Astrologinė prognozė vasario 16-ajai

Savo vardadienius šiandien švenčia: Julijona, Julijonas, Laimutė, Tautvydė, Ulė, Ulijona.

Vasario 16-oji - Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Šiemet Lietuva švenčia Valstybės atkūrimo 100-mečio jubiliejų.

1918 metų vasario 16 dieną dvidešimties narių Lietuvos Taryba pasirašė Nepriklausomybės atkūrimo aktą. Jame teigiama, kad Lietuvos Taryba „skelbia atstatanti nepriklausomą, demokratiniais pamatais sutvarkytą Lietuvos valstybę su sostine Vilniuje ir tą valstybę atskirianti nuo visų valstybinių ryšių, kurie yra buvę su kitomis tautomis.“ Dokumentas pasirašytas Vilniuje, Pilies g. 26. Šiuo metu čia veikia Signatarų namų muziejus - Lietuvos nacionalinio muziejaus filialas.

Vasario šešioliktoji, penktadienis - 47-oji metų diena (penktoji 7-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 318 dienų.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.42, leidžiasi 17.26. Dienos ilgumas - 09.44.

Šiandien - antroji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Vandenio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė vasario 16-ajai, penktadieniui

AVINAS. Būkite tolerantiški, nuoširdūs ir išvengsite nesusipratimų. Diena turėtų būti rami. Galbūt sugebėsite pasimėgauti nedideliais gyvenimo malonumais. Jeigu užplūs meninis įkvėpimas, nelaukite kol jis išgaruos be pėdsakų. Venkite svaigalų.

JAUTIS. Diena bus gana šauni, jei praleisite ją su mielais širdžiai draugais, artimaisiais malonioje jums aplinkoje. Mažiau kalbėkite apie pinigus ir kasdieninius rūpesčius, o daugiau klausykitės kitų žmonių. Naujai užmegztas ryšys gali būti reikšmingas ateityje.

DVYNIAI. Nors diena turėtų būti šventiška, jūs jausite įtampą, galbūt dėl neatliktų darbų arba grubaus partnerio elgesio ir pan. Nuotaiką gali pataisyti užsiėmimas intelektine veikla, grožio kūrimu.

VĖŽYS. Jums labai norėsis ištrūkti iš įprastos aplinkos ir turbūt kur nors toliau vyksite, jei tik turite tam galimybių. Džiaugsmo teiks meilės reikalai, dominančio asmens dėmesys. Saugokitės traumų.

LIŪTAS. Jus tiesiog apsės nepigių malonumų troškimas. Didelių poreikių turės ir jūsų vaikai, mylimas žmogus. Regis, nemaža sumelė išgaruos iš jūsų kišenės. Bus smagu susitikti su bendraminčiais.

MERGELĖ. Regis, diena bus audringa, teks nemažai bendrauti, aiškintis meilės santykius, o gal ir kalbėti apie bendros ateities galimybes. Sulauksite neblogų pasiūlymų, bet pasitikslinkite dėl jų realumo. Meilės reikaluose šiandien būkite itin kantrūs.

SVARSTYKLĖS. Atrodo, šiandien mielai žvilgčiosite į veidrodį ir džiaugsitės išmėginę įvaizdžio naujovę. Kažkokia prasme pagražėsite. Tikėtinas pasimatymas, intriguojamas flirtas. Tik nežiopsokite kelyje.

SKORPIONAS. Šiandieną galite lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Tikriausiai jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems apie save priminsite. Turėtumėte pasijusti geidžiami, mylimi.

ŠAULYS. Jūs privalote valdyti savo emocijas, neleisti joms įsiaudrinti, tramdyti pyktį, kad ir kaip jus vestų iš pusiausvyros keistai besielgiantys žmonės, artimieji. Skleiskite meilę, o ne agresiją. Nepatartinas joks spaudimas.

OŽIARAGIS. Šią dieną galite nesunkiai paversti meilės ir gerumo diena. Aplinkiniai už tai bus tik dėkingi. Galima nauja pažintis, netolima kelionė. Kils neblogų idėjų, jomis rasite ką sudominti, suintriguoti.

VANDENIS. Pravartu diegti daugiau komforto savo aplinkoje, rūpintis materialine gerove, individualaus verslo reikalais. Šiandien lengva susižavėti. Tai gali paskatinti jus realizuoti save kūrybiškai. Galite kažką modernaus ar gražaus įsigyti.

ŽUVYS. Jūsų širdyje sustiprės meilės vibracijos, tačiau situacija bus prieštaringa. Galimos agresijos apraiškos, aštri reakcija į jūsų nutylėjimus, išsisukinėjimus. Gali į paviršių iškilti tai, ką stengėtės nuslėpti.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis