Astrologė Rima: šiandien vyksiantis Saulės užtemimas leis pradėti naują gyvenimo etapą!

2017 m. rugpjūčio 21 d. įvyks pilnas Saulės užtemimas.
Užtemimą galės stebėti JAV gyventojai. Jis perskros praktiškai visą šalį, geriausiai bus matomas Ilinojaus valstijos pietuose. Maksimali trukmė 2 min. 40 s.

Užtemimo pabaigą dar spės išvysti ir Didžiosios Britanijos bei Ispanijos gyventojai. Užtemimas prasidės 18 val. 46 min. Lietuvos laiku, o baigsis apie vidurnaktį.

Šis užtemimas vyks Saulei bei Mėnuliui esant 28-ame Liūto zodiako ženklo laipsnyje, šalia Šiaurinio Karminio mėnulio mazgo.

Saulės užtemimas – laikas, kai galime stipriai keisti savo likimą, gyvenimo kokybę, galime atsikratyti negatyvių programų, arba, atvirkščiai, įsileisti į savo gyvenimą negatyvą. Todėl reikėtų būti atidiems tam, ką kalbame ar galvojame, kokios mūsų mintys šią dieną, ką planuojame ateičiai.

Liūto ženklas astrologijoje tradiciškai yra siejamas su kūrybine saviraiška, talentų, gebėjimų atsiskleidimu, pedagogika, vaikais, teatru, šou renginiais, pramogomis, hobby, romantiška meile, sutuoktiniu, karaliais, prezidentais, vadovais, lyderiais.

Šiaurinis Mėnulio mazgas Liūte, šalia kurio ir vyks Saulės užtemimas, gali mus paskatinti užsiimti mylima veikla, kuri suteikia malonumą ir pasitenkinimą, kuri gali nudžiuginti ne vien mus, bet ir įkvėpti kūrybai aplinkinius.

Šis užtemimas Liūte gali atverti mumyse tokius talentus ir gebėjimus, apie kuriuos net nenutuokėme, skatins mus parodyti kitiems ką sugebame, norėsis būti pastebėtiems ir įvertintiems. Ir iš tikrųjų galime tapti žinomi ir išgarsėti.

Šis užtemimas, priklausantis 145 saros’o periodui, siejamas su netikėtais mūsų gyvenime įvykiais, kai draugai ar grupė žmonių gali stengtis daryti įtaką mums, mūsų asmeniniams santykiams.

Ypač užtemimo metu reikėtų stengtis išlaikyti šaltą protą, nereikėtų priimti skubotų sprendimų, nes šiuo metu informacija dažniausiai būna klaidinga ir iškreipta.

Šio saros‘o periodas taip pat siejamas su nuovargiu ir sveikatos problemomis. Todėl daugiau ilsėkimės, leiskime laiką pramogaudami su savo vaikais, mylimaisiais, kaupkime teigiamas, džiaugsmingas emocijas ateinančiam pilkam, šaltam rudeniui ir žiemai.

Tai laikas, kai gali atsirasti didelis energijos antplūdis ir kilti noras imtis realizuoti savo ambicijas, planus ir projektus. Tad nepraleiskime šios progos - tiesiog imkime ir darykime!

Neigiamas šio užtemimo poveikis siejamas su liguistais pergyvenimais dėl kritikos, susireikšminimo ir perdėto svarbumo jausmo. Galimi nuostoliai dėl rizikingų avantiūrų, problemos su vaikais ir mylimaisiais.

Tad, skirkime daugiau dėmesio kitiems, palaikykime, pagirkime ir įvertinkime savo vaikų, artimųjų ir draugų pastangas bei pasiekimus.
Saulės užtemimio dieną reikėtų vengti aktyvios veiklos, geriau pasiklausykime ramios muzikos, paskaitykime knygą ar pažiūrėkime filmą apie romantišką, dvasingą meilę, pasivaikščiokime prie jūros ar miške.

Parodykime kitiems savo rūpestį ir gailestingumą, supratingumą ir atjautą, pasimelskime, pamedituokime, pabūkime patys su savimi, pasikalbėkime su savo vidiniu "aš", svajokime.

Tačiau nereikėtų pamiršti, kad dažnai užtemimo metu elgesys gali būti neadekvatus. Todėl savo poelgius reikia stebėti – stengtis išlikti ramiems ir pozityviai nusiteikusiems.

Užtemimo metu gali pablogėti sveikata, ypatingai tam jautrūs hipertonikai ir širdininkai. Užtemimo poveikis juntamas dvi savaitės prieš ir dvi po užtemimo.

Norint gerai jaustis, reikėtų užtemimo dieną 2 kartus nusimaudyti po kontrastingu dušu – ryte pabaigai apsipilti šaltu vandeniu, vakare – šiltu.

Tinkamai pasiruoškime šiai dienai – gerai apgalvokime, nusistatykime, susiprogramuokime ir tai, ko labai trokšime, norėsime, sieksime – išsipildys.

Jei norime išspręsti savo finansinius klausimus, pamirškime frazę – “nėra pinigų”. Kitaip jų iš tikrųjų nebus.

Jei turime skolų, tai Saulės užtemimo periodas – geriausias laikas atsikratyti jų. Grąžinkime jas būtent šią dieną. Gražinti skolas tokiu metu – reiškia, atsikratyti to, kas kliudo mūsų materialiai gerovei.

Saulės užtemimas – puikus metas savo asmenybės tobulinimui, galima atsikratyti negatyvių įpročių ir blogų charakterio bruožų. Šiuo Saulės užtemimo magišku laiku labai lengva negrįžtamai mesti rūkyti.
Atsisveikinkime su savo praeitimi ir atverkime savo širdį naujam gyvenimui!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis