Didysis 2018-ųjų horoskopas: ko ateinančiais metais tikėtis skirtingiems Zodiako ženklams

Naujametines prognozes pateikia du kalendoriai: astrologinis Vakarų ir „gyvūnų“ Rytų. O jeigu juos sujungtume? Apie tai, kas laukia visų Zodiako ženklų Šuns metais, pasakoja didysis horoskopas.

AVINAS


Aviną ir Šunį vienija tokie bruožai kaip sąžiningumas ir idealizmas. Pozityvus Avino charakteris padeda jam susidoroti su nerimu, kuris būdingas jautriam Šuniui, todėl bendra metų nuotaika žada būti džiaugsminga ir energinga. Šuo, savo ruožtu, pasidalins sveiko proto pojūčiu ir sąžiningu bei rūpestingu požiūriu į reikalus: teks užsiimti pakankamai sudėtingu darbu, kuris atneš puikų rezultatą ir materialų atlygį. Jums teks priimti sprendimus ir veikti greitai, tačiau gerai apgalvotai. Daug emocijų sukels santykiai su partneriu: pasistenkite suprasti jo poelgius, net jeigu kartais galų gale liksite vienas kitam ištikimi.


JAUTIS


Atviras ir atlapaširdis Jautis lengvai susigyvena su realiai į gyvenimą žiūrinčiu Šunimi: metų įvykiai vystysis dinamiškai ir konstruktyviai. Teks užsiimti klausimais, kurie turi didelę praktinę reikšmę. Gali būti, kad jūsų projektuose prireiks teisininkų pagalbos. Galėsite susidoroti su bet kokiais sunkumais, jeigu iš savo rato pašalinsite į agresyvią kritiką linkusius žmones. Galutinai nutraukti ryšių nereikia – tiesiog nereaguokite ir išlaikykite tarp jų ir savęs sveiką atstumą. Tačiau svarbiausia, kas laukia Jaučio Šuns metais – tai ryškus romanas, kuriame iš abiejų pusių pulsuos dosnūs ir pasiaukojimu dvelkiantys jausmai. Meilė paverčia Jautį ypatingai jautriu: jums labai reikalingas švelnumas, kitoks partneris jums paprasčiausiai netinka.


DVYNIAI


Dvyniams su jų gyvu temperamentu būna sunku susigyventi su Šunimi, kuriam ne visada pakanka pasitikėjimo savimi. Šių metų prigimtis kintanti: energijos ir entuziazmo kupinus laikotarpius gali keisti akimirkos, kai norėsis paprasčiausia pasėdėti tyloje ir pasinerti į liūdesį. Darbe galimos situacijos, kai ieškosite ne veiksmingų sprendimų, o formalaus aplinkinių pritarimo, arba skubėsite kam nors padėti, pamiršdami savuosius interesus. Tačiau svarbiausia, kas laukia Dvynių 2018-ais Šuns metais – tai santykiai su mylimu žmogumi. Jums netinka gyvenimas vienumoje ir jūs puikiai tai suprantate.


VĖŽYS


Švelnus ir nuoširdus Vėžys ir jautrus Šuo – vienas ir harmoningiausių derinių. Naujieji metai bus kupini bendravimo su kitais žmonėmis: jūs esate kantrūs, atidūs, jums puikiai išeina suprasti aplinkinius, tačiau kartais tenka slėpti savuosius jausmus. Naujos pažintys padės pasistūmėti karjeroje, pakilti į naują profesinį lygį. Tačiau svarbiausia, kas laukia Vėžių ateinančiais Šuns metais – susitikimas su žmogumi, kurį galima drąsiai pavadinti „artima siela“. Jeigu jūs sugebėsite susidoroti su pirmomis abejonėmis ir išreikšti mažiau skeptiškumo, šių santykių gali laukit labai įdomi ateitis.


LIŪTAS


Šuo pasiruošęs tapti ištikimu stipraus, dosnaus ir kilniadvasiško Liūto palydovu ir pagalbininku. Ateinančiais metais jūs susitiksite su svarbiais žmonėmis, į kurių dalykinius patarimus vertėtų atidžiai įsiklausyti. Darbe gali kilti kelios sudėtingos situacijos: svarbiausia jose pademonstruoti absoliutų sąžiningumą ir nepavesti partnerių, kurie jumis pasitiki, net jeigu tam prireiks šiek tiek paaukoti savo interesus. Visuose kituose dalykuose apsieisite be kompromisų: metai žada būti sėkmingi, ramūs ir vaisingi, tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime.


MERGELĖ


Ateinančiais metais Mergelėms teks susikoncentruoti į dalykus, kurie, panašu, labai stipriai įsibraus į asmeninę erdvę. Jeigu norite atkurti optimalią darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrą, teks pakovoti už savo ribas, įveikti išankstinius įsitikinimus, atvirai aptarinėti sudėtingus klausimus, pademonstruoti tvirtesnį charakterį ir didesnį pasitikėjimą savimi. Gali būti, kad jūsų aplinkoje yra žmonių, kurie paiso ne bendrų, o išskirtinai savanaudiškų interesų. Mergelei taip pat teks Šuns metais šį tą peržiūrėti santykiuose su partneriu: jis rodys daugiau atsakomybės ir rūpesčio, jeigu pajaus, kad jūs juo pasitikite ir nesistengiate kontroliuoti kiekvieno jo žingsnio.


SVARSTYKLĖS


Svarstyklės patinka aplinkiniams žmonėms, nes jie vertina jūsų paslaugumą, sąžiningumą, malonų charakterį. Vis dėlto, ateinančiais metais stenkitės kreipti daugiau dėmesio į konfliktines situacijas: gali būti, kad kažkas bandys jumis manipuliuoti, puikiai žinodamas, kad jūs negalite pakęsti ginčų ir paprastai esate pasirengę viskam, kad tik jų išvengtumėte. Jūsų diplomatiškas charakteris leidžia rasti išeitį iš pačių kebliausių situacijų, tačiau stenkitės neaukoti savęs, tikėdamiesi užsitarnauti kolegų ir vadovybės pritarimą. Svarbiausia, kas laukia Svarstyklių Šuns metais, tai susitikimas su tokiu pat dosniu, suprantančiu ir ištikimu partneriu. Kol kas asmeniniame gyvenime, panašu, jūs atiduodate daugiau nei gaunate.


SKORPIONAS


Energingasis Skorpionas turi gerai išvystytą intuiciją, o Šuo ateinančiais metais jam padovanos tokias savybes, kaip kryptingas tikslo siekimas ir meilė darbui. Visa tai kartu paėmus pakels jūsų bendrą nusiteikimą ir motyvaciją, suteiks drąsos ir leis ryžtingai siekti savo tikslų. Darbe įmanomos situacijos, kai teks pastovėti už savo teises. Ateinantys metai privers atkreipti daugiau dėmesio į draugystes: stenkitės nepraleisti nei vieno kvietimo į gimtadienį, teatro premjerą, parodą ar vakarėlį. Asmeniniame fronte galimos teigiamos permainos, jeigu išmoksite atvirai kalbėti apie savo jausmus.


ŠAULYS


Sąžiningas, geranoriškas ir savo idealams ištikimas Šaulys ir ištikimas bei narsus Šuo – abu kartu jie gali užkariauti visą pasaulį! Tačiau šiais metais pasistenkite nepervertinti savo jėgų, neprarasti entuziazmo. Mokykitės švelniau žiūrėti į kompromisus. Pavyks išvengti daug nusivylimų, jeigu sugebėsite būti mažiau kategoriški. Reikaluose teks skirti ypatingą dėmesį detalėms. Nepalikite svarbių dalykų savieigai. Priešingai, meilės reikaluose galite sau leisti daugiau lengvabūdiškumo: ne visus romanus ir aistringus prisipažinimus būtina vertinti rimtai.


OŽIARAGIS


Ožiaragis moka būti dosnus, atviras aplinkiniams, tačiau Šuo išmokys jį tvirčiau pastovėti už savo interesus. Apskritai, ateinantys metai bus jums į naudą, nes suteiks mintims skaidrumo, o poelgiams – veiksmingumo. Darbe jus varo į priekį veikiau pareigos jausmas, nei materialinis interesas, tačiau šį kartą jūsų pastangos bus apdovanotos ir finansine prasme. Pasistenkite nesileisti į ginčus antraeiliais klausimais.


Didžiausią pasitenkinimą suteiks ne verslo projektai, o galimybė bendrauti su artimais žmonėmis, pralinksminti draugą ar paguosti draugę. Panašu, kad meilėje jūs šiek tiek baiminatės atsidurti pažeidžiamumo zonoje ir kartais slepiate jausmus po ironijos ir abejingumo kauke. Šios baimės nepagrįstos – jūsų antroji pusė pažįsta ir vertina jūsų auksinę širdį.


VANDENIS


Panašu, kad ateinančiais metais jums ne kartą teks veikti esant nenumatytoms aplinkybėms, greitai prisitaikyti prie besikeičiančios situacijos. Gali būti, kad teks spręsti kažkokią biurokratinę problemą. Susidoroti su tuo padės filosofinis požiūris į netikėtus dalykus, profesionali prieiga prie naujos informacijos ir lašelis humoro. Jūs mokate draugauti su žmonėmis, o mainais iš jų galite tikėtis palaikymo ir pagalbos. Tačiau svarbiausia, kas laukia Vandenio 2018-ais Šuns metais, tai nauja santykių su artimu žmogumi kokybė. Jums reikia stabilumo, tad gali būti, kad atėjo metas žengti žingsnį ir oficialiai patvirtinti jūsų jausmus.


ŽUVYS


Panašu, kad jūsų mintis užvaldė romanas, kuris netikėtai užsimezgė jau išeinančių metų pradžioje. Įsimylėti visada malonu, tačiau pirmuosius stiprius pojūčius netrukus gali pakeisti klausimai, abejonės, pavydo scenos… Visą šį nepatogų „bagažą“ su savimi nešasi Naujųjų metų globėjas Šuo – ištikimas ir dosnus jausmuose, tačiau ne visada pakankamai savimi pasitikintis. Jo stiprioji savybė yra praktiškumas, kuris gali pasitarnauti meilės reikaluose. Užsiimkite einamaisiais savo gyvenimo reikalais, nepasiduokite tinginystei ar pesimizmui, ir, svarbiausia, pasistenkite iš anksto neprognozuoti, kaip klostysis šie santykiai. Pagal galimybes mėgaukitės bendravimu su mylimu žmogumi čia ir dabar, o visa kita leiskite nuspręsti išmintingajai Visatai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis