Astrologė Rima: paslaptys gali išaiškėti netyčia

Marsas keliauja Žuvų zodiako ženklu nuo 2015 m. sausio 12 d. iki vasario 20 d.

Šių dienų skaitomiausi:
- Madingiausi 2015-ųjų kirpimai įvairaus ilgio plaukams
- Grožio dosjė. Kuria kūno dalimi labiausiai rūpinasi I. Starošaitė
- Vanduo su citrina rytais: kuo tai naudinga?
- Pasidalink savo sveikatos šūkiu ir laimėk kelialapį į „Eglės sanatoriją“!
- Plovas su kiaulienos sprandine

Marso tranzitas Žuvų zodiako ženklu gali atsiskleisti netikėtai, nes Žuvys – pats paslaptingiausias ženklas visame Zodiake. Jame tampriai susipynę tiek gėris, tiek blogis.

Keliaujančių planetų Žuvimis įtaka nevienareikšmiška, o ypač Marso, – netgi teigiami jo aspektai negarantuoja ramybės. Tokiu metu veikla neužgęsta, bet tampa nematoma arba tikri veiklos motyvai yra kruopščiai slepiami. Tai, kas matoma paviršiuje, ne visada atitinka to, kas vyksta iš tikrųjų.

Marso Žuvyse metu gimsta noras nedelsiant padėti tam, kas skundžiasi savo likimu arba tam, kuriam reikėtų pagalbos. Tai gali būti ir ne visai tie, kuriems iš tikrųjų reikalinga parama.

Marsas Žuvyse elgiasi tiesmukiškai, jis nereikalauja dokumentų ir neina aiškintis, kaip yra iš tikrųjų. Tai, ką jis mato, tai jam ir yra tiesa.

Tokiomis dienomis dažnai yra organizuojamos labdaringos akcijos, pavyzdžiui - daiktų, maisto, drabužių aukojimas vaikų ar senelių prieglaudos namams ir kt.

Esant Marsui Žuvyse žmonės greitai atsiliepia į tokius kvietimus ir aktyviai dalyvauja tokiose akcijose, tačiau dažnai tai būna vienkartinis aukos aktas iki sekančio karto ar impulso.

Marsas Žuvyse, nors ir pasireiškia kaip vienkartinė labdara, tačiau ji gali būti labai reikalinga ir produktyvi, nes Marsas, jei jau ką nors daro, tai – iš visos dūšios, atiduodamas visą savo energiją iki paskutinio lašo.

Kadangi Marsas nėra linkės ką nors slėpti, keliaudamas Žuvimis dėl savo tiesumo ir atvirumo jis gali nuplėšti paslapties skraistę nuo to, kas buvo slepiama nuo svetimų akių. Gerai, jei tai yra geri dalykai, bet dažniausiai būna atvirkščiai. Kiekvienas žmogus turi kažką, ko nenorėtų demonstruoti pasauliui. Tai – skolų atidavimo periodas, todėl įvykiai (ypač negatyvūs, kurie vyksta šio tranzito metu), susieti su praeitimi, turi savo istoriją ir vyksta ne šiaip sau. Tai – mokestis už buvusias nuodėmes.

Tokiu laiku dažnai atskleidžiami faktai apie įvairias machinacijas, tampa žinomos kai kurių įžymių žmonių gyvenimo skandalingos detalės. Tačiau Marsas ilgai ir giliai nemėgsta kapstytis, todėl kai kurie skandalai gali būti specialiai provokuojami, kad būtų galima nuslėpti tikrąją padėtį. Tačiau Marsas gali ir suklysti - gali atidaryti ne tas duris ir netyčia parodyti, kas už jų slepiasi.

Tokiu metu nerekomenduojama pradėti veiklos, jei ji nesusieta su Žuvimis (Žuvų zodiako veikla - labdara, fotografija, farmacija, kosmetika, SPA ir kt.). Veikla bus nepastovi – gali tai strigti, tai vėl suaktyvėti. Ją sužlugdyti gali slaptos intrigos, neaiškios situacijos, kai akivaizdžiai lyg ir niekas nekaltas, bet įmonė turi didžiulių nuostolių.

Negatyvių Marso Žuvyse aspektų metu galime susidurti su apgaule, pavydu, apkalbomis, priešiškumu, šiurkštumu. Motyvai ir priežastys tokiems poelgiams dažnai nesuprantami ir sunkiai pasiduodantys analizei. Veikla gali strigti, atsitrenkdama į nematomas kliūtis. Padidėja potraukis alkoholiui. Aktyvūs tampa įvairiausio plauko apgavikai, vagys, aferistai. Galima sulaukti raginimų nuversti valdžią ar kitų provokacijų.

Astrologė Rima Gustytė
www.meileshoroskopai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis