Astrologė Rima: Mėnulio jaunatis ruošia staigmeną

Mėnulio Jaunatis įvyks spalio 13 d. Svarstyklių zodiako ženklo 20 laipsnyje 03:07 Lietuvos laiku.

Svarstyklės siejamos su harmonijos ir teisingumo siekimu draugystėje, partnerystėje, su nauju statusu santykiuose.

Jaunatis – tai Mėnulio jungtis su Saule, kurios metu pradedamas naujas mėnesio ciklas. Ši jungtis Svarstyklėse paskatins socialinių ryšių atsinaujinimą. Mėnesio bėgyje galima tikėtis naujo meilės romano arba noro esamus santykius pervesti į kitą lygmenį (pvz: po susitikinėjimo periodo – pradėti gyventi kartu.)

Svarstyklės atsakingos už kontaktus su aplinkiniais žmonėmis, todėl Jaunaties dienomis labai svarbu atkreipti dėmesį į tai, ką sako mums kiti, nekonfliktuoti, o ieškoti sutarimo, kompromiso.

Jaunatis – streso metas daugeliui žmonių, krinta energija, galimas chroniškų ligų paaštrėjimas. Keletą dienų prieš ir po Jaunaties leiskime laiką ramesnėje aplinkoje, neapkraukime savęs reikalaujančiais didelio fizinio krūvio darbais ir nepriimkime spontaniškai svarbių sprendimų.

Po Jaunaties energija pradės vėl augti. Mėnulio pilnėjimo laikotarpis Svarstyklėse puikiai tiks kontraktų, sutarčių svarstymui ir pasirašymui bei statuso santykiuose pokyčiams ir jų įteisinimui.

Jaunatis – puikus ateities modeliavimo laikas. Planuokime, svajokime ir mūsų troškimai išsipildys.

Jaunaties metu reikėtų atleisti ir padėkoti kitiems už viską, formuoti teigiamas mintis, Galvokime tik pozityviai, svajokime ir leiskime mintims skrieti. Nepamirškime, kad mintys visada materializuojasi. Minčių materializacijos laikas visiems skirtingas, bet rezultato sulauksime tikrai. Gausime tai, ko norėjome.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis