Astrologė Saulė: darbo horoskopas 12 Zodiako ženklų (metams)

Nuo 2014 rugpjūčio iki 2015 rugsėjo.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Pasidariau du abortus, nes nenorėjau sugadinti santuokos
- 8 kasdien naudojami daiktai, kurie yra purvinesni už tualetą
- Apie lieknėjimo vargus ir rezultatus - iš pirmų lūpų (FOTO)
- Romoje reikia pabūti arba 3 dienas, arba 33 metus
- Vokiškas obuolių pyragas

Bendra prognozė

Šiuo laikotarpiu darbe didžiausia sėkmė lydės Žuvis, Dvynius, Vėžius, Skorpionus ir Ožiaragius. Skorpionams, Vėžiams, Vandeniams, Mergelėms ir Žuvims profesiniuose santykiuose bus palankios aplinkybės siekti asmeninių tikslų, daryti karjerą, pakelti asmeninius reitingus. Šauliams, Avinams ir Liūtas šie metai palankūs keisti, reformuoti darbą, rinktis profesiją pagal pašaukimą.

Nerasdami darbo ar susidūrę su neišsprendžiamais sunkumais darbo santykiuose, kreipkitės į Žuvis: jos suteiks pasitikėjimo, pastūmės, užtars ir paglobos. Norėdami keisti profesiją, gyvenimo kryptį, jei tenka gelbėti reputaciją, kreipkitės į Skorpionus. Jie bus sąžiningiausi egzaminatoriai ir patarėjai.

Iki 2015 sausio (ir 2015 birželį–liepą) visus darbus lydės maksimali įtampa, kliūtys, darbas vyks per lėtai, prisiverčiant atlikti tai, kas privalu, nes labiausiai trauks pramogos, aktyvus laisvalaikis, norėsis mėgautis gyvenimu. Darbas reikalaus maksimalios koncentracijos ir konkurencingumo, psichologinės ištvermės. Veiklą stabdys seni darbuotojai, problemos šeimoje, sunkios darbo sąlygos ar nepatogios patalpos, senos dalykinės skolos ir įsipareigojimai. Teks plėšytis tarp tiesioginių pareigų (kur vyks maksimali konkurencija) ir vaikų auklėjimo, meilės, noro ilsėtis ir pramogauti.

Nemažai kas mes darbus, nesilaikys darbinių įsipareigojimų. Bus atleidžiami seni patyrę specialistai, atsisakoma buvusių autoritetų. Tiesioginėje veikloje trūks plėtros, sėkmės, naujovių.

Įsidarbinus naujoje vietoje tereikia pritapti prie komandos, tada yra galimybė pasilikti toje vietoje labai ilgai ir gauti nuosekliai didėjančius atlygius. Galimi pasiūlymai iš buvusių darbdavių ir kolegų grįžti į seną darbovietę ar užsiimti veikla, kurioje seniai pelnėte populiarumą, pripažinimą.

Nuo 2015 sausio iki 2015 birželio pradžios darbuose prasideda plėtra, lydi kūrybinė sėkmė, suaktyvėja jaunimas ir kūrybiniai asmenys. Šiuo periodu pradeda judėti reikalai, kurie 2014 antrą pusmetį atrodė nesuderinami ir neįveikiami. Nebus sudėtinga dirbti net per kelis darbus. Patyrusiems nebus sunku rasti geresnį, kūrybingesnį ir įdomesnį darbą (tiesa, su atlygiu - migla). Veiklos sėkmę lemia aktyvi savireklama, naujos technologijos, aktyvi komunikacija, teigiamai veikia ir vaikų, gerbėjų parama, meilė.

Žvaigždžių įtakos kiekvieno Zodiako ženklo darbingumui

AVINAS

Profesinėje veikloje dominuos atsisveikinimo ar net atleidimo nuotaikos. Vieni Avinai patys dairysis šiltesnių vietelių, kiti bus išstumiami per intrigas, treti dirbs už kelis, taisys kažkieno klaidas, tačiau vertinami nebus. Geresnės perspektyvos Avinams atsivertų kažkam išėjus, susirgus, suklydus. Padaugės tarnybinių klaidų, kolegų išdavysčių – anie trauks į dienos šviesą Avinų senas pražangas ir broką. Geriausiu atveju Avinus pagaus kūrybinis azartas arba jie įsimylės, tada tiesioginiam darbui neliks nei jėgų, nei noro.

Gali būti, jog veiklą goš savos ar svetimos ligos, slauga. Norint išsaugoti esamą vietą, teks prisitaikyti prie nepriimtinų sąlygų arba trenkti durimis. Iki Kalėdų ir 2015 vasarą genialiausius sumanymus blokuos konservatyvūs, nepatiklūs vadovai, organizacijos vidaus taisyklės. Užtat sėkmė lydės interneto projektus, įvairias konsultacijas, šešėlinė lyderystė.

Pakeitus darbą vis vien iki 2015 rugjūčio lydėtų nepasitenkinimas ar priverstinės prastovos, jausmas lyg pakliuvote į kalėjimą.

Veiklos plėtra, sėkmė darbe numatoma gydytojams, psichiatrams, konsultantams, interneto darbuotojams, šešėlinio verslo atstovams, paramos fondų steigėjams, ekologams ir aplikosaugininkams.

Jei įmonėje vyks netikėtos reorganizacijos, jos pakeis ir Avinų pareigybes. Bebaimė rizika ir asmeninė kūrybinė iniciatyva gali plačiai atverti vartus į pelningus projektus.

Sėkmės darbe formulė: ieškoti alternatyvų ir veikti netradiciniais
metodais, perimti kažką vertingo, ko kitiems nereikia, dosniai dalintis
gyvenimiška patirtimi, teikti labdarą, gebėti nusileisti, atsitraukti,
pasinaudoti konfidencialia informacija.

Sėkmės ženklai: Žuvys, Skorpionai

Ženklai, kurie kiša pagalius į ratus: Dvyniai, Vėžiai, Ožiaragiai, Vandeniai

TAURAS

Jums seksis, jei būsite komandos dalimi - tai garantuos jūsų profesines perspektyvas. Sėkmingą veiklą įtakos ir draugų patarimai bei patirtis. Jų kūrybinės idėjos skatins įgyvendinti drąsiausius sumanymus ir planus. Atėjo metas realizuoti tai, ką kažkada sumanėte, projektavote, apie ką svajojote. Atsiveria didelės perspektyvos – nemiegokite!

Veiklą plėsti seksis teisininkams, politikams, partiniams, Seimo nariams ir darbuotojams, visuomenininkams, TV darbuotojams, IT specialistams, projektuotojams ir projektų vadovams, astrologams.

Profesiniam augimui, lyderystei aplinkybės nėra palankios. Asmeninių reitingų kilimą gali pristabdyti pajėgesni konkurentai, nesuvaldomi rinkos procesai arba sutuoktinio reikalai – porininkams teks atiduoti daugiau energijos nei karjerai. Taurai susidurs su atvira, įžūlia konkurencija ar nelanksčių partnerių diktatu, priešiška vieša nuomone.

Versą turintiems Taurams nuo 2014-ųjų Kalėdų iki 2018 m. atsiranda teisinės ar etinės kliūtys, tad patartina susisteminti duomenis, apsidrausti, teisiškai garantuoti tarptautinius ryšius, labiau kontroliuoti filialus, racionalizuoti dukterinius padalinius kitose šalyse.

Sėkmės siekiant karjeros formulė: bendradarbiauti su konkurentais, jungtis su drąsesniais partneriais, išsitirti aplinkos papročius, remtis į sutuoktinį, veikti poroje, daugiau viešintis, kūrybingai plėtoti viešryšius.

Sėkmės ženklai: Vandenis, Svarstyklės

Ženklai, kurie kiša pagalius į ratus: Taurai, Ožiaragiai

DVYNIAI

Tai laikas, kai Dvyniai veikloje pasiekia geriausių rezultatų, kyla į lyderius. Ir darbai jiems siūlomi geresni nei kitiems. Ir jie patys, kaip darbdaviai, tampa pavyzdžiu kitiems. Svarbu tik nemurksoti griežto reglamento darbovietėje, drąsiai atsisakyti darbų, kurie pasmerkti stagnacijai, apaugę praeities skolomis, kur sunkus psichologinis klimatas, ir rinktis darbą, kur didesnė atsakomybė, aukštesnės pozicijos, greita plėtra ir naujos perspektyvos.

Veiklos plėtra numatoma Dvyniams, dirbantiems valstybės valdymo įmonėse, direktoriams ir prezidentams, ministrams ir premjerams, statybininkams ir stogdengiams, alpinistams ir kalnų instruktoriams, stomatologams.

Organizacijose, kur dirbs Dvyniai, augs veiklos apimtys, užsakymai, padaugės kadrų, plėsis asortimentas, Dvyniams padidės kūrybinių užduočių. Sėkmingą karjerą lems aktyvūs žmogiški ryšiai su kolegomis, atlikto darbo apimtys.

Sėkmės ženklai: Mergelės, Ožiaragiai

Ženklai, kurie kiša pagalius į ratus: Avinai, Šauliai, Ožiaragiai

VĖŽYS

Ankstesnė ir esama veikla bus pripažinta, įvertinta, galbūt net apdovanota. Didesnis dėmesys ir sėkmė Vėžių laukia užsienyje, kitataučių, elito tarpe, galbūt teks dirbti su užsieniečiais arba toli važinėti į darbą. Beje, kūrybingumą darbe stimuliuos užsienyje įgyta patirtis, kelionės, geresni darbai bus siūlomi kituose rajonuose, miestuose, žodžiu, toliau nuo namų. Metas labiau pastudijuoti rūpimą dalyką, įgyti būtiną darbui išsilavinimą, kelti kvalifikaciją, dalyvauti tarptautinėse konferencijose, parodose, turnyruose, apginti autorines teises, įteisinti veiklą. Praradus darbą bus lengvai laimimi teisiniai ginčai.

Veiklos plėtra numatoma Vėžiams, dirbantiems šiose sferose: akademiniuose sluoksniuose (aukštosios mokyklos, koledžai), ministerijose, teismuose, užsienio pavaldumo įmonėse, kelionių agentūrose, festivalių organizavimo įmonėse, religinėse organizacijose (pvz: arkivyskupas, svamis), emigrantams ar atvykėliams. 

Karjera gali pakrypti į netikėtas aukštumas kažką įsimylėjus, per koleges moteris ar vaikus. Galbūt šiuo metu gyvenimo tikslus siesite su vaikais, vaikų auklėjimu ar asmenine kūryba. Beje, būtent vaikai ir mylimieji stimuliuos profesines pergales. Svarbu: nekreipti dėmeso į konkurentus, aplinkai nepriimtiną nuomonę, sutuoktinio pavydą ar kontrolę, santykių krizes. Mėgaukitės saviraiška, kurkite iš visų jėgų, tenkinkite asmeninius norus, maksimaliai atskleiskite savo gebėjimus, reikškite savo norus garsiai, mėgaukitės gyvenimu – per tai augsite, sulauksite aukštesnio lygio pasiūlymų ir valdžios malonių.

Sėkmės ženklai: Liūtai, Šauliai

Ženklai, kurie kiša pagalius į ratus: Žuvys, Skorpionai

LIŪTAS

Veiklos pobūdis kels tam tikrą diskomfortą, keis charakterį. Kolegos lips per galvą ar stums į lyderius prieš jūsų pačių norą. Užduotys, kurioms norėsis skirti visą laiką, neskaičiuojant valandų, reikalaus finansinių injekcijų iš šalies, sponsoriavimo, išlaikymo. Tai, už ką gerai mokės, netenkins ambicijų.

Būtent Liūtai, nepatenkinti nestabilumu, drąsiai inicijuos didžiąsias, drąsiausias revoliucijas, perversmus, maištus darbovietėse, griaus ydingus, nekūrybingus formatus, atvirai susigrums su kolegomis, siekančiais viską kontroliuoti ir savanaudiškai glemžtis. Liūtai gebės pritraukti lėšių ir kūrybinių pajėgų iš šalies - pokyčiams. Teks kažką keisti ir gyvensenoje, ir veiklos metoduose, ir darbo santykiuose. Gali keistis ir pačios darbovietės. Tinkamas laikas pradėti verslą, gauti paramą.

Veiklos plėtra numatoma Liūtams, dirbantiems šiose sferose: verslas, prokuratūra, draudimas, VMI, VSD, finansinė apskaita, investicijų grupės, bendri finansiniai projektai, chirurgija, auditas, kariuomenė.

Didelė rizika prarasti postą, poziciją dėl asmeninio hyperaktyvumo ir laisvamaniškumo arba dėl šeimyninių aplinkybių. Tai periodas, kai geriausiai seksis dirbti namie, atgaivinti užmirštus talentus, derinant karjerą su šeima. Per didelis Liūtų egoizmas, pasitikėjimas savo galiomis šiuosyk rizikingas - tai gali jus tiek nugramzdinti, tiek išvesti į pripažinimą, populiarumą.

Sėkmės darbe formulė: keisti charakterį ir įvaizdį, išsilaisvinant iš šeimos kontrolės, iš esmės keisti veiklos turinį ir metodus, maksimaliai atskleidžiant prigimtinį Liūtų kūrybingumą.

Sėkmės ženklas: Vėžiai, Skorpionai

Ženklai, kurie kiša pagalius į ratus: Svarstyklės, Vandeniai

MERGELĖ

Konkurencija, viešieji ryšiai, partnerių klaidos ar žioplumas, šeimos narių ligos, praeities nusižengimai, atgimusios senos priklausomybės smarkiai kenks darbui ir jo rezultatams. Veiklą periodiškai trikdys ir neatidėliotini sutuoktinių buitiniai, sveikatos reikalai. Siekiant to išvengti, nepasitikėkite aklai partneriais, stenkitės kontroliuoti jų veiksmus. Galbūt sutuoktinių, širdies draugų, aplinkinių reikalai atims daugiau laiko ir rūpės labiau nei tarnybinės užduotys. Darbo kokybė bus glaudžiai susijusi su partnerių lojalumu ir atsidavimu. Bet koks jų savavališkas manevras į kairę tuoj pat atsilieps ir Mergelių veiklai.

Mergelių karjerą lems jų neįkainojamos praktinės žinios, ryšiai, komunikacijos talentai. Laiku ir vietoje įterptas komplimentas ar nutylėta kritika, turiningas drąsus pokalbis su vadovais, paslauga VIP‘ui padės greičiau pasiekti aukštesnių reitingų ir pareigų nei asmeninės dalykinės savybės. Konfidencialių pakvietimų pereiti į kitą organizaciją, užimti aukštesnes pareigas bus pakankamai, tačiau didžioji jų dalis netiks dėl nepalankios geopadėties, nesiderins su šeimos interesais. Tik vienišos Mergelės, turinčios stiprų šeimos palaikymą ir užnugarį, patikimą pastogę arba atsidūrusios visiškoje aklavietėje, surizikuos keisti kryptį darbe, gyvenime.

Sėkmės formulė: suaktyvinti logistiką ir rinkodarą, mokytis iš sėkmingesnių, klausti patarimų, daug mokytis praktinių dalykų, reikalingų profesijai, diegti IT naujoves, apsirūpinti didesnių pajėgumų infopriemonėmis, klausyti žymūnų patarimų.

Sėkmės ženklas: Svarstyklės, Dvyniai

Ženklai stabdžiai, kiša pagalius į ratus: Ožiaragiai, Mergelės

SVARSTYKLĖS

Svarstyklėms teks daugiausiai dirbti iš visų Zodiako ženklų. Jei nesinori devyndarbių šlovės, reikės pasitelkti daugiau pagalbininkų, galingesnių įrankių ir priemonių. Veiklos krūviai alins sveikatą (ypač širdį), taigi sportas ir investicijos į kūną - privalomi. Dažniau nei kitiems teks teikti paslaugas, būti kažkieno pagalbininkais, asistentais ar išpildyti valdingesnių prašymus. Vertėtų susiorganizuoti maksimaliai komfortišką darbo vietą, dirbti laisvu grafiku. Iki Kalėdų asmeniniai dalykiniai interesai kirsis su šeimos finansiniais reikalais, šeimos nariai apskritai trikdys darbines dienotvarkes, su jais bus sunku rasti bendrą kalbą, o po Kalėdų - priešingai - būtent šeima, artimieji taps tvirčiausia atrama ir patarėjais drąsiuose sumanymuose.

Pagerės draugiški santykiai su kolegomis, tarnybiniai ryšiai nesunkiai virs draugystėmis ir bendrais projektais. Lengviau seksis toms Svarstyklėms, kurios neturi finansinių skolų, būsto problemų.

Į organizacijas, kuriose dirba Svarstyklės, plūs pinigai arba jose didės atlygiai, įkainiai, paklausa jų produktams. Galimas variantas, kad pajamos nutekės godiems vadovams. Jei Svarstyklės palaiko draugiškus ryšius su valdžia, užima vadovaujančias pozicijas – jų atlygiai, žinoma, kils. Šiuo periodu uždirbti galima daugiausiai. Karjeroje kertiniai bus asmeninio įvertinimo, pagarbos, finansinio atlygio, vertybių, motinystės motyvai. Svarstyklės-mamos motinystę kels aukščiau už karjeros, kitos rinksis pozicijas su didesniu atlygiu ar eis ten, kur jausis labiau gerbiamos.

Sėkmės profesijoje formulė: ieškokite didesnių pajamų šaltinių ir rinkų, mokykitės iš draugų pasitikėjimo savimi, drąsos, gerinkite kainodarą ir buhalteriją.

Sėkmės ženklai: Mergelės, Taurai

Ženklai, kurie, kiša pagalius į ratus: Šauliai, Liūtai

SKORPIONAS

Štai ir baigėsi varginantys metai, kai Skorpionų arba netenkino menki darbeliai, arba jų veikla labiau priminė turškimąsi menkame privačiame prūdelyje. Šiuosyk bus siūlomi darbai, kuriuose bus leidžiama atskleisti kūrybingumą, sužibėti talentais, derinti darbą su poilsiu. Veikla žadins gyvenimo geismą ir azartą, juolab bus į ką lygiuotis. Tiesa, iki Kalėdų darbe trūks reikiamų žinių, praktinių įgūdžių, trukdys kalbos, susisiekimo barjerai, seni kompromituojantys ryšiai, kažkieno netęsėti pažadai, konservatyvus pačių Skorpionų mąstymas. Galbūt veikla dar nebus formaliai įteisinta. Tačiau po Naujųjų šios kliūtys išnyks.

Labiau seksis meną kuriantiems Skorpionams, artistams, auklėtojams, dirbantiems pramogų, laisvalaikio organizavimo, vaikų teisių gynimo, vaikų neformalaus ugdymo srityse, kine, šou, teatre.

Būtent Skorpionams valdžia bus prielankiausia ir finansiškai dosniausia. Tačiau iki Kalėdų patys Skorpionai blokuos savo pačių augimą, iškilimą – arba neras laiko priimti karjeros pasiūlymų, arba nesupras valdžios dosnumo, arba pernelyg skeptiškai vertins būsimas pareigas bei vadovus. Visais atvejais Skorpionų pareigybės ir pasiekimai, tikslai sulauks visuotinio dėmesio. Ar bus tuo pasinaudota – priklausys nuo Skorpionų gebėjimo keisti mąstymą, bendravimą, improvizuoti ir imtis didesnių įsipareigojimų.

Sėkmės profesijoje formulė: išlaisvinkite ambicijas. Tik kartą per dešimtmetį žvaigždės atveria „Likimo žalią gatvę“, vadovų prielankumą ir šansą iškilti aukščiau nei planavote. Seni įsipareigojimai, laiko ir informacijos stygius, pavėluoti dokumentai ar prašymai gali užblokuoti kilimą. Žinia, kartais gyvenimas pasiūlo kažką, ko visiškai neturėjote omenyje, ko galbūt net nesuprantate iš pirmo karto. Varžykitės dėl lyderystės, nusitaikykite į aukštesnes pareigas, girkite vadovus ir kelkite aukščiau organizacijos vėliavą - per tai nukreipsite save sėkmingesne gyvenimo kryptimi.

Sėkmės ženklai: Liūtai, Avinai

Ženklai, kurie kiša pagalius į ratus: Vėžiai, Skorpionai

ŠAULYS

Dauguma Šaulių savo noru išeis iš dabartinio darbo, bus atleisti vardan jų pačių gerovės ar gaus palankius pasiūlymus grįžti į seną darbą, kuriame, beje, atsivers naujos kūrybinės perspektyvos. Išėjimo ar atleidimo priežastys bus įvairios, bet labai reikšmingos – emigracija, gyvenamosios vietos keitimas, šeimyninės aplinkybės, studijos, principai, teisiniai reikalai, pasaulėžiūros neatitikimas veiklos turiniui. Tai atsakingas periodas, kai visos galimybės esamoje veikloje jau išsemtos iki dugno, o tos pačios veiklos tęsimas ves į asmenybės degradavimą. Nemenka darbo traumų rizika.

Išsilaikyti esamoje darbovietėje bus įmanoma, jei atgims nuslopintas Šaulių kūrybingumas ir humanistinė, kovinga pasaulėžiūra, jei bus daroma tai, už ką seniau Šauliai buvo giriami, apdovanojami, sulaukė pripažinimo. Pradėti naują 12 metų veiklos ciklą nebus lengva, mat iki Kalėdų spaus finansiniai įsipareigojimai, galbūt ribos veiksmus kažkieno ligos ar slapti manevrai, neleidžiantys Šauliams pradėti kažką kūrybiškesnio. Darbas-šeima-būstas-gyvenamoji vieta bus susipynę į vieną nedalomą mazgą, pirmenybę teks teikti šeimai, būsto reikalams. Štai kodėl priimant darbinius, kitoniškos veiklos pasiūlymus reikės didelės drąsos. Galimas išėjimas į privatų verslą.

Labiau seksis Šauliams, dirbantiems psichologijos, nekilnojamo turto sferoje, savivaldoje, statybose, farmacijoje, žemės ūkyje, tradicinėse partijose, jūreivystėje.

Būtent Šauliai pirmieji pastebės valdžios, lyderių klaidas, slaptus motyvus. Kita vertus, išryškės, į dienos šviesą išplauks ir pačių Šaulių aferos, klystkeliai – tai gali grėsti reputacijos, karjeros nuosmukiu. Kaip išsilaikyti norimoje pozicijoje? Laikytis išdidžiame šešėlyje, prisitaikyti nuolankiai (bet kūrybingai!) prie vadovų (o jų elgesį ne visada suprasite) reikalavimų arba, priešingai, surinkti apie vadovus kompromituojančią informaciją (ją tikslinga bus panaudoti 2015 rudenį), veikti kai kada neatlygintinai, bendram labui, viešai išpažinus trūkumus. Iškilimas garantuotas interneto sferoje, konsultacijų, brendingavimo, soc. rūpybos srityse, fundamentaliuose moksluose.

Tai tinkamiausias laikas išeiti iš organizacijos, kuri varžo augimą. Jauniems, šeimyniškai neįsipareigojusiems Šauliams šiuo periodu rekomenduojama palikti nemalonius darbus ir kibti į studijas, pakeliauti po pasaulį, praplėsti akiratį prieš 2015 rudenį, kai prasidės kilimas karjeroje, atsiras aiškumas, ko siekti ir kurlink judėti gyvenime.

Sėkmės profesijoje formulė: dosniai, neatlygintinai padėti kitiems, išeiti iš organizacijų, kuriose esate nepripažinti,engiami, kuriose lydi nuolatinės nesėkmės.

Sėkmės ženklai: Žuvys, Vėžiai

Ženklai, kurie kiša pagalius į ratus: Dvyniai, Svarstyklės

OŽIARAGIS

Trauks veikla, kurioje kažko išmokstama, įgyjami nauji įgūdžiai, akcentuojamas intelektas ar iškalba. Darbo turinys reikalaus praplėsti ir intensyvinti dienotvarkę, daug bendrauti ir judėti, kasdien mokytis iš savo ar svetimų klaidų, pildyti daugybę dokumentų ar palinkti ilgam prie kompiuterio, automobilio vairo. Ožiaragių veikla bus plačiai aptariama ar aprašoma - išdidinant jos trūkumus ar privalumus. Sėkmingesnė veikla vyks švietimo, transporto, reklamos, komercijos, informatikos, leidybos, literatūros, žurnalistikos srityse. Palanku ieškotis įdomesnės, mobilesnės, intelektualesnės veiklos.

Aplinkybės ganėtinai palankios karjerai, jei tik Ožiaragiai užsispyrę nesilaikys senų, radikalių savanaudiškų strategijų, o kūrybingiau atlieps visuomenines, kolektyvines nuotaikas, vyraujančias politines kryptis, įsijungs į grupinius projektus, daugiau rodysis televizijoje. Tai, ką laikėte nesąmonėmis, beprotybe ar užribiu, gali tapti asmeniniais ambicingais, realiai įgyvendinamais planais, kurie duos greitą uždarbį ir net pagerins gyvenimo, turtines sąlygas.

Sėkmės profesijoje formulė: aktyviau dalyvauti komandinėje, grupinėje, politinėje veikloje, siūlyti autorinius projektus, programas, kurios anksčiau buvo atmestos ar atidėtos geresniems laikams, įtraukti į bendrą veiklą draugus.

Sėkmės ženklai: Vandeniai, Dvyniai

Ženklai, kurie kiša pagalius į ratus: Taurai, Mergelės

VANDENIS

Renkantis veiklą daugumai prioritetu taps finansiniai motyvai: „Kiek mokės? Ar pajamos bus didesnės?“ Darbas-pinigai-motinystė bus glaudžiai persipynę. Dėl šių dalykų nori nenori teks suaktyvinti viešuosius ryšius, bendradarbiauti su kitokių pažiūrų žmonėmis. Priešingu atveju darbines pajamas perims drąsesni, kūrybingesni konkurentai. Rūpės ir saviraiška darbe. Atsiras galimybės maksimaliai atskleisti kūrybinius, vadovavimo gebėjimus. Lengvai bus randami žmonės, kurių talentai maitins, stimuliuos Vandenių dalykinį kasdienį ritmą arba tiesiogine prasme didins pajamas. Labiau seksis Vandeniams, kurie užsiima pardavimais, ekonomika, daile, viešbučiais ir restoranais, mityba, vadovauja gamybai.

Siekiantiems karjeros bus siūlomos aukščiausios pareigos, profesinė patirtis kels virš kitų. Tačiau aukštas karjeros pozicijas lems neišspręsti santuokos, partnerystės, konkurencijos klausimai. Sutuoktinių, partnerių savivaliavimas ar egoizmas gali lygiai tiek pat būti ir dosnus, ir pražūtingas Vandenių profesiniam augimui, gyvenimo pasiekimams. Sėkmės atveju jūsų lauks didelės pergalės karjeroje, vadovaujantys postai pasirinkus talentingus, drąsius, žinomus partnerius, suderinus ateities planus su sutuoktiniais. Blogiausiu atveju, jei Vandeniai radikaliai laikysis seno kurso, senos gyvenimo strategijos, – karjerą darys sutuoktinis, lyderystę perims draugai ar partneriai, teks užleisti aukštesnę poziciją gabesniems konkurentams.

Saturnas Skorpione iki Kalėdų ir 2015 vasarą toliau egzaminuos Vandenių ambicijas. Silpnųjų karjeras smukdys, blokuos mistinėmis kliūtimis. Stipriuosius Vandenius kvies priimti Likimo iššūkį ir siekti įžūliausių pozicijų lyderiaujančiose, itin reikšmingose organizacijose. Kad kiltumėte, turite kovoti, konkuruoti, kažką įveikti – seną vadovą, savo pačių žalingus įpročius, išpažinti praeities klaidas. Esamos organizacijos iki Kalėdų išgyvena sąstingį (išliks arba ne), ir būtent Vandenių beribės asmeninės pastangos bei idėjos gali pakreipti vadovų, bendrovės reikalus gerąja linkme. Rudenį nerizikuokite profesinėje veikloje, jei nesate 100 proc. tikri dėl savo galių, ypač spalį, nes galite kristi žemai ir skaudžiai. Apdairiems, dvasiškai tvirtiems ir patyrusiems Vandeniams užtemimas duos svaigų paaukštinimą, atsakingas pareigas, reitingų kilimą.

Po Kalėdų, pagaliau po 3 metų trukmės banguojančių krizių, išnyks užtvaros, apribojimai profesinėje sferoje ir bendrai gyvenime.

Sėkmės profesijoje formulė: ambicingai siekti lyderystės profesijoje, dosniai dalintis planais ir projektais su tiesioginiais vadovais, juos aktyviai palaikyti, stiprinti organizacijos prestižą, t.y. kelti aukščiau bendrovės vėliavą. Siekti aukštesnių pareigų, pereiti į sėkmingesnį, lyderiaujantį kolektyvą.

Sėkmės ženklai: Taurai, Ožiaragiai

Ženklai, kurie kiša pagalius į ratus: Avinai, Liūtai

ŽUVYS

Žuvims labiausiai seksis įsidarbinant, gaunant darbo pasiūlymų. Jų veikloje – pergalinga plėtra ir laimėjimai, vadovaujančių pareigų tikimybė ir lyderystė. Būtent Žuvys ves ir vadovus, ir organizacijas į dalykines pergales, į ryškią veiklos plėtrą. Jų asmeninė veikla sulauks plačiausio atgarsio (nebūtinai gero). Žuvys taps darbovietės kūrybingiausiu varikliu, pritraukiančiu talentus ir geriausius kadrus. Bus kaip niekad daug itin perspektyvios veiklos pasiūlymų, nesusijusių su ankstesne patirtimi. Tiesa, iki Naujųjų laukia įtampa su senais lyderiais, įstatymų pažeidimai, senų draugų trukdžiai ar blaškymasis tarp senų projektų/seno kurso ir atsiveriančių ženkliai geresnių perspektyvų.

Didesnė sėkmė lauks tų Žuvų, kurių veikla susijusi su akademine terpe, tarptautiniais ryšiais, tolimais regionais, diplomatija, ministerijomis, teise. Palanku studijuoti, siekti mokslinių laipsnių, laikyti sertifikacinius egzaminus, rungtis festivaliuose – tai lems ir karališkus, liūtiškus darbų pasiūlymus.

Sėkmės darbe formulė: improvizuoti, maksimaliai atskleisti kūrybingumą, panaudoti veikloje profesijos lyderių metodus, imtis vadovavimo, diktuoti savo sąlygas, nebijoti konfliktų su grupių senbuviais ir nelanksčiais autoritetais-stabdžiais-stagnatoriais.

Saturno perėjimas per Kalėdas į Šaulį iki 2018 metų pasunkins Žuvų pasisiekimo, kilimo galimybes. Organizacijas, kuriose teks dirbti, palies sąstingis, jos patirs frontalų (iš įvairių pusių) visuomenės, politikų spaudimą ir net puolimą. Atsparios, patyrusios Žuvys, reaguodamos į tai, sugebės įsitvirtinti esamose ar pasirinktose karjeros pozicijose, pelnyti visuomenės autoritetą. Silpnesnės dvasinės konstitucijos, teisiškai pažeidžiamoms Žuvims nuo Kalėdų iki 2018 metų teks patirti agresyvokų vadovų spaudimą, pasitelkti įtakingus draugus ar bendrijas, kad išlaikytų pasirinktą gyvenimo kryptį.

Sėkmės profesijoje, karjeroje formulė: plėsti regioninius ir tarptautinius ryšius, dalyvauti tarptautinėse parodose, konferencijose, perimti užsienio patirtį, akcentuoti išsilavinimą, diplomus, sertifikatus.

Sėkmės ženklai: Avinai, Šauliai

Ženklai, kurie kiša pagalius į ratus: Vėžiai, Žuvys

www.horoskopas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis