Balandžio mėnesio horoskopas: laukia santykių išbandymai

Visą šį mėnesį galime sulaukti nemalonių, aštresnių situacijų socialinėje plotmėje. Asmeniniuose santykiuose laukia išbandymai. Ypač daug sunkumų lauks porų, kurios nelygios socialiniu požiūriu, amžiumi ir kitais aspektais. Net labai vienas kitą mylintiems monėms bus sunku sutarti.

Skaitomiausi tekstai:
- 5 grožio kryptys ir moterys, kuriomis verta sekti ateinantį sezoną
- Insulto požymiai – kaip padėti ir išgelbėti gyvybę
- Savaitės horoskopas: iki švenčių situacija pasikeis
- Savaitės ikona. S. Nainė: drabužių beveik neperku, ką noriu, pasisiūnu pati
- Velykų boba, kurios receptui - daugiau nei 200 metų

Avinas (03.21 - 04.20)

2015 metų balandis Avino ženklo atstovui gana palankus mėnuo. Jausite energijos antplūdį ir į darbus kibsite su užsidegimu. Lengvai rasite sprendimus sudėtingiausiose situacijose, kas leis užtikrintai judėti pirmyn. Balandžio mėnesio horoskopas pataria skirti daugiau dėmesio finansams. Yra tikimybė, kad mėnesio viduryje stabilią finansinę padėtį sujauks artimieji ar draugai. Pats laikas pasirūpinti savo sveikata. Stenkitės teisingai maitintis ir pradėkite sportuoti, žinoma, jeigu dar to nepadarėte.

Jautis (04.21 - 05.21)

Balandžio mėnesį Jaučio ženklo atstovui žvaigždės pataria daugiau laiko pašvęsti darbui. Būtent šį mėnesį galite nuveikti tikrai daug. Greičiausiai darysite tai, ką jau seniai norėjote padaryti, bet dėl kažkokių priežasčių vis atidėliojote. Nebijokite sunkumų, Jums pavyks juos įveikti. Deramo dėmesio gali pareikalauti sveikata, tad nepamirškite ir atsikvėpti. Nepakenktų kelias dienas, pavyzdžiui savaitgalį pailsėti užsienyje ar prie jūros.

Dvyniai (05.22 - 06.21)

Balandžio mėnesio pradžioje būsite pozityviai nusiteikę ir užkrėsite tuo aplinkinius. Energija veršis pro kraštus. Tinkamai ją išnaudokite. Vėliau Jūsų aktyvumas mažės. Per daug gilinsitės į tai, ką apie Jus galvoja kiti. Neverta. Daug svarbiau ką apie save galvojate Jūs patys. Balandžio mėnesio horoskopas pataria nepersidirbti. Gerai savijautai palaikyti reikia visaverčio poilsio.

Vėžys (06.22 - 07.22)

Balandžio mėnuo Vėžio ženklo atstovui suteiks galimybę palypėti karjeros laipteliu ar augti kitoje srityje. Jūsų gyvenime daug kas gali keistis į gerąją pusę. Tai nėra atsitiktinumas, Jūs to nusipelnėte. Tik pasistenkite gerai išsimiegoti, kad darbe nebūtumėte išsiblaškęs, nes galite pridaryti klaidų. Balandžio mėnesio horoskopas pataria daugiau dėmesio skirti santykių su aplinkiniais palaikymui ir gerinimui.

Liūtas (07.23 - 08.23)

Sėkmingas 2015 metų balandis Liūto ženklo atstovui, ypatingai turinčiam nuosavą verslą. Galimi nauji, reikšmingi pasiekimai. Nesirūpinkite, jeigu ne iš karto viskas seksis, savo užsispyrimo ir kantrybės dėka, anksčiau ar vėliau pasieksite viską ką užsibrėžėte. Galite tikėtis visokeriopos pagalbos ir palaikymo iš draugų ir artimųjų. Tik nepamirškite jiems padėkoti. Nors balandį būsite labai užimti, tikėtina, kad trečiąją mėnesio dekadą atsipalaiduosite ir net suplanuosite poilsinę kelionę.

Mergelė (08.24 - 09.23)

Kad pasiektumėte užsibrėžtus tikslus, gali prireikti daugiau laiko ir energijos nei galvojote. Nesustokite pusiaukelėje, viskas pavyks, tik įdėsite daugiau darbo. Nemaža tikimybė, kad balandžio viduryje išvyksite į kelionę. Puiku, tik būsite linkę pernelyg išlaidauti, kas gali atsiliepti Jūsų finansams mėnesio pabaigoje. Geras laikas pasirūpinti sveikata. Suvartokite vitaminų kompleksą, sveikiau maitinkitės, užsirašykite į sporto klubą.

Svarstyklės (09.24 - 10.23)

Balandžio mėnesį venkite konfliktinių situacijų. Jeigu jaučiate, kad nepavyks išspręsti kažkokios namuose užklupusios problemos, atidėkite ją geresniems laikams. Vėliau tikrai sugalvosite kaip tai padaryti. Finansinė Svarstyklių padėtis balandį išliks stabili, net galimas atlyginimo pakėlimas. Tačiau labai tikėtina, kad teks minti teisėtvarkos institucijų slenkstį. Paskutinę mėnesio dekadą galite išvykti į kelionę.

Skorpionas (10.24 - 11.22)

Skorpiono ženklo atstovą problemos balandį greičiausiai aplenks. Tai puikus laikas, kai Jums seksis beveik viskas, ko imsitės. Darbe turėsite galimybių parodyti ką sugebate. Stenkitės būti kolektyvo dalimi, gerbkite svetimą nuomonę ir įsitikinimus, nors jie ir nesutampa su jūsiškiais. Būkite pakantesni artimiesiems, išlaikykite šiltus, draugiškus santykius. Prieš ką nors pirkdami gerai pagalvokite, nes gali būti, kad balandį Jūsų išlaidos viršys pajamas.

Šaulys (11.23 - 12.22)

Balandžio mėnesio horoskopas pataria gerai pagalvoti prieš ką nors sakant ar darant. Neatsargiai pasakytas žodis gali pridaryti nemalonumų Jums arba Jums svarbiems žmonėms. Profesinėje veikloje viskas klostysis į gerąją, ypač jeigu esate kūrybinės profesijos atstovas. Jausite kūrybinį pakilimą ir nesunkiai įgyvendinsite naujas idėjas. Be galo norėsis nepigių pramogų, tad mėnesiui baigiantis gali ištuštėti piniginė. Verčiau skirkite šiuos pinigus sveikatai ir visaverčiam poilsiu.

Ožiaragis (12.23 - 01.20)

Balandžio mėnesio horoskopas Ožiaragiui pataria nebijoti priimti skubių sprendimų. Kartais turite per daug baimių ir atsargumo, kas stabdo Jūsų veiklą. Labiau pasitikėkite savimi. Balandį įgausite daug naudingos, vėliau praversiančios patirties. Pastaruoju metu buvote toks aktyvus, kad jau laikas atsipūsti. Lankykitės kultūriniuose ir pramoginiuose renginiuose, įsigykite abonementą į baseiną ar sauną. Vandens procedūros labai teigiamai veikia Jūsų sveikatą.

Vandenis (01.21 - 02.19)

2015 metų balandį apims jausmas, kad problemos sprendžiasi palyginti lengvai, tarsi savaime ir Jums net nereikia įdėti didelių pastangų. Tai sustiprins Vandenio pasitikėjimą savimi. Tačiau laikotarpis bus toks aktyvus, kad visai neturėsite laisvalaikio. Pasistenkite miegoti ne mažiau kaip 8 valandas per parą, kad nepritrūktumėte jėgų.

Žuvys (02.20 - 03.20)

Mėnuo labai aktyvus. Didžiąją laiko dalį praleisite bendraudami su kolegomis, verslo partneriais, draugais ir artimaisiais. Balandžio mėnesio horoskopas pataria Žuvims neplanuoti toli į priekį. Situacija greičiausiai keisis, tada bus gaila detaliam planavimui sugaišto laiko. Tikslų siekite tik įsigilinę į situaciją ir gerai apskaičiavę savo veiksmus. Daugiau dėmesio gali pareikalauti jūsų finansai.

PatarimuPasaulis.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis