Astrologinė prognozė balandžio 26-ajai

Balandžio dvidešimt šeštoji, ketvirtadienis - 116-oji metų diena (ketvirtoji 17-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 249 dienos.

Balandžio 26-oji - Pasaulinė intelektinės nuosavybės diena. Tarptautinė kovos su triukšmu diena.

Pasaulinė intelektinės nuosavybės diena Lietuvoje pradėta minėti nuo 2000 m.

Tarptautinė kovos su triukšmu diena minima paskutinį balandžio trečiadienį. Šią dieną Europoje organizuojamos akcijos, skirtos padėti efektyviau mažinti triukšmą darbo vietose.

Savo vardadienius šiandien švenčia Dargailė, Gailenė, Gailenis, Klaudija, Klaudijus, Marcelinas, Sandinga, Sandingas, Selma, Selmas.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 05.54, leidžiasi 20.41. Dienos ilgumas - 14.47.

Šiandien - penktoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Jaučio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė balandžio 26-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Šiandien darbe galite susidurti su sunkumais, sukelti vadovo ar kliento nepasitenkinimą. Jeigu nesate pažeidę įstatymų ar taisyklių, tuomet diena bus darbinga ir produktyvi. Situacijose, susijusiose su pareigūnais, politikais, elkitės pagarbiai.

JAUTIS. Tai turėtų būti įdomi diena. Išgirstos naujienos jus jaudins, neliksite abejingi. Kalbos suksis apie įvykius užsienyje bei apie gerbėjus, vaikus, švietimo reformą ir pan. Būsite nusiteikę aktyviai siekti dominančio asmens palankumo.

DVYNIAI. Šiandien netrūks įtampos. Sukils jausmai, troškimai, kai ką norėsis bet kokia kaina realizuoti. Nieko gero, jei darysite didelį spaudimą šeimos nariams ir versite juos daryti tai, kam jie priešinasi.

VĖŽYS. Nusimato nelengvi darbai ir kontaktai. Galbūt įsitempę lauksite kažkokių žinių, pranešimo. Emocijas gali užgauti mylimo žmogaus priekaištai ar pavydas. Stenkitės prisitaikyti prie naujų sąlygų, tobulėkite.

LIŪTAS. Pagrindinė dienos aktualija jums gali būti turto ir pajamų deklaravimas, kreditų, įmokų ar išmokų klausimai, dalykinės reformos, darbų sauga ir pan. Laiku ir tinkamai atliktas darbas bus įvertintas pinigine forma.

MERGELĖ. Ši diena skatins norą pademonstruoti, ką sugebate arba ką sugeba jūsų vaikai. Galima ir romantiška užgaida - patirti aistringą meilės nuotykį, ką nors suvilioti, sužadinti pavydą ar pan.

SVARSTYKLĖS. Neaiški situacija, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti neramių minčių. Tačiau jokie realūs nemalonumai negresia, jeigu nemėginsite neteisėtais būdais įtvirtinti savo interesų.

SKORPIONAS. Galite pakliūti į energingą draugiją, kuri paskatins jūsų kūrybines galias, norą veikti. Turėtų spręstis kai kurie su veikla, informacija susiję klausimai.

ŠAULYS. Darbo, verslo, politikos srityse gali būti pareikalauta ataskaitų už panaudotas medžiagas, inventorių, išleistas lėšas. Tikėtina, kad atsidursite dėmesio centre. Regis, dėl kai ko teks rimtai pasukti galvą.

OŽIARAGIS. Galimos naujienos iš toli arba iš oficialios institucijos. Galvosite apie ateities planus ir jausite keistą polėkį. Pernelyg gera nuomonė apie save arba pabrėžtinas dominavimas gali trukdyti harmoningai bendrauti su kolegomis, aplinkiniais.

VANDENIS. Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Galbūt nuspręsite kažkur investuoti ar padėti artimam žmogui. Jei iš to tikitės naudos, turite savanaudiškų siekių, galite nusivilti.

ŽUVYS. Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Regis, meilės ir partnerystės reikalai bus prieštaringi, nevaldomi. Baiminsitės, kad gražios iliuzijos nevirstų nusivylimu. Nepakenktų daugiau optimizmo ir pasitikėjimo.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis