Astrologė: šiems 3 zodiako ženklams meilėje sekasi labiausiai

Zodiako ženklais pasikliaunama ne tik iškilus karjeros ar sėkmės, bet ir meilės klausimams, pastebi astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė.

Juk meilė – mūsų gyvenimo variklis, tuo pačiu, deja, ir amžinas galvos skausmas, tad apie ją kalbėti galima valandų valandas. Tačiau, daugelio apmaudui, vargu ar įmanoma tiksliai nuspręsti, kokie Zodiako ženklai idealiai dera tarpusavyje, nes juk net ir vienodų Zodiako ženklu paženklinti atstovai gali turėti labai skirtingus charakterius.

Vis dėlto bendros Zodiako ženklų charakterstikos gali nusakyti, kokiems ženklams meilėje sekasi geriausiai. Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė teigia, kad visi meilės klausimai susiję su Venera – meilės planeta. Veneros padėtis horoskope nurodo, kaip mums reikėtų elgtis santykiuose, kiek mūsų gyvenime yra svarbi meilė ir romantika. Astrologė išskiria tris Zodiako ženklus, kurių atstovams meilėje sekasi geriausiai.

Jautis

Jaučiai mėgsta ir moka mėgautis visais gyvenimo malonumais. Svarbiausia jiems – fizinis ir dvasinis komfortas, o kova ir mūšis – tik kliūtis siekiant tikslo. Toks žmogus žino, kaip kitus pamaloninti, ir dažnai vien jo buvimas gali pakelti nuotaiką, užgesinti besiplieskiantį barnį, suteikti komforto jausmą. Dažnai Jaučiai – meniškos sielos ir turi įgimtą estetikos pojūtį, nepriklausomai nuo savo profesijos ar visuomeninės padėties, domisi tapyba, muzika, kitomis meno formomis. Mylėdamas ir suprasdamas gamtą, Jautis visame kame siekia natūralumo – derinant gėles, ruošiant maistą ar tvarkant namų interjerą. Meilėje toks žmogus prisirišęs ir pastovus, ypač tuo atveju, kai seksualiniame gyvenime vyrauja harmonija, juk fizinis pasitenkinimas jam labai svarbus. Toks žmogus yra pavydus ir pozesyvus, todėl tokios savybės gali skatinti jo partnerį siekti asmeninės laisvės.

Fotolia nuotr.

Svarstyklės

Svarstyklėms santykiai ir meilė – svarbiausios gyvenimo pusės. Toks žmogus sukurtas gamtos tam, kad mylėtų ir būtų mylimas, teigia astrologė. Ir priduria: net jeigu Svarstyklių artimas žmogus ir neatitinka jo idealo, jis įsimyli partnerio idealizuotą vaizdą ir vis tiek patiria tikrą laimę. Įgimtas sugebėjimas suprasti kitą žmogų, atsižvelgti į jo interesus, suteikti jam malonumą ne tik padeda žmogui pasiekti sėkmės santuokoje, bet ir daro jį puikiu diplomatu. Žmogus turi stiprų harmonijos pojūtį, gerą skonį, todėl jo patarimo verta įsiklausyti, kai kalba eina apie aprangos pasirinkimą ar interjero kūrimą. Bet koks spalvų, dydžių, stilių neatitikimas iš karto jam krenta į akis. Jam atgrasus šiurkštumas. Tiek išorėje, tiek kalboje, tiek rašyboje žmogus siekia būti elegantiškas, grakštus, rafinuotas.

Fotolia nuotr.

Liūtas

Liūto Zodiako ženklas – savotiškas išsišokėlis. Liūtas yra artistiškas, nori būti matomas, patraukti aplinkinių dėmesį. Moterys nesidrovi dėvėti labai atvirus rūbus, leidžiančius aplinkiniams jas įvertinti. Jos pretenduoja tik į susižavėjusius žvilgsnius, nes meilėje yra pastovios ir atsidavusios savo partneriui. Meilėje Liūtas yra dosnus ir atviras, neslepia savo jausmų nei nuo mylimojo, nei nuo aplinkinių. Jis mėgsta dovanoti brangias dovanas, nuolat rodo dėmesingumą, bet, kaip atsako iš savo mylimojo, reikalauja tiek pat nedviprasmiškai išreikšto prisirišimo. Žmogus šiek tiek linkęs į narcisizmą, mėgsta pagyras, ir, jei jam svarbus žmogaus dėmesys, jis neleidžia sau prieš tą žmogų pasirodyti kaip papuola. Liūtai stengiasi gyvenimą paversti švente ir mėgsta dalintis visais malonumais su mylimuoju, teigia astrologė Rasa.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis