Astrologė: šis vasario mėnuo – išskirtinis ir kažkam jis taps lemtingu

Vasario mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams.

Šiemet vasaris – ypatingas mėnuo, nes stebėsime net 2 užtemimus. Todėl drąsiai vasarį galime vadinti išsiskiriančiu, kažkam fatališku ir lemtingu mėnesiu.

Vasario 11 dieną stebėsime ir išgyvensime pusšešėlinį Mėnulio užtemimą Liūto zodiako ženkle. Kaip žinia, Mėnulio užtemimai vyksta esant pilnaties fazei šalia karminių mazgų ašies. Šis užtemimas aktyvuos Liūto-Vandenio zodiako ženklų ašį, tai reiškia, jog poveikis bus susijęs būtent sų šių zodiako ženklų simbolika.

Na, o vasario 26 dieną išgyvensime žiedinį Saulės užtemimą Vandenio zodiako ženkle.

Bendras mėnesio fonas gan įtemptas dėl sudėtingų planetų tarpusavio aspektų. Tikėtinos greitų sprendimų reikalaujančios situacijos, aštrūs konfliktai, meilės ir santykių dramos.

Avinas

Vasarį šio zodiako atstovai jausis puikiai: energija ir aktyvumas sugrįš. Žinoma, tuo pačiu padidės ir traumų rizika, galimi nesusitarimai ir konfliktai. Ir nieko su tuo daryti nereikia, tokia jau Avino prigimtis - klausyti tik savęs. Pasidomėkite dvasiniais mokslais. Galbūt įsitrauksite į slaptos organizacijos veiklą. Tai padės harmonizuoti energetiką.

Jautis

Šio zodiako atstovai mėnesį prasmingai praleis atskirtyje. Jums ypač naudinga sumažinti bendravimo kiekį ir dažnį, labiau atsigręžti į dvasinius poreikius ir vertybes. Jei to nedarysite, pašlis sveikata, pasireikš kažkokie sveikatos negalavimai. Šis laikas skirtas įgyti vidinės patirties, susikaupimo ir išminties. Kitu atveju galima depresiška nuotaika ir apatija, savigaila.

Dvyniai

Chaotiškas ir sunkiai prognozuojamas mėnuo. Gali kilti rimtų finansinių problemų, sunkumų su užsieniu/užsieniečiais. Sveikata gali patirti rimtų išbandymų, galite patekti į ligoninę. Vyrai gali patirti sunkumų bendraudami su moterimis, moterys gali jausti nusivylimą savimi, finansiniais reikalais.

Vėžys

Šio zodiako ženklo atstovams mėnuo emociškai bus sudėtingas. Užtemimų poveikį jie jaučia ypač stipriai, todėl tikėtinos emocinės krizės, miego ir skrandžio veiklos sutrikimai. Bendrai mėnuo palankus ieškoti bendraminčių, domėtis inovacijomis, astrologija. Galima meilė draugui arba draugystė, pereinanti į meilės ryšį. Galbūt įsitrauksite į visuomeninę veiklą.

Liūtas

Mėnuo žada daug rūpesčių: tiek darbinių, tiek ir profesinių, tiek ir susijusių su namais. Žadami netikėti pokyčiai karjeros srityje, dėl ko teks keisti gyvenamąją vietą. Iškils begalė rūpesčių, rutina pasiglemš visą jūsų laiką. Tokiu metu šio zodiako ženklo energetika krenta, todėl gali aplankyti melancholija, apatija. Daugiau ilsėkitės, tai laikina.

Mergelė

Šio zodiako atstovai gali išgyventi kūrybinę ar asmeninių santykių krizę. Situacija dangaus skliaute rodo įtampą ir sunkumus sprendžiant sutarčių, dokumentų pasirašymo reikalus. Galimi sunkumai kelyje, su užsienio piliečiais. Numatomos didelės energijos sąnaudos kontaktuose, bendravime. Žvaigždės numato traumų riziką, būkite atidūs ir dėmesingi.

Svarstyklės

Šio zodiako atstovai vasarį jausis šiek tiek ne savo kailyje. Teks savo estetiką ir kultūrą atidėti geresniems laikams ir imtis aktyvių, kartais net karingų veiksmų. Šis laikotarpis palankus įgyvendinti tuos užmojus ir planus, kurie reikalauja atkaklumo, energingumo ir įžūlumo. Gali kilti sudėtingų situacijų partnerystėje. Šiuokart laikykitės tvirtų savo pozicijų ir nenuolaidžiaukite.

Skorpionas

Mėnuo žada ryškius romanus, flirtą bei kitokius meilės žaidimus. Būsite nusiteikę ypač aistringai ir aktyviai ieškosite meilės nuotykių. Vis dar palanku skirti laiko atsiskyrimui ir dvasiniam savęs turtinimui. Būsite linkę slėpti savo motyvus bei tam tikras savo gyvenimo detales. Išlieka traumų pavojus, ypač kelyje. Išlikite sąžiningi sau.

Šaulys

Mėnuo žada palankias permainas darbo, profesinėje srityje. Jūsų atsakingumas ir kruopštumas bus atitinkamai įvertinti. Dabar toks metas, kuomet sulauksite savo pastangų ir sunkaus darbo vaisių. Galimas netikėtas įvykis namuose, konfliktas šeimos narių rate. Taip pat galimos problemos dėl elektros įrangos, prietaisų.

Ožiaragis

Šio zodiako atstovų laukia malonios žinios iš užsienio. Žvaigždės žada sėkmę tiems, kas šiuo metu keliauja, studijuoja. Plečiasi jūsų pasaulėžiūra. Padidintas aktyvumas ir judrumas gali būti traumų priežastimi. Taip pat ypač aktyvus protas, didelis kontaktų ir bendravimo skaičius ypač vargins jūsų nervų sistemą. Ilsėkitės.

Vandenis

Dabar jūsų laikas. Būsite kupini energijos, spinduliuosite pasitikėjimą ir drąsą. Žvaigždės numato finansinės situacijos pozityvius pokyčius - jei veiksite netradiciškai ir novatoriškai. Stiprės domėjimąsis anapusinio gyvenimo temomis, trauks tai, kas nepažinta iki šiol. Panašu, jog daug bendrausite su bendraminčiais.

Žuvys

Šio zodiako atstovai bus ypač aktyvūs ir energingi, tik ne visada kryptingi. Šis mėnuo atneš naujų idėjų, kurias drąsiai įgyvendinkite. Vis tik reiktų skirti laiko poilsiui ir pasirūpinti savo dvasiniu pasauliu. Nuovargio atsikratysite klausydami muzikos. Žvaigždės numato jūsų partnerio pakilimą pareigose.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis