Didžiausios moters, norinčios rasti vyrišką partnerį, klaidos

(1)

Pagal šventuosius senovės indų raštus, kiekviena moteris gali tapti deive. Tačiau dabartinėje visuomenėje puoselėjamas kitoks moteriškumo pradas, kuris dažnai atveda prie santykių subyrėjimo. Kodėl? Kokias klaidas dažniausiai dailiosios lyties atstovės daro?

1. Netinkama apranga. Moteris turi rinktis švarius ir gražius drabužius. Visgi šiuolaikinė moteris dažniau rengiasi taip, kad pabrėžtų tam tikras kūno dalis ir atrodytų seksualesnė. Tačiau gedulingas įvaizdis silpnina bioenergetinį lauką. Dėl to gali užklupti dvasinės ir fizinės ligos. Tikrasis moters grožis nekelia geismo, bet leidžia juo žavėtis ir garbinti, nesvarbu, kokio amžiaus jis būtų.

2. Viešai skalbia problemas. Moteris, kuri viešai skalbia savo šeimos „skalbinius“, t. y. atskleidžia visas šeimos paslaptis ar rūpesčius, pasakoja apie savo vyrą ir vaikus nepažįstamiems, atidaro energetinį kanalą. Tuomet aplinkiniai tyčia ar netyčia gali sujaukti šeimos ramybę. Šeimoje iškilusias problemas reikėtų spręsti su profesionalais – santykių konsultantais ar psichologais.

3. Plepumas. Tai pirmas bruožas, kurio moteris turėtų atsisakyti. T. y., tarškėti ir atskleisti savo paslaptis bet kam ir bet kada. Moteris taip pat turėtų mokytis būti už vyro, o ne prieš jį. Kai moteris nuolat eina priekyje, priešais vyrą, jis praranda gebėjimą ir norą pirmauti. Dailiosios lyties atstovės užduotis – padėti atsiskleisti vyriškumui, rasti valios bei meilės harmonijos.

4. Paslapčių atskleidimas. Moteris turi mokėti saugoti savo paslaptis. Tikrai nereikia atskleisti visų savo paslapčių. O svarbiausia iš jų – mokėjimas būti vyro priekyje, jam to nežinant. Jei vyras supranta moters paslaptį, jis praranda susidomėjimą ja.

5. Grožio procedūras šalia vyro. Moteriai šalia vyro nevalia dažytis ar atlikti kitas grožio procedūras. Be to, vyras niekada negali pamatyti moters nešvarios, nesusitvarkiusios,leidžiančios išstisą dieną su chalatu namuose. Partneris turi regėti tik gražiąją moters pusę.

6. Skuba į intymumą. Tam pirmiausia reikia subręsti emociškai. Po to viskas natūraliai atsiskleis pamažu. Kokybiški santykiai yra orientuoti į šeimą, o ne į seksualinių įgeidžių patenkinimą.

7. Vyriška moteris. Stipri kaip vyras moteris sunaikina ne tik santykius, bet ir savo vyro esybę. Vyriška moteris sukelia stipriosios lyties atstovams pyktį, agresiją, emocinį išsekimą be abejones ginčus ir slogutį namuose. Jeigu moteris nuoširdžiai palaiko savo vyrą, net jeigu jie ir turi skirtingų pomėgių, jų santykiai nuo to tikrai nenukentės.

8. Piktnaudžiauja moteriškumu. Kur slypi tikroji moters stiprybė? Tai jos moteriškumas, švelnumas, empatija. Perdėtas moteriškumas santykiams atsiliepia nepalankiai. Tokios moteris yra pernelyg kaprizingos, dažnai verkia, jas valdo dideli nuotaikų svyravimai. Visa tai veikia šalia esančių žmonių fizinį ir energetinį lauką.

9. Prisiima už viską atsakomybę. Moteris gali nuspręsti vyro ir vaikų problemas. Tačiau atsakomybę už jų sprendimo įgyvendinimą turėtų prisiimti vyras.

10. Skleidžia paskalas ir apkalbas. Moteris, niekinanti kitų gyvenimus, kritikuojanti materialinę gerovę, sukurtą gerbūvį, į savo gyvenimą įsileidžia niekam nereikalingą negatyvumą. O juk viskas grįžta bumerangu – jeigu kalbama blogai, tai tas pats blogis ir sugrįžta.

11. Trokšta svetimo gyvenimo. Moteris turi būti kukli ir nesavanaudiška. Ji neturėtų trokšti stipresnės meilės, jausmingesnių glamonių, daugiau puošmenų ir dėmesio, gyventi geriau nei jai tai gali suteikti jos teisėtas vyras. Reikia išmokti vertinti tai, kas yra šalia ir dabar. Tai atlygis už praėjusių gyvenimų skolas.

12. Užsiima vyriškais darbais. Tai silpnina vyrų galią. Moteris būna daug stipresnė, kai veikdama vadovaujasi savo moteriškumu ir meile. Vyras tokia moterimi labiau pasitiki, o santykiai būna tvirtesni, labiau atsparūs likimo smūgiams.

13. Perima valdžią į savo rankas. Santykių modelį duktė perima iš motinos pusės. Jeigu ji linkusi dominuoti, greičiausiai tokia pati bus ir dukra. Sūnų reikia ugdyti ir mylėti. Jam reikia išmokti priimti sprendimus, atsakomybę už juos. Berniukams būtina aiškinti, mokyti, kad mergaitės yra kitokios. Nepaaiškinus vaikams apie šeimos narių vaidmenis, vėliau gali kilti rūpesčių. Vaikai iš tėvų paveldi tokias savybes, kurios yra giliai paslėptos. Atžalos tampa tų paslėptų bruožų atspindžiai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis