Dienos horoskopas: Mergelėms prireiks kantrybės, Vėžius kankins nerimas

Liepos dešimtoji, antradienis - 191-oji metų diena (antroji 28-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 174 dienos.

Liepos 10-oji - Septyni broliai miegantys. Maždaug 161-180 m. septyni broliai ir jų motina Felicita buvo nukankinti už Kristaus tikėjimo išpažinimą. Lietuvoje tikima, kad nuo Septynių brolių miegančių prasideda lietūs. Jei tądien lyja, lietus nesiliaus septynias dienas, o gal net septynias savaites. Jeigu visai nelyja, irgi blogai - derlius bus menkas.

Savo vardadienius šiandien švenčia Amalija, Amelija, Eirimė, Gilvainas, Gilvainė, Melė, Neikantas, Neikantė, Neimantas, Neimantė, Sigutė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.54, leidžiasi 21.54. Dienos ilgumas - 17.00.

Šiandien - penktoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Vėžio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė liepos 10-ajai, antradieniui

AVINAS. Šiandien jums nepakenks dideli emociniai ir informaciniai krūviai. Nusimato įvairūs susitikimai, susitarimai. Daug bendrausite telefonu, internetu. Galite tikėtis originalių patarimų, intriguojamų naujienų.

JAUTIS. Meilė, grožis, gailestingumas bus itin aktualios temos. Būsite dėmesingi ir dosnūs savo mylimiesiems bei vaikams. Daug duosite, bet daug ir patys gausite.

DVYNIAI. Daug galvosite apie finansinius, turtinius interesus. Pažvelgę į gyvenimą kaip į žaidimą, suprasite, kad kai kurios jūsų problemos yra išpūstos. Savo energiją ir lėšas naudokite tikslingai, nesiblaškydami.

VĖŽYS. Diena bus kupina neaiškumų, nerimo ir keistų nuojautų. Turbūt gyvensite prisiminimais ir svajonėmis. Pravartu ramiai apsvarstyti asmeninius santykius, paskaityti, pamedituoti.

LIŪTAS. Šiandien savo vertę parodys draugiški ryšiai, kolektyvinis faktorius. Kažkieno tarpininkavimas, palaikymas gali išgelbėti jus nuo nemalonaus posūkio. Regis, naudingai praleisite laiką.

MERGELĖ. Galite patirti emocinę įtampą dėl įstrigusių nelengvų įsipareigojimų. Svarbūs bus savo vertės, kompetencijos įtvirtinimo klausimai. Šiek tiek kantrybės ir jums pavyks laimėti dominančio asmens palankumą.

SVARSTYKLĖS. Nelabai suprasdami savo norus, galite pradėti kažką keisti. Tikriausiai pasižymėsite dvasiniu, kūrybiniu pakilimu. Vis dėlto naujovėms dar ne metas. Subrandinkite jas.

SKORPIONAS. Regis, teks vykdyti finansinius įsipareigojimus, mokėti mokesčius, atiduoti skolas ar pasistengti jas atgauti, jei esate paskolinę kitiems. Neapsiribokite vien reikalais, skirkite dalelę savo laiko jus mylintiems.

ŠAULYS. Jūsų nuotaika šiandien labai priklausys nuo santykių su antrąja puse ir dalykiniais partneriais. Jeigu tarpininkaujate, labai svarbu nenuvilti klientų, nežarstyti tuščių pažadų.

OŽIARAGIS. Gali paaiškėti bendradarbiavimo, tarpininkavimo siekimo ar jo nutraukimo motyvai. Sveika logika padės rasti išeitį iš bet kokios situacijos. Turbūt susidomėsite racionalia mityba, dieta, sveikatos stiprinimu.

VANDENIS. Savo gražiausias svajones pasitaupykite ateičiai, o šiandien nesitikėkite nepelnytų likimo malonių. Galite gauti kvietimą į pobūvį, renginį, kuris pareikalaus išlaidų įvaizdžiui bei dovanoms. Labiau prižiūrėkite vaikus.

ŽUVYS. Šeimos, partnerio reikalai pasiglemš visą jūsų dėmesį. Jeigu pernelyg į juos velsitės, galite likti kalčiausi, kai nepataikysite su savo patarimais ir perspėjimais. Ir netgi tuo atveju, jei pataikysite tiesiai į dešimtuką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis