Astrologė Rima: tai geriausias metas pasirūpinti savo šeima ir namais

Marsas į Vėžio zodiako ženklą įžengs birželio 24 d. ir keliaus juo iki rugpjūčio 9 d.

Marsas, įėjęs į Vėžio ženklą, sudrumsčia jame vyravusią ramią įvykių tėkmę. Panašiai kaip su neprašytu svečiu – net jeigu jis ir nieko blogo nedaro, vis tiek jaučiame nepatogumus.

Iš Marso sulauksime problemų, kurias teks spręsti greitai, pvz.: sulūžusi buitinė technika, pratrūkęs vandentiekis, konfliktai šeimoje.

Netgi jei nieko ekstremalaus ir nevyks, tuo metu visą savo energiją skirsime savo šeimos ir namų reikalams. Vieni užsiims statybomis ar remontu, kiti savo sodo tvarkymu, kai kas gali pradėti savo buto ar namo generalinį valymą ar perstatymą, o kiti padės tai daryti savo tėvams.

Darbdaviai Marso tranzito per Vėžį metu dažnai susiduria su tuo, kad darbuotojai prašosi papildomų atostogų, kad galėtų išspręsti savo iškilusias šeimynines problemas. Turto apsaugos įmonės tokiu metu nelieka be darbo – prašymų įrengti signalizaciją namuose padaugėja nei įprastai.

Veikla, pradėta tokiu metu, bus sėkminga, jei dirbantieji jaus, kad jais pasirūpinta. Verslas tokiu metu vystosi iš lėto ir ramiai, tačiau, praėjus kuriam laikui, pastebėsime naują, stipriai įleidusią šaknis, stabiliai veikiančią įmonę.

Marsas Vėžyje veikia vedamas vidinių impulsų, labiau kliaujantis pasąmone nei protu. Vėžys – atsargus ir įtarus gyvūnas, todėl jis iš karto nereaguos ir nesiims veiksmų, o gerai apsižiūrės, pasvers, paklausys savo vidinio balso ir greičiausiai nieko nedarys. Geriausiu atveju, pasakęs, kad neturi laiko, pasiųs ką nors kitą, o pats lauks rezultato saugioje vietoje. Šitą Marso Vėžyje savybę reiktų turėti omeny tiems, kas tikisi greitos atsakomosios reakcijos.

Tokiu metu sunkiau žmones išjudinti, uždegti žygdarbiams ar sugundyti reklama. Kovos laukas keičiamas į minkštą sofą ar ramią vietelę, kuri gali mus apsaugoti nuo audrų ir nepritekliaus, į ramų ir sotų vakarą savo šeimos ratelyje.

Į reklamą reaguojama tik tada, jei pažadamos didelės nuolaidos ar kažkas dalijama nemokamai.

Tokiu metu į viską kas nauja ir nežinoma žiūrima atsargiai ir su nepasitikėjimu. Vienintelis dalykas, kuris gali mus pažadinti iš pusiau apsnūdusios būsenos, – kylantis realus ar įsivaizduojamas pavojus mums patiems ar brangiems mūsų širdžiai žmonėms.

Negatyvūs Marso Vėžyje aspektai gali sustiprinti nacionalistines nuotaikas ir religinį fanatizmą, dėl kurių gali kilti tarptautinio masto konfliktai, o vietiniame lygmenyje – skandalai, tarkime, dėl to, kad kaimynas „specialiai“ pastūmė tvorą penkis centimetrus į mano skypą.

Apskritai žmonės tokiu laiku labiau jaudinasi dėl savo artimųjų, gimtų namų likimo. Neretai jie būna priversti palikti savo tėvynę arba, atvirkščiai, grįžti atgal. Iškyla gaisrų, buitinių traumų ir nusikaltimų pavojus.

Marsas, keliaudamas Vėžio zodiako ženklu, sudarys aspektus su kitomis planetomis, kurios darys įtaką Marsui, o tuo pačiu ir mums.

07.07. - 07.10. - Marso harmoningas aspektas su Neptūnu. Puikus laikas ryšiams su užsieniu ir užsieniečiais, tolimoms kelionėms, nuotykiams ir poilsiui. Sustiprėja intuicija, kūrybiškumas.

07.11. – 07.12. - Marso harmoningas aspektas su Mėnuliu. Geras laikas pradėti sportuoti, remontuoti namus. Sustiprėja teisingumo jausmas, noras išsakyti visą teisybę. Tik nebūkime tiesmukiški.

07.15. - 07.18. - Marso opozicija su Plutonu. Sustipėja seksualinis potraukis, tačiau ir pavydas, galimi konfliktai ir agresyvumo protrūkiai. Saugokite save.

07.23. - 07.26. - Marso įtampos aspektas su Uranu. Sustiprėja impulsyvumas, laisvės poreikis, atsiranda noras patirni naujų romantiškų nuotykių, dėl to galimos dramos, emociniai stiprūs pergyvenimai, išsiskyrimai. Patarimas - nemesk kelio dėl takelio.

08.06. - 08.10. - Marso harmoningas aspektas su Saturnu – kantrybė, pareigos jausmas padės sutvarkyti iškilusias darbo ir šeimos problemas. Galime sutikti žmogų, kuris norės užmegzti su mumis ilgalaikius ir stabilius santykius. Tokią pat iniciatyvą galime parodyti ir patys.

Astrologė Rima Gustytė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis