Astrologinė vasario 11-osios prognozė

Vasario 11-oji - Pasaulinė ligonių diena. Ji minima tą pačią dieną, kai katalikų Bažnyčia mini ligonių globėjos Lurdo Mergelės Marijos dieną. 1992 m. ligonių dieną įvedė popiežius Jonas Paulius II. Ji buvo švenčiama Lurde, ten, kur XIX amžiaus pabaigoje apsireiškė Mergelė Marija.

Vasario vienuoliktoji, sekmadienis, 42-oji metų diena (paskutinė 6-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 323 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Adolfas, Algenė, Algenis, Algirda, Algirdas, Aumantas, Aumantė, Dovilė, Kertautas, Kertautė, Kervainas, Kervydas, Liucijus.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.52, leidžiasi 17.15. Dienos ilgumas - 09.23.

Šiandien - ketvirtoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Vandenio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė vasario 11-ajai, sekmadieniui

AVINAS Būsite nusiteikę imtis nekasdienių užsiėmimų. Vakare padidės įtampa, bus sunkiau taikiai susikalbėti. Geriau seksis, jeigu sugebėsite kitus suprasti ir pateisinti.

JAUTIS. Šiandien stengsitės sukaupti reikalingas žinias, išsinagrinėti dominamą temą. Galbūt mėginsite susisiekti su specialistu, kad jums paaiškintų. Per kažkokį renginį ar internetu galite užmegzti ar atnaujinti svarbius jums ryšius.

DVYNIAI. Šiandien jums nelabai seksis išlikti maloniems. Regis, nevengsite vesti kitų iš pusiausvyros, skatinti žemų aistrų. Arba savaitgalio planus kiek sujauks netikėtai iškilusi kliūtis, pinigų stygius.

VĖŽYS. Iš ryto pravartu imtis ūkinių darbų, apsitvarkyti namus. Gerai būtų, jei su namiškiais pavyktų ramiai ir draugiškai išsiaiškinti nesutarimus, kurie ilgai nedavė ramybės. Tačiau rezultatas veikiausiai bus nekoks, jei tai mėginsite daryti vakarop.

LIŪTAS. Kalbos suksis apie sveikatą, mitybą, ūkinius reikalus. Galbūt mėginsite namuose įvesti nepriekaištingą tvarką. Raskite laiko pasirūpinti sveikata - ji dabar gana pažeidžiama.

MERGELĖ. Iš užsienio galite gauti nekokią žinią, arba iš ten atvykęs žmogus jums sukels rūpesčių. Apskritai šiandien jums nepatartinos tolimesnės išvykos, nuotykiai su nepažįstamais asmenimis, akli pasimatymai. Verčiau paieškokite aktualios informacijos.

SVARSTYKLĖS. Reikės pasistengti rasti raktą į artimų žmonių širdis. Santykiai bus problemiški, jeigu nesugebėsite suprasti vieni kitų, susitarti dėl bendro laisvalaikio.

SKORPIONAS. Tai turėtų būti aktyvaus bendravimo diena. Jei stengsitės atsiriboti ir elgsitės savanaudiškai, jūsų nesupras artimieji. Galbūt dėl kažkokios priežasties imsite kitaip žvelgti į kai kuriuos artimos aplinkos žmones.

ŠAULYS. Su kitų pagalba kažką svarbaus galite nuspręsti turto, pinigų reikaluose. Gal būsite kurstomi kažką pirkti, parduoti, įkeisti. Mokėkite atskirti gerus paskatinimus nuo niekam tikusių, nuostolingų. Nepasiduokite spaudimui.

OŽIARAGIS. Būsite nepatenkinti savimi arba savo aplinka. O galbūt elgsitės taip, kad jumis nusivils ar net pasibaisės kiti žmonės. Susiimkite, kad žemi instinktai nenustelbtų sveiko proto ir bendražmogiškos moralės. Saugokitės traumų.

VANDENIS. Nekokia diena sveikatai. Lėtinės ligos tik ir lauks progos vėl suvešėti. Ypač neatsparūs būsite peršalimo sindromui. Galimi keistoki sumanymai, planai. Patys sau galite padaryti slaptą atradimą.

ŽUVYS. Regis, savo ar ne savo noru imsitės vienokių ar kitokių darbų. Neatrodysite panašūs į tinginius. Tačiau vakarop vis tiek sulauksite priekaištų, kad išsisukinėjate nuo kažkokių įsipareigojimų.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis