Astrologiniai gyvenimo etapai keičiasi kas 7 metai – sužinokite, kuriame esate Jūs

Per visą gyvenimą žmogus pereina 12 Zodiako ženklų etapų. Jie susideda iš 7 metų. Kodėl būtent iš 7? Dėl to, jog būtent kas 7 metus žmogaus gyvenime įvyksta ryškūs pasikeitimai. Kas jiems būdinga? Su kokiomis problemomis susiduriama vienu ar kitu laikotarpiu? Ir į ką reikėtų per juos atkreipti dėmesį?

7 metai – Avino laikas.


Tai vaikystė, kurioje kunkuliuoja energija, vyrauja smalsumas ir noras viską pažinti. Suaugusieji neturėtų to stabdyti ar riboti mažųjų laisvės. Priešingai turėtų padėti, saugoti, leisti pasireikšti vaikų gebėjimams. Šiuo laikotarpiu labai svarbu mažyliams duoti daug meilės, užuojautos, o tuo pačiu ir užkirsti kelią egoizmo, žiaurumo vystymuisi. Vertėtų atsiminti ir tai, kad Lietuva pagal Zodiako ženklą – Vėžys. Tai šeimyniškas, motiniškas ženklas. Todėl lietuvaitės turėtų savęs nevaržyti ir vaikais rūpintis kiek įmanoma ilgiau. Tai leis mažiesiems jaustis saugiems. Šis gyvenimo etapas svarbus tuo, jog formuojasi mažylio asmenybė. Todėl pamatai turi būti tvirti ir dori.


7–14 metai – Jaučio laikas.


Gyvenimas pereina į Jaučio ženklą. Todėl itin svarbu nepataikauti vaiko materialiniams įnoriams. Verčiau mažylį mokyti kontroliuoti emocijas, pyktį, agresiją. Būtina ugdyti ir lavinti vaiko atmintį, puoselėti jo gyvenamąją aplinką. Nekalta ir tyra energetika neigiamai paveikta vėliau gali virsti pykčiu, žiaurumu, netolerancija aplinkiniams. Itin svarbus bendravimas. Todėl reikėtų neizoliuoti vaiko nuo bendraamžių. Palanku pradėti lavinti muzikinius gebėjimus. Žinoma, jeigu tam yra talento. Šiam laikotarpiui einant į pabaigą, apie 12–14 m. su paaugliu jau galima kalbėti rimtomis temomis, pavyzdžiui, gilintis į giminės šaknis ar filosofuoti. Vaikas turėtų plėsti akiratį, pasaulėžiūrą ne tik vadovėlio žiniomis.


14–21 metai – Dvynių laikas.


Tai aktyvus, intelektualus, raginantis mąstyti etapas. Paauglys pradeda suprasti savo socialinę padėtį, dėsnius, taisykles, kurių privalo laikytis, nes kitaip visuomenė jo nepriims. Šiuo laikotarpiu būtina išgyvendinti nesusikaupimą, neatsakingumą, norą skleisti apkalbas, pernelyg didelį jautrumą ir judrumą. Tėvų pareiga į suaugusiųjų pasaulį žengiantiems vaikams paaiškinti apie lytinį gyvenimą. Šiame etape palanku daug keliauti, domėtis, savintis žinias, kitų šalių kultūras. Svarbiausia, kad nauja informacija būtų kuo įvairiapusiškesnė.


21–28 metai – Vėžio laikas.


Pagrindinis šio etapo uždavinys – vidinio pasaulio taurinimas, tobulinimas, savo vertinimo sistemos formavimas remiantis vyresniųjų patirtimi. Per šį septynmetį žmogus turėtų atsikratyti godumo, savęs aukštinimo. Pats sudėtingiausias etapas – 25–26 gyvenimo metai. Neretai užvaldo noras viską mesti, pradėti gyventi iš naujo. Todėl itin svarbu priimti teisingą sprendimą. Mat kai kurie jau būna sukūrę šeimas, o drastiški pasirinkimai laužo ir kitų žmonių gyvenimus. Reikėtų vengti klaidų. Šiuo gyvenimo laikotarpiu taip pat svarbu palaikyti dvasinį ryšį su tėvais, giminėmis, vyresniąja karta. Tik iš jų galima sulaukti palaikymo. Be to, apie 25–26 m. patariama susilaukti vaikų, nes tada jie paveldi geriausias tėvų savybes.


28–35 metai – Liūto laikas.


Kyla troškimas atsikratyti žalingų įpročių, nebesileisti į avantiūras. Žmogus ne visada iš viršaus sklindančią kosminę geba teisingai panaudoti. Pasirinkus teisingą kelią galima, pavyzdžiui, studijuoti filosofiją, religiją, skaityti knygas ir pan. Labai svarbu atsikratyti susidariusių negatyvių vidinių savybių. Sudėtingiausi metai – 32. Daugelis pradeda norėti atsinaujinimo, permainų, analizuojamas nugyventas gyvenimas. Vyksta didelė jausmų kaita. Todėl nieko keisto, kad įvyksta daug skyrybų ir užsimezga nauji meilės ryšiai. Tačiau būtina įvertinti visus už ir prieš.


35–42 metai – Mergelės laikas.


Žmogus turi atiduoti dalį sukauptos energijos. Būtina laikytis aiškumo, metodiškumo sprendžiant pačias įvairiausias problemas. Šiuo metu palanku profesionaliai augti. 37–38 gyvenimo metai – karminis amžius, kurio metu tikrinama, kaip žmogus laikosi aukštesnių visatos dėsnių ar vykdo gautus tikslus ir uždavinius. Jei paskirtų pamokų žmogus nesimoko – jo laukia sunkumai. Pavyzdžiui, atleidimas iš darbo, draugų išdavystė, partnerio neištikimybė, sunki liga. Šiuo periodu itin svarbu atkreipti dėmesį į savo sveikatą, stengtis toksinais neužteršti organizmo. Beje, gali keistis charakteris. Pavyzdžiui, išryškės priekabumas, šykštumas, panieka aplinkiniams. Per šį septynmetį būtina ruoštis svarbiausias gyvenimo etapui – Urano ciklui – 42 metams, kai kertamas gyvenimo ekvatorius. Neretai tuo metu bandoma keisti gyvenimą, be abejo, tikintis, kad viskas tik į gerąją pusę. Keičiama šeima, darbas, gyvenamoji vieta, domėjimosi sritys. Sakoma, kad tai vyrų vidurio amžiaus krizė.


42–49 metai – Svarstyklių laikas.


Šiuo laikotarpiu žmogus stengiasi išreikšti save kūrybos srityje. Tai išminties amžius, kai atsiranda harmonija, branda asmeniniame ir socialiniame gyvenime. Viskas, kas buvo sukaupta iki šiol, išanalizuota, įsiminta. Pagrindinė Svarstyklių planeta – Venera – padeda žmogui sukurti stiprius, harmoningus ryšius, siekti moralinių ir etinių savybių. Palanku imtis naujos veiklos, parodyti savo organizacinius gebėjimus, išgyvendinti turimus trūkumus, pavyzdžiui, tingumą, vangumą, alkoholio vartojimą, rūkymą, perdėtą savimeilę ir t. t. Verta dėmesį atkreipti į savo talentus, jų realizavimą per hobius ar net keičiant darbą.


49–55 metai – Skorpiono laikas.


Tai pakankamai sunkus, kritinis žmogaus, ypač moters, gyvenimo periodas. Tenka keisti seniai nusistovėjusias pažiūras. Į daugelio gyvenimus įsiveržia sunkios ligos, neretai onkologinės. Ypač kritinis metas – apie 51–52 m. Ima kankinti seksualinis sindromas, padidėjęs nepasitenkinimas. Žmogus išsiskiria galinga, ne kuriančia, o griaunančia jėga. Be to, norėdamas pasiekti tikslą neretai stipriai rizikuoja. Šiuo metu reikėtų suvaldyti savo emocijas, jokiu būdu neužsidaryti savyje, neužsiimti savigrauža, savikritika. Likimas suteikia šansą ištaisyti padarytas klaidas ir pradėti visai kitokį gyvenimą.


55–63 metai – Šaulio laikas.


Žmogus neretai pradeda studijuoti filosofiją, religiją, pajunta traukią žinioms, jei dar nėra užtektinai jų įgijęs. Tiesa, ne visada sukauptą informaciją norisi taikyti kasdienybėje. Todėl geriausiai sutelkti ir atidžiai išnagrinėti vieną sritį. Sulaukus 56 m. ateina dar vienas patikrinimo laikotarpis, kai išryškėja 36–38 m. padarytos klaidos. Sėkmingai išnaudoję šį etapą žmonės gali mėgautis aukštais postais, padėtimi visuomenėje.


63–70 metai – Ožiaragio laikas.


Tai paskutiniai suteikia šansai ir pasirinkimai, kada dar galima keisti savo gyvenimą. Tie, kurie pasirinko ne tą kelią – išeina iš gyvenimo arba stipriai jį laužo. Ypač tai aktualu žmonėms, kurie bando sukurti naują šeimą – 95 % tai nepavyksta. Tai, kas sena, sugriauti galima lengvai, o sukurti naują šiame etape – beveik nerealu. Geriau atsisakyti nusistovėjusių stereotipų, galutinai suformuoti gyvenimišką prizmę ir išmokti aiškiai vertinti kiekvieną reiškinį. Jokiu būdu negalima brukti savo nuomonės – verčiau įsiklausyti į kitą žmogų, stengtis jį suprasti.


70–77 metai – Vandenio laikas.


Pradeda keistis prioritetai. Jeigu anksčiau sakoma – aš ir pasaulis, vėliau – pasaulis ir aš, tai šiuo metu lieka tik pasaulis. Jeigu metams bėgant toks pasaulio priėmimas nesusikuria, tai bėgant metams žmogaus dvasinė kokybė gęsta. Jis jaučiasi išsekęs, mažėja fizinių jėgų. Gyvenimo programa įvykdyta ar ne, belieka tik mėgautis senatve, gyvenimu su antrąja puse, šeima. Šiame etape vyrauja išmintis, pagarba.


77–84 metai – Žuvų laikas.


Žmogui viskas aišku. Jis jaučia ryšį su gamta, gyvena su ja. Žmogus, kuris neištaškė savo energijos ir teisingai ją subalansavo iki šio gyvenimo periodo, turi galimybę keliauti, susipažinti su svetimomis kultūromis. Įgytas, išvystytas dvasingumas padeda susilieti su kosminias šaltiniais, neretai atsisukama į Dievą. Ieškoma ramybės ir harmonijos viduje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis