Astrologė Rima: puikus laikas užmegzti naujus ryšius

Marsas Šauliu žygiuos nuo rugsėjo mėn. 14 d. iki spalio mėn. 26 d.

Populiariausi straipsniai:
- Kokias rankines rinktis šį rudenį (FOTO)
- Kaip puoselėti grožį po 40-ties: garsenybių grožio receptai
- Savaitės prognozės: kuri diena bus pozityviausia?
- 5 sekso klaidos, dėl kurių tampate prasta meilužė
- Kiniška vištiena su daržovėmis pomidorų padaže

Po skorpioniškų bėdų ir pareigų Marsas ištrūksta į laisvę. Šaulio valdovas Jupiteris suteikia Marsui plačią erdvę veiklai, tuo jis ir skuba pasinaudoti. Pradedama domėtis pasauliniais istorijos ir kultūros klodais, religija, dvasinėmis vertybėmis. Daugelis išsiruošia į turistines keliones, tolimus kraštus, važiuoja dirbti į užsienį.

Tokiu laiku kuriami grandioziniai planai, gimsta globaliniai projektai. Ne visi jie bus įgyvendinti, tačiau dauguma bus pradėti. Įkuriami nauji susivienijimai, ieškoma naujų galimybių realizuoti prekes ir paslaugas ne vien savo šalyje, bet ir užsienyje.

Marso tranzito per Šaulį metu labai palanku ieškoti partnerių užsienyje ar pradėti su jais bendradarbiauti, tinkamas laikas bendriems moksliniams eksperimentams, tarpvalstybinių švenčių ar sporto renginių  organizavimui.

Tai rekordų laikas tiek darbo, tiek sporto sferose. Žmonės noriai prisideda  prie šių renginių organizavimo, o sirgaliai gausiai užpildo tokių renginių arenas.

Geras laikas suvažiavimams, konferencijoms, moksliniams seminarams, simpoziumams ir t.t. – jų dalyviai noriai dalinasi žiniomis ir patirtimi.

Veikla, pradėta Marso tranzito per Šaulį metu, turi tendenciją vystytis ir plėstis.

Politikai tokiu laiku aktyviai veda priešrinkiminę kovą, klausytojų ir bendražygių jiems netrūksta, mitingai, susirinkimai, susitikimai su rinkėjais vyksta audringai, daugelis stengiasi išsakyti savo nuomonę, dažnai gimsta karšti ginčai, visgi po šių renginių dalyviai išsiskirsto patenkinti vienas kitu ir savimi.

Žmonės tokiu laiku būna aktyvūs, džiaugsmingi, optimistiški, į ateitį žvelgiantys su viltimi.

Neigiami Marso aspektai Šaulyje gali pasireikšti tuo, kad kartais norima aprėpti neaprėpiamą, imamasi darbo ne pagal savo jėgas. Pervertinamos galimybės ir neįvertinami konkurentai bei priešai. Marsui Šaulyje visur būdingas pompastiškumas. Tai pasireiškia iškilmingais ritualais, aistringomis kalbomis, garsiais lozungais ir gausiais pažadais apie būsimą šviesų rytojų. Tokiu laiku žadama  daugiau, nei galima padaryti, vienu metu griebiamasi kelių darbų. Galimi konfliktai dėl skirtingo požiūrio religiniais, nacionaliniais klausimais.

Astrologė Rima Gustytė
„iPhone“; „Android“.
Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis