Britų mokslininkai tiksliai apskaičiavo, ko reikia norint būti laimingam

Pasirodo, laimės formulė egzistuoja. Sužinokime sudėtines dalis.

Britų mokslininkai, kurių studijos stebina visą pasaulį, išvedė laimės formulę. Dar neseniai jie įtikinamai įrodė, kad vyrai su aukštesniu intelekto koeficientu mažiau linkę į neištikimybę. Tai privertė milijoną moterų patikėti, kad tyrimai - ne tik sausa statistika.

Ir štai – nauja mokslininkų sėkmė. Pasirodo, posakį „Nori būti laimingas – būk“ galima suprasti paraidžiui, nes vienas iš Didžiosios Britanijos mokslininkų Toddas Cashdanas sudarė ištisą matematinę lygtį, kurią pavadino „Feel Good Formula“, į kurią įtraukė 6 svarbiausias sudėtines dalis. Jei trūks bent vienos, žmogus jau neteks harmonijos gyvenime ir nebebus laimingas.

Formulė atrodo taip: (Mx16 + Cx1 + Lx2) + (Tx5 + Nx2 + Bx33).

Šifruojame: M – gyventi šia diena, C – gyvas domėjimasis pasauliu ir žmonėmis, L – mėgiamas darbas, T – rūpinimasis aplinkiniais, N – asmeniniai santykiai, B – dėmesys savo kūnui ir gebėjimas jį mylėti.

Toddas paaiškina, kad vieningas laimės receptas, tinkantis visiems, neegzistuoja, tačiau surinkus visus išvardintus komponentus ir po protingą jų dozę įtraukus į savo gyvenimą, tai kiekvienas žmogus būtinai taps laimingas. Be to, britai sukūrė ir tam tikras paprastas taisykles, kurios padės moterims suteikti laimės savo antrai pusei.

Taigi, kaip padaryti vyrą laimingu? Paprastos, bet auksinės taisyklės:

1. Laimė – ne tik imti, bet ir duoti, - tai girdėję mes visi. Sukurkite namuose jaukumo ir komforto jausmą, dalyvaukite savo vyro reikaluose patarimais ir paguoda, mokėkite klausyti ir palaikyti. Nekonkuruokite su juo!

2. Priimkite savo vyrą besąlygiškai. Ypač jei jis yra „alfa patino“ tipo – linkęs į lyderiavimą. Jam svarbu, kad jį priimtų besąlygiškai, negraužtų, nereikalautų iš jo, nemanipuliuotų juo ir netemptų antklodės į savo pusę. Jo klaidų ar nesėkmių atveju privalote jam padėti atsikelti ir eiti pirmyn.

3. Žavėkitės savo vyru – tiek vienumoje, tiek viešumoje. Jis turi gauti iš jūsų teisingą energetinį užtaisą.

4. Palaikykite ryšius su jo draugais, kolegomis, jokiu būdu neuždarykite jo bendravimo rato tik ties savimi, tačiau teisingai nustatykite prioritetus – vis tik bendravimo centre esate jūs.

5. Stimuliuokite jo fizinį aktyvumą, akinkite sportuoti ar užsiimti kokiu hobiu, susijusiu su sportu.

6. Pasijuskite kokios nors visuomenės dalimi: abu įstokite į jums ideologiškai artimą organizaciją ar klubą.

7. Nedemonstruokite savo meilės ar seksualinio susijaudinimo agresyviai – palikite vyrui teisę lemti toną šioje srityje. Leiskite jam jūsų siekti ir suvilioti, net jei suprasite, kad jis žaidžia pagal jūsų nustatytas taisykles.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis