Astrologė Rima: puikus metas naujoms pažintims

Venera Dvyniuose bus nuo liepos 5 d. iki 31 d.

Tokiu laiku norisi lengvo nieko neįpareigojančio flirto, o ne rimtų santykių, nors gali būti pasitelkti visi merginimo atributai – pasivaikščiojimai po kvepiančiomis alyvomis ar ievomis, gėlės, gražūs žodžiai, begaliniai pokalbiai, eilės, vakarėliai, netgi prasmingos, sužadinančios vaizduotę dovanos.

Didesnis susidomėjimas žmogumi gali atsirasti pokalbio metu. Maloniai kalbantis staiga galime pamatyti žavingą moterį ar patrauklų vyriškį, su kuria/kuriuo norėtųsi susipažinti artimiau.

Ypač lengvai užsimegs pažintys kelionėje, kada žmonės puikiai supranta, kad vargu ar nuotykis turės tęsinį, tai kodėl nepasinaudoti gyvenime tuo, kas čia ir dabar. Tuo labiau Venera Dvyniuose nuteikia lengvam flirtui, naujiems pojūčiams ir trumpalaikiams kontaktams.

Dažnai meilės impulsai trumpalaikiai, o jausmai pasibaigia, kai tik vienas kitam nebeturi ką pasakyti. Bet kokiu atveju tokiu laiku užsimezgusi pažintis gali peraugti į draugystę, galime tapti gerais bičiuliais.

Užmegzti naujas pažintis, susipažinti galėsime ne tik kelyje, turistiniame žygyje, komandiruotėje, viešbutyje, bet ir bibliotekoje, paskaitose, pažinčių svetainėse ir t.t.

Tokiu laiku sustiprėja santykiai su artimais giminaičiais, galime sulaukti tiek moralinio, tiek materialinio jų palaikymo. Gali būti net taip, kad jie patys kreipsis to į jus pačius.

Bet kokiu atveju bendravimo iki išnaktų turėsime į valias. Venera mėgsta atvirumą, kalbėtis „iš dūšios“, o Dvyniai puikiausiai pasirūpins klausytojais ir pašnekovais.

Negatyvūs aspektai santykiuose siejami su nesugebėjimu tinkamai pasirinkti. Dėl lengvabūdiškumo ir perdėto pasitikėjimo savimi galime materialiai nukentėti, tapti santuokinių aferistų, “alfonsų” aukomis. Tokiu laiku nevertėtų tikėti išsakytais pažadais ar priesaikomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis