Dažniausiai pasitaikančios moterų klaidos lovoje

Kai kurios moterys mano, kad už intymių santykių kokybę atsakingi tik vyrai. Tačiau tokia pozicija nužudo iniciatyvą ir neleidžia moteriai visiškai atsipalaiduoti. Todėl seksas būna nuobodus, monotoniškas ir netenkina abiejų partnerių.

- Kremliaus mada – nuo Stalino iki Gorbačiovo. Kas itin mėgo importinius apatinius?
- Savaitės ikona. D. Bosas: būkime atviri – Lietuvoje nėra daug renginių, į kuriuos galėtum eiti pasipuošusi suknele už 100 000
- Geros naujienos iš M. Douglaso ir C. Zeta-Jones
- Savadarbiame name iš šiaudų ir molio net žiemą - trumpomis rankovėmis
- 52 m. Pamela atrodo lyg 21-erių - kokia jos jaunystės paslaptis
- Eksperimentas: kaip aš laikiausi populiariosios sulčių dietos ir kodėl to nebekartosiu

Nuo sekso kokybės dažnai priklauso santykių pobūdis. Juk intymūs santykiai yra pasitikėjimo rodiklis, jie leidžia pamatyti žmogų iš kitos perspektyvos ir geriau jį suprasti. Dažniausiai pasitaikančios moterų klaidos lovoje gali rimtai pakenkti santykiams ir sutrikdyti tarpusavio harmoniją.

Seksas vandenyje
Seksas vandenyje
Shutterstock nuotr.

Deja, retas vyras sugeba tiksliai atspėti moters poreikius, ypač pirmosios nakties su ja metu. Pateikiame sąrašą dažniausiai pasitaikančių moterų klaidų lovoje. Jei pasistengsite jų išvengti, jūsų intymių (ir ne tik) santykių kokybė pagerės.

Susikaustymas

Ir drovumas. Šie jausmai dažniausiai kyla dėl to, kad dauguma merginų neigiamai vertina savo išvaizdą, laiko save storomis, negražiomis, su baisiu celiulitu ir pan. Perkėlus mintis nuo savo kūno į partnerio kūną, bus lengviau atsipalaiduoti. Reikia visiškai susitelkti į procesą ir nusiteikti pajusti malonumą, tada visos abejonės dėl savo išvaizdos greit išgaruos.

Shutterstock nuotr.

Plepėjimas

Vyrams nepatinka, kai intymaus artumo metu aptarinėjamos pašalinės temos. Plepi mergina trukdo partneriui susikoncentruoti į procesą ir sukurti visas sąlygas kokybiškam seksui.

Pasyvumas

Pasitelkus moterišką patrauklumą lengva sujaudinti vyrą, tačiau ir toliau patartina nesnausti – reikia rodyti aktyvumą, nuoširdžias emocijas, norą suteikti malonumą. Nevaizduokite šaltos nejudančios statulos. Jei šios klaidos neištaisysite, santykiai greit gali nutrūkti.

Fotolia nuotr.

Monotonija lovoje ir nenoras kažką keisti

Dar viena paplitusi moterų klaida. Intymūs santykiai turi nuolat vystytis. Įprastas variantas gali greit nusibosti ir seksas virs rutina. Tai įveikti gali padėti savišvieta. Pavyzdžiui, specialių puslapių ir moteriškų žurnalų skaitymas. Niekas nereikalauja sudėtingų eksperimentų: tereikia atidžiai išnagrinėti erogenines partnerio zonas, pasiūlyti išbandyti naują pozą ar kokius nors specialius aksesuarus.

Neteisingi akcentai

Vyro varpos ignoravimas ar per didelis domėjimasis vien tik ja taip pat yra viena iš dažniausiai pasitaikančių klaidų. Pirmuoju atveju, ypač jei moteris dar ir kategoriškai atsisako oralinio sekso, vyrui lieka nemalonų jausmas. Vyras tai toleruos tik intymaus ryšio pradžioje. Augant dviejų žmonių dvasiniam artumui, neturi likti neigiamo požiūrio į kažkurias partnerio kūno dalis. Kita vertus, nuolat matydamas partnerę žemiau savo juosmens, vyras gali pradėti nuobodžiauti. Todėl sužadinti ir patenkinti vyrą oraliniu būdu reikia labai saikingai ir nuoširdžiai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis