Dienos horoskopas: Dvyniai pasiners į flirtą, o Mergelėms patartina saugoti sveikatą

Liepos 1-oji - Tarptautinė architektų diena.

Liepos pirmoji, sekmadienis - 182-oji metų diena (paskutinė 26-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 183 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Julius, Julė, Julijona, Julijonas, Liepa, Regina, Tautrimas.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.46, leidžiasi 21.59. Dienos ilgumas - 17.13.

Šiandien - ketvirtoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vėžio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė liepos 1-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Tikėtinos pramogos, įdomūs renginiai ar susitikimai. Linksminkitės, bet su saiku. Sportuodami saugokitės traumų. Jūsų vaikams reikia daugiau supratimo, draugiško požiūrio, tačiau ne lepinimo materialiais daiktais.

JAUTIS. Pasireikš didelė nuotaikų kaita, emocionalumas. Galimos pavydo scenos. Labiau pasitikėkite savimi, nelaukite pritarimo ir palaikymo iš tų, kurie niekada to nepadarys.

DVYNIAI. Nauji pažįstami, pokalbiai ir flirtai kelionėje ar kitur suteiks jums įspūdžių, romantiškų vilčių. Būsite sąmojingi, intelektualūs, ir tai aplinkiniams išties patiks. Nepaisant to, gali kilti ginčų.

VĖŽYS. Šiandien gali kilti rūpesčių dėl jus dominančio žmogaus netinkamo poelgio. Kils įtarimų, kad kažkam rūpi jumis pasinaudoti. Vaikų poreikiai jums gali pasirodyti kiek per dideli, ne pagal amžių ir būtinumą.

LIŪTAS. Pasireikš didesnis emocinis jautrumas, seksualumas, paaštrės vaizduotė. Gali žeisti partnerio ar meilės objekto savanaudiškumas, agresyvumas. Arba tai, kad labai skiriasi požiūriai, tikslai. Neprovokuokite pavydo scenų, nekelkite ultimatumų.

MERGELĖ. Jeigu jaučiatės gerai, pasižymėsite aktyvumu, darbštumu. Derėtų pasirūpinti artimų žmonių bei naminių gyvūnų sveikata, higiena. Vis dėlto skubėti, persistengti nepatartina, nes gresia traumos bei kitaip galite sau pakenkti.

SVARSTYKLĖS. Iš pažįstamo ar draugų kompanijos galite gauti pasiūlymą bendrai veiklai ar laisvalaikiui. Tačiau jums derėtų daugiau dėmesio skirti vaikams, mylimam žmogui.

SKORPIONAS. Nepatartini ambicingi pareiškimai, kovingos manieros. Tai neigiamai veiktų mikroklimatą. Aplinkiniai gali suabejoti susidarytu jūsų įvaizdžiu. Jei jums atrodo, kad jūsų niekas nemyli, pirmiausia mylėkite ir vertinkite patys save.

ŠAULYS. Nusimato trumpos kelionės, ekskursijos arba susitikimai. Stenkitės išlaikykite gerus santykius su aplinkiniais, mylimu žmogumi. Tykos pavojai kelyje, tad būkite atsargūs.

OŽIARAGIS. Būtų gerai, kad, užuot ieškoję abejotinos naudos ar kompanijų, visą savo dėmesį skirtumėte artimiems žmonėms. Jeigu situacija privers rūpintis pinigų, turto reikalais, saugokitės, kad jūsų neapgautų apsukrūs asmenys.

VANDENIS. Tikriausiai sieksite užkariauti patinkančio žmogaus širdį arba kažkas sieks jūsų. Tačiau agresyviai demonstruojamos aistros gali viską sugadinti. Verčiau neprovokuokite konfliktų. Saugokitės traumų, gaisro.

ŽUVYS. Vėsūs gūsiai arba keista migla meilės fronte veikiausiai bus trumpalaikiai. Būkite atlaidesni ir kantresni. Jeigu nekaip jaučiatės, derėtų daugiau ilsėtis. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis