Blogiausios Zodiako ženklų savybės

Gal sužinoję pasistengsime būti geresni?

Šių dienų skaitomiausi:
- Prastai išsimiegate, nepailsite? Sužinokite, kas ne taip jūsų miegamajame
- Kad erekcija džiugintų visada - 5 pagrindinės taisyklės
- Sezono favoritai. 10 daiktų, vertų atsidurti tavo spintoje
- Madingiausi 2015-ųjų kirpimai įvairaus ilgio plaukams
- Vanduo su citrina rytais: kuo tai naudinga?
- Plovas su kiaulienos sprandine

Avinas

Tiesmukumas, karštakošiškumas, agresyvumas, karingumas, šiurkštumas, netaktiškumas, noras primesti savo nuomonę kitiems, neapgalvotas elgesys, nekantrumas, egoizmas, išlaidumas, neatsargumas, punktualumo trūkumas.

Jautis

Konservatyvumas, atkaklus senų įpročių laikymasis, tingumas, ilgai laikomas pyktis, kerštingumas, per didelis atsargumas, egoizmas.

Dvyniai

Paviršutiniškumas, išsiblaškymas, neatidumas, organizuotumo trūkumas, pernelyg didelis atvirumas, plepumas, perdėtas aktyvumas, nepastovumas, punktualumo trūkumas, nekantrumas.

Vėžys

Neryžtingumas, perdėtas atsargumas, permainų baimė, kaprizingumas, įžeidumas, per didelis sentimentalumas, pasyvumas, dažna nuotaikų kaita, nenoras pripažinti savo klaidas.

Liūtas

Išdidumas, perdėtas pasitikėjimas savimi, noras būti dėmesio centre, puikybė, garbės troškimas, polinkis valdyti, nenoras taikytis prie aplinkybių, įžūlumas, egoizmas.

Mergelė

Perdėtas pedantiškumas, smulkmeniškumas, nuobodumas, priekabumas, kandumas, dažna nuotaikų kaita, nuotaikų nevaldymas, polinkis į intrigas ir apkalbas.

Svarstyklės

Neryžtingumas, iniciatyvos ir valios trūkumas, negebėjimas priimti savarankiškus sprendimus, siekimas išvengti konflikto net tuomet, kai jis būtinas, polinkis meluoti, perdėtas malonumų ir komforto troškimas.

Skorpionas

Žiūrėjimas į kitus „iš aukšto“, griežtumas, šiurkštumas, valdingumas, perdėtas noras viską kontroliuoti, pavydumas , kerštingumas, priekabumas, kandumas, įtarumas, polinkis į intrigas.

Šaulys

Perdėtas pasitikėjimas savimi, tiesmukumas (rėžia tiesą į akis ten, kur jos nereikia), tuštybė, snobizmas, noras vadovauti, noras kitiems primesti savo nuomonę, skubotumas, kuklumo trūkumas.

Ožiaragis

Šaltumas, konservatyvumas, uždarumas, pesimizmas, perdėtas rimtumas, humoro jausmo trūkumas, nepasitikėjimas aplinkiniais, emocijų ir jausmų nedemonstravimas, grubumas, polinkis kabinėtis prie smulkmenų, negebėjimas atleisti.

Vandenis

Nenuspėjamumas, atitrūkimas nuo realybės, nepastovumas, atsakomybės stoka, perdėtas tikėjimas savo teisumu, išdidumas, nuomonių kaita, polinkis į apkalbas, talentas pamiršti skolas.

Žuvys

Silpnumas, o kartais ir jo demonstravimas, ryžto trūkumas, padidintas jautrumas, nuotaikų kaita, polinkis į depresiją, pavydumas, nepatiklumas, savo emocijų ir jausmų nevaldymas. Yra ir kitokių Žuvų rūšis – vikrių ir net plėšrių, lipančių per kitų galvas.

PatarimuPasaulis.lt

Pildykite anketą ir skaitykite žurnalą „Moteris“! 3 laimėtojams dovanosime 3 mėn. prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis