite akiratį. Turbūt mėgausitės laisvalaikiu toli nuo namų.

SVARSTYKLĖS. Nevenkite kalbėti, lieti jausmų, bet pasistenkite girdėti ir pašnekovus. Suprasti kitus bei įgyvendinti kai kuriuos planus jums gali trukdyti tam tikri stereotipai.

SKORPIONAS. Gali būti, kad ieškosite galimybių pritaikyti savo sugebėjimus, kitaip bendrauti su aplinkiniais. Jūs elgiatės teisingai, tačiau kiti tai ne iš karto įvertins. Tuo tarpu galite sulaukti ir kritikos, ir komplimentų.

ŠAULYS. Šiandien nebūtinai gerai jausitės. Gali būti, kad pajusite neįprastų vaišių ar tiesiog persivalgymo pasekmes. Laimei, su jumis rūpestingai, supratingai elgsis artimi žmonės. Pravartu atlikti grožio ir higienos procedūras.

OŽIARAGIS. Šiandien atkakliai ieškosite bendros kalbos su giminaičiais, kaimynais. Verta leistis su jais į diskusijas bei jas provokuoti tik tuo atveju, jei esate geranoriškai nusiteikę. Vis dėlto į svečius per prievartą nesiveržkite ir įkyriai kitų nekvieskite.

VANDENIS. Nuo pat ryto būsite emociškai dirglūs ir perdėtai reaguosite į bet kokią artimų žmonių pastabą, repliką. Regis, nuotaiką labai pagerintų maloni dovanėlė, naujas pirkinys, garderobo detalė.

ŽUVYS. Diena gana palanki reikšti jausmus ir emocijas. Bendraukite, rašykite, skambinkite, būkite draugų ir artimųjų apsuptyje. Galite sulaukti svečių arba patys vyksite į viešnagę.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis