Astrologinė prognozė birželio 8-ajai: horoskopai ir vardadieniai

Birželio aštuntoji - penktadienis, 159-oji metų diena (penktoji 23-iosios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 206 dienos.

Birželio 8-oji - Pasaulinė vandenynų diena.

2008 m. gruodžio 5-ąją Generalinė Asamblėja paskelbė birželio 8-ąją Pasaulio vandenynų diena. Ši diena skirta pasigrožėti vandenyno gyvūnija ir turtais, o svarbiausia - informuoti visuomenę apie žalingą žmogaus įtaką pasaulio vandenynams, raginti juos saugoti ir valyti. Vandenynai - mūsų planetos plaučiai, nes būtent jie suteikia mums didžiąją dalį deguonies, būtinos kvėpavimui. Vandenynai aprūpina mus maistu ir vaistais.

Savo vardadienius šiandien švenčia Eigina, Eiginas, Eiginė, Eigintas, Eigintė, Medardas, Medas, Merūnas, Vilhelmas.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.45, leidžiasi 21.51. Dienos ilgumas - 17.06.

Šiandien - trečioji Mėnulio delčios diena.

Saulė Dvynių ženkle.

**************

Astrologinė prognozė birželio 8-ajai, penktadieniui

AVINAS. Nepamirškite, kad ne visi jums linki gero. Pasistenkite išlaikyti vidinę ramybę, nepaisant smulkių buitinių nesklandumų bei įvairių trikdžių darbe ar santykiuose. Saugokitės klastos, neatverkite bet kam širdies.

JAUTIS. Jausite sunkiai paaiškinamą nerimą. Venkite triukšmingų susibūrimų, susilaikykite nuo ydingų pagundų. Nuo kitų valios priklausančiuose reikaluose tikėtinos kliūtys. Domins svetimos paslaptys ir intrigos.

DVYNIAI. Nenustygsite vietoje, veršitės bendrauti, tačiau kai kurie pokalbiai nebus tokie malonūs ir naudingi, kokių tikėjotės. Visgi yra tikimybė, kad kažkokiu būdu pavyks susitarti dėl to, kas jus labiausiai domina.

VĖŽYS. Regis, dėl kažko labai nerimausite. Tai gali būti susiję su viešo renginio, šeimos ar meilės situacija. Meilės jausmai, jos troškulys gali daug ką užgožti, o gal ir komplikuoti. Galite gauti pasiūlymą, leisiantį realizuoti ambicijas.

LIŪTAS. Kontaktai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis ateityje jums gali duoti nemažos naudos. Jeigu šiandien leisitės į kelionę, pasistenkite neužmiršti būtinų dokumentų, reikalingų daiktų, nepavėluokite.

MERGELĖ. Bet kokia kaina sieksite įgyvendinti turto projektus, ginsite savo interesus. Galbūt turėsite atsakingų reikalų su bankais, draudimo įstaigomis, akcijų biržomis. Jeigu tik panorėsite ir pasistengsite, pavyks įgyvendinti meilės troškimus, realizuoti aistras.

SVARSTYKLĖS. Šiandien ne viskas klostysis taip, kaip suplanavote - partneriai, artimieji gali turėti kitokių planų, todėl teks derintis, keisti dienotvarkę. Vargu ar pavyks išvengti laikinos santykių krizės arba nesusipratimų.

SKORPIONAS. Galbūt imsitės reikalų, kurie anksčiau neatrodė įgyvendinami, o dabar atsirado naujų aplinkybių, leidžiančių realizuoti norimą planą. Labai svarbūs jums atrodys komfortas, graži aplinka, vaikų poreikiai ir romantika.

ŠAULYS. Gana aktyvus laikas tiems, kurie nori papildomai pasipelnyti ar tikslingai paišlaidauti, pvz., dosniai atseikėti pinigų vaikų vasaros laisvalaikiui ir pan. Pasireikš didelis seksualinis aktyvumas, romantiškos nuotaikos.

OŽIARAGIS. Darbe arba namuose teks kaip reikiant pasiplūkti tvarkant nemalonias smulkmenas arba sprendžiant staiga iškilusias dilemas. Būkite savikritiškesni ir neapsiimkite daugiau nei galite padaryti. Nepaprastai trokšite meilės, romantikos.

VANDENIS. Šiandien neteks liūdėti. Galite tikėtis aktyvaus aplinkinių dėmesio. Komercinis pojūtis, apsukrumas turėtų padėti rasti tinkamą sprendimą. Iš sąstingio pajudės kai kurie reikalai. Didesnis apdairumas reikalingas kelionėse.

ŽUVYS. Regis, teks tvarkyti pinigų, turto reikalus arba įvertinti ankstesnių avantiūrų pasekmes. Seksis darbuotis tose srityse, kur reikalingas įkvėpimas, intuicija, psichologinė įžvalga. Nuostabių potyrių teiks meilė.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis