Astrologinė prognozė vasario 26-ajai

Vasario dvidešimt šeštoji, pirmadienis - 57-oji metų diena (pirmoji 9-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 308 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Aleksandra, Aleksandras, Aleksas, Aleksė, Aleksius, Aleksys, Alė, Aurimė, Izabelė, Joginta, Jogintas, Jogintė, Sandra.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.19, leidžiasi 17.46. Dienos ilgumas - 10.27.

Šiandien - penktoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Žuvų ženkle.

***************

Astrologinė prognozė vasario 26-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Šiandien stengsitės kuo daugiau nuveikti savo namų jaukumo bei šeimos labui. Galite susitikti su žmogumi, nusiteikusiu jums pasiūlyti neblogą sandorį ar naudingų patarimų.

JAUTIS. Puiki diena reikalams, susijusiems su mokslu, informacija, reklama, komercija. Šiandien sužinosite svarbių dalykų ir turbūt rasite išmintingą būdą susikaupusioms problemoms spręsti. Galima netolima kelionė.

DVYNIAI. Rūpės komforto ir uždarbio klausimai. Būkite atidesni, jei teks derėtis, imti ar teikti paskolą. Galite sudaryti naudingą sandorį, tik svarbu teisingai sutvarkyti formalumus, kad vėliau nekiltų problemų.

VĖŽYS. Tai turėtų būti nebloga diena, nes išryškės jūsų geriausios savybės. Jūsų nesupras ir netoleruos tik tie, kurie tyčia nenorės suprasti ir būti draugiški. Kiti noriai dalinsis mintimis, bendradarbiaus, flirtuos, negailės komplimentų.

LIŪTAS. Šiandien jums labiausiai norėsis atsipalaidavimo, tad vargu ar kvaršinsite sau galvą darbo rūpesčiais ir globalinėmis problemomis. Galite ieškoti tokių pramogų, kurios kitiems atrodo keistos. Nepraraskite saiko.

MERGELĖ. Šiandien bus daugiau geranoriškumo, padvelks naujovėmis. Tikėtinas didelis ir dosnus dėmesys iš senų gerbėjų. Džiugins taiklūs komplimentai. Lengvai seksis megzti naujas pažintis.

SVARSTYKLĖS. Nors būsite labai įsitraukę į dalykines ambicijas bei problemas, tačiau turėtumėte pastebėti, kad įtampa sumažėjo, aplinkiniai elgiasi geranoriškiau, daugiau šmaikštauja. Nusimato intriguojami pasiūlymai, pozityvios naujienos.

SKORPIONAS. Šiandien pravartu taikiai spręsti konfliktus su dalykiniais partneriais, artimaisiais, megzti bendradarbiavimą, turėti reikalų su žiniasklaida, švietimo darbuotojais. Tiktų tvarkyti ir juridinius reikalus. Įmanomas žavus meilės nuotykis.

ŠAULYS. Nusimato pajamos iš atlikto darbo arba bus pozityviai kalbama apie darbinį užsakymą, sutarties tęsimą, įsidarbinimą ar pan. Būkite labai atidūs reikaluose, susijusiuose su bendrais bei svetimais pinigais, dokumentais.

OŽIARAGIS. Šiandien darysite neblogą įspūdį net savo priešams. Pravartu pareikalauti to, kas jums pagal nuopelnus priklauso. Galite sėkmingai pasinaudoti savo įtaka bei patrauklumu. Įmanomas meilės nuotykis.

VANDENIS. Palanku ieškoti naujų dalykinių, verslo galimybių. Daugiau reikšmės teikite savo įvaizdžiui, išoriniam grožiui, higienai, nes šiandien nuo to daug kas priklausys.

ŽUVYS. Šiandien imkitės darbų, kuriems reikia kūrybiškumo, išradingumo arba išskirtinių žinių. Geras metas kolektyvinei veiklai, konsultacijoms su specialistais. Nenuviltų ir romantiškas pasimatymas, pramoginis renginys.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis