Astrologė Rima: pagaliau atėjo moterų laikas!

Venera Liūte. Lai karaliauja Meilė!

Venera Liūte „karaliaus“ nuo liepos 12 d. iki rugpjūčio 5 d., atnešdama mums ryškias spalvas, šventes, šiltą, draugišką bendravimą ir Meilę.

Venera Liūte skatins pasirūpinti savimi, savo įvaizdžiu, troškimais ir norais. Palepinkime, pagirkime save. Šis periodas yra labai palankus būtent tokiam dėmesiui.

Veneros spindulius nukreipdami link savęs kaip tik padėsime savo partneriui geriau pamatyti mūsų individualumą ir grožį. Mylėk save, tai ir kitas mylės!

Net patiems užkietėjusiems altruistams būtų ne pro šalį atkreipti dėmesį į save, į savo „ego“, patenkinti savo poreikius bei pripažinti, įvertinti savo gebėjimus, pagirti save ir aplinkinius. Žinant šio periodo tendenciją, sugebėkime draugiškai ir atlaidžiai priimti pagyrimus ir iš kitų.

Fotolia nuotr.

Atsidavę Veneros energijai šiuo periodu, galime iš ties išjausti, išgyventi, patirti „karališką“ savivertės jausmą, kurį, vėliau prisiminus, bus galima atkurti ir pasinaudoti, kai iškils tokia būtinybė. Maža paslaptis – ši energija labai naudinga stuburui, ištiesinus nugarą jis padeda laikyti aukštai pakėlus galvą.

Venera Saulės spinduliuose suteiks mums lengvumo, džiaugsmo, harmonijos, noro stipriai, aistringai mylėti ir būti mylimiems.

Atverkime širdis! Tegu karaliauja MEILĖ!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis