Astrologinė prognozė vasario 8-ajai

Vasario aštuntoji, ketvirtadienis - 39-oji metų diena (ketvirtoji 8-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 326 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Daugvilas, Daugvina, Daugvinas, Daugvilė, Dromantas, Honorata, Saliamonas, Salys.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.58, leidžiasi 17.09. Dienos ilgumas - 09.11.

Šiandien - pirmoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Vandenio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė vasario 8-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Šiandien išgirsta naujiena gali paskatinti priimti neįprastą sprendimą. Mažai pažįstamas asmuo jums gali sukelti erotinių fantazijų arba norą pasinaudoti to asmens patiklumu, palankumu kažkokioje srityje.

JAUTIS. Regis, jausitės nesaugiai dėl asmeninių ar profesinių problemų. Dominantis žmogus elgsis prieštaringai ir jums bus sunku suprasti, įvertinti jūsų tarpusavio santykius bei jausmus.

DVYNIAI. Galite gauti darbo pasiūlymą. Panašu, kad šiandien itin daug dėmesio skirsite mitybai, dietai, sveikatos ir grožio profilaktikai. Tikriausiai nusivilsite, jeigu to niekas nepastebės ir nepagirs.

VĖŽYS. Šiandien iš jūsų bus laukiama patarimų, užuojautos, meilės. Tikriausiai bendrausite su romantiškai nusiteikusiais ar kūrybiškai turtingais žmonėmis. Galimas darbo interviu.

LIŪTAS. Bodėsitės buitinėmis pareigomis, norėsis pasikeitimų, įspūdžių. Turėkite omenyje, kad nuo jūsų labai priklauso aplinkinių nuotaika. Nekaltinkite kitų dėl pilkos rutinos, jeigu patys nė piršto nepajudinate, kad jums ir kitiems būtų įdomiau, jaukiau.

MERGELĖ. Neatidėliokite darbų popietei, nes kuo vėliau jų imsitės, tuo lėčiau viską darysite. Atsiras reikalų, susijusių su šeima ar asmenine situacija, sumažės energijos.

SVARSTYKLĖS. Galite įsigyti norimą daiktą arba kils idėjų, susijusių su verslu, jo tobulinimu. Kita vertus, nerimausite, ar pavyks įtikti dominančiam žmogui, jei ruošiate jam staigmeną. Jūsų nerimas turi pagrindo.

SKORPIONAS. Nors būsite gana nervingi ir neatsargūs, jūsų praktiškumas leis sklandžiai sutvarkyti buitinius reikalus. Išvaduokite nuo šios pareigos kitus šeimos narius. Ir nesiginčykite dėl skonio - nieko neįrodysite, tik susipyksite.

ŠAULYS. Diena nebus komplikuota, bet galite pasiduoti pasyvumo, suglebimo jausmui, pernelyg piktnaudžiauti svaigalais ar pataikauti slaptiems įgeidžiams. Norėsis kažko nepadoraus, neleistino ar nelegalaus. Lengva susikompromituoti.

OŽIARAGIS. Iki pietų dirbkite kuo produktyviau ir bendraukite kuo aktyviau, nes popiet jau stokosite jėgų bei ūpo ką nors veikti. Galite kiek sunegaluoti arba šiaip jausitės tarsi išsunkti.

VANDENIS. Jeigu kils noras daryti radikalius pokyčius, verta pagalvoti apie galimas pasekmes. Tikėtini pasiūlymai, kaip papildyti piniginę. Tuo tikslu gali tekti neplanuotai padirbėti. Iš artimo žmogaus sulauksite priekaištų dėl dėmesio stokos.

ŽUVYS. Galvosite apie tolimus nuo kasdienybės dalykus, ateities planus, studijas. Galite gauti svarbių žinių iš oficialios institucijos. Daugės galimybių pritraukti reikiamų žmonių dėmesį.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis