Buvęs modelis Rūta Banionytė atskleidžia 10 seksualios moters paslapčių

Nė vienas vyras neįstengs mūsų patenkinti, jei nepažadinsime savo seksualumo pačios.

Tinklaraščio ir knygos „Šokoladas sielai“ autorė Rūta Banionytė per savo gyvenimą išbandė visko ir daug – dirbo modeliu Europoje ir Amerikoje, ištekėjusi už milijonieriaus 10 metų mėgavosi prabangiu gyvenimu Los Andžele, savanoriavo Afrikoje, grįžusi į Lietuvą pagimdė dukrą ir pradėjo rašyti savo tinklaraštį.

Knygoje „Šokoladas sielai“ (leidykla „Alma littera“) ji atvirai dalijasi savo patirtimi ir žiniomis, kaip atrasti moteriškumą ir jį puoselėti. Šįsyk dalijamės knygoje rastais R. Banionytės patarimais, kaip pažadinti savyje sekso deivę.

1. Lieskite save švelniai, jausmingai

„Joks vyras negalės mūsų pradžiuginti, jeigu nežinosime, kas mums patinka“, – rašo Rūta. Ji siūlo liesti save pradėti duše, muiluojantis braukti per kūną ir intymią sritį ir tuo mėgautis, o ne vien bandyti nuprausti nešvarumus. Ji pati yra išbandžiusi įdomią praktiką – į dušą nešdavosi rožę ir jos žiedu braukdavo per savo kūną. Ši praktika išmokė mėgautis lytėjimu ir sumažino gėdos jausmą.

2. Paimkite veidrodėlį ir atidžiai apžiūrėkite savo intymiąją sritį

Iš tiesų keista, kad taip dažnai naudodamos savo lytinius organus meilės malonumams patirti, pačios neretai nežinome, net kaip jie atrodo. Iš pradžių gali būti nejauku, bet kai įprasite prie to, kad tai – toks pat svarbus kūno organas kaip ir visi kiti, pabandykite atsiriboti nuo fiziologijos ir įžvelgti tame kažką daugiau. Knygos autorė siūlo įžvelgti kardelio ar orchidėjos žiedą, vadinti tai palaimos ar medaus vartais. Ši praktika padeda atlikti svarbią transformaciją, kai tai, ką nuo vaikystės laikėme kažkuo gėdingu ir nešvariu, suvokiame kaip savo stiprybę, jėgą ir grožį.

3. Pažadinkite intymią zoną ir suaktyvinkite kraujotaką

„Privalome rūpintis intymios srities raumenimis, kaip ir bet kuriais kitais, jei norime, kad jie būtų stangrūs, sveiki ir pulsuojantys jausmingumu“, – rašo Rūta. Tai padaryti padeda įvairios dubens raumenų mankštos, Kėgelio pratimai. Juos daryti galite sėdėdama darbe, žiūrėdama televizorių ir pan. Suspauskite raumenis taip, tarsi bandytumėte kuo giliau įsiurbti į vidų visą intymią zoną, ir trumpai palaikiusios atleiskite. Tai pakartokite kelis kartus.

4. Keiskite įsitikinimus

Kas vakarą pakartokite sau keletą kartų: „Aš esu seksuali moteris. Mylėdamasi su vyru patiriu begalinį malonumą. Mano kūnas yra jausmingas ir seksualus.“ Net jei dabar tuo netikite, ilgainiui pajusite, kad tai tiesa.

5. Dėvėkite gražius apatinius

Nesvarbu, ar juos kas nors pamatys, ar ne – jausmas, kad po viršutiniais drabužiais dėvi gražius apatinius suteikia pasitikėjimo savimi. Jei viršutiniais rūbais rodome dėmesį aplinkiniams, tai apatiniais – rodome meilę sau ir savo kūnui.

6. Lėtinkite mylėjimosi tempą

Pasak Rūtos Banionytės, pasiduodami vyrų diktuojamam mylėjimosi tempui, neretai po sekso jaučiamės taip, tarsi nesuprastume, kas čia ką tik įvyko. Lėtindamos mylėjimosi tempą, ne tik pačios pajusime didesnį malonumą, bet ir suteiksime jį vyrui, nes seksas su atsipalaidavusia ir atsivėrusia moterimis ne tik padeda nuimti įtampą, bet ir suteikia gyvybinės energijos.

7. Sakykite ir rodykite, kas jums patinka

Svarbiausia nekritikuoti ir nesakyti, kas nepatinka, nes vos vienas žodis gali nužudyti vyro libido akimirksniu. Įvardinti žodžiais, kas patinka, iš pradžių gali būti nedrąsu, tad galima švelniai nukreipti mylimojo ranką ar lūpas ten, kur jos suteikia daugiausiai malonumo. Taip pat galima vyrą „vairuoti“ įvairiais garsais: aimanomis, atodūsiais, murmesiu, murkimu. Ilgainiui jis išmoks suprasti, ką koks garsas reiškia ir nereikės detaliai aiškinti. Be to, toks pojūčių įgarsinimas vyrus labai užveda.

8. Mylėdamosi išmokite žiūrėti vyrui į akis

„Akys yra nuostabus įrankis, padedantis mums susitikti dabartyje, – rašo knygos „Šokoladas sielai“ autorė. – Kad ir kaip nepatogu pradžioje, leiskite savo akims susitikti. Tai jokiu būdu nereiškia, kad nuolat turite žiūrėti vienas į kitą. Retkarčiais pažvelkite vienas kitam į akis ne prabėgančiu žvilgsniu, o ramiai, tarsi norėtumėte pasakyti: taip, aš esu čia ir tave matau. Žiūrėti į akis – vienas nuostabiausių dalykų seksualiniame gyvenime.“

9. Mokykimės priimti vyrą į save ir pripažinti jo pirmumą bei vyriškumą

„Dauguma iš mūsų nesuvokia, kokia svarbi yra susijungimo akimirka, – teigia R. Banionytė. – Kai jis įeina į tave, turi būti atsipalaidavusi, drąsiai žiūrėti jam į akis ir su džiaugsmu pakviesti jį į save. Jeigu išdrįsite išbandyti, suprasite, kad vien šis paprastas veiksmas sukuria itin intymų ir atvirą lauką, kuriame vyras ir moteris tampa labai artimi. Kai moteris tuo mėgaujasi ir patiria malonumą, jos gimda pradeda pulsuoti, ir nuostabiausia moteriška energija ima plūsti į vyrą. Neleisk įėjimo momentui praslysti mechaniškai, kuo labiau jį sulėtink ir džiaugsmingiau išgyvenk.“

10. Atsisakykite greito orgazmo

„Visai nebūtina kiekvieną kartą mylintis patirti trumpą maksimalų malonumą, – teigia moterų saviugdos mokytoja. – Kai abu turite vieną tikslą – kuo greičiau užvirinti vandenį iki 100 laipsnių, tai kelia įtampą.“ Viskas vyksta kitaip, kai pora galvoja ne apie finišą, bet mėgaujasi procesu. Tuomet seksas tampa ne būdu nuimti įtampą, o dviejų žmonių susitikimu, artumu ir giliu pažinimu. Ir nieko baisaus nenutiks, jei kulminaciją atidėsite kitam kartui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis