Astrologė Rima: laukite kardinalių pokyčių – jie tikrai bus jau greitai

Uranas į Jaučio zodiako ženklą įžengė 2018 m. gegužės 15 d. Trumpam atgal į Aviną sugrįš rugpjūčio 7 d., o 2019 m. kovo 3 d. net 7-iems metams vėl žengs į Jautį, kuriame bus iki 2026 m. balandžio 26 d.

Planeta Uranas astrologijoje siejamas su laisve, revoliucijomis, atsinaujinimu, naujų orginalių idėjų gimimu ir jų įgyvendinimu, aukštu intelektu, progresu, aviacija, kosmosu, astrologija, naujais išradimais, elektronika, internetu, programine įranga, programuotojais, organizacijomis, bendraminčiais, draugais, gamtoje – su vulkanų išsiveržimais, cunamiu, žemės drebėjimais, viesulais, tornado, perkūnijomis ir žaibais, su tais reiškiniais, kurie prasideda staiga, užklupdami mus netikėtai.

Jautis – žemės stichijos, fiksuoto kryžiaus zodiako ženklas, valdomas Veneros, siejamas su materija, turtu, finansais, su vidiniais mūsų resursais – gebėjimais, kuriuos galime konvertuoti į pinigus, komfortu, grožiu, santykiais, meile. Jautis, būdamas fiksuoto kryžiaus ženklu, veikia atsargiai, neskubėdamas, gerai apgalvojęs, apsvarstęs, tačiau, jei jau nusprendžia ko imtis, eina pasirinkta kryptimi iki pergalės, iki savo planų įgyvendinimo.

Urano ir Jaučio energijų susitikimas sukurs naujus, mums dar nepatirtus iššūkius, išmėginimus, atvers naujas galimybes, išlaisvins nuo seno ir atgyvento, atvers naujus kelius mūsų intelektualiam tobulėjimui ir saviraiškai, paskatins mus labiau domėtis astrologija, jos galimybėmis, ieškant atsakymų į mums kylančius būties, savirealizacijos bei santykių su aplinkiniais klausimus.

Uranas, naujų orginalių idėjų planeta, keliaudama Jaučiu atneš didžiulius perversmus ir naujoves finansų, bankų, piniginių atsiskaitymų srityse.

Jau dabar esame girdėję apie kriptovaliutą. Kriptovaliuta – tai skaitmeninė, arba virtuali valiuta, leidžianti anonimiškai atlikti internetinius mokėjimus tiesiogiai tarp vartotojų, nesinaudojant bankais ar kitais tarpininkais. Šios mokėjimo sistemos dar labiau tobulės ir pakeis senas tradicines finansines operacijas.

Per tuos septynerius metus, kol Uranas, valdomas Veneros, keliaus Jaučiu, galime susipažinti su įdomiu žmogumi, labai greitai susižavėti, net atšokti vestuves, bet taip pat galime ir labai greit nutraukti santykius ir išsiskirti. Būkime atsakingi užmegzdami naujas pažintis, nepasiduokime impulsui, nežaiskime kito žmogaus jausmais. Tvirtiems ilgalaikiams santykiams, šeimos sukūrimui neužtenka potraukio ir blizgančių partnerio akių. Turim žinoti, kad norint gerai pažinti vienas kitą, reikia nemažai laiko. Tad nemaišykime susižavėjimo su tikros meilės jausmu.

Tie, kurie laukia savo gyvenime naujų pokyčių santykiuose, profesijoje, savirealizacijoje, ši Urano ingresija į Jautį bus tarsi naujas kvėpavimas, nauji vėjai, naujas gimimas ir šį laikotarpį sutiks su džiaugsmu, kad atsiras naujos galimybės atskleisti savo gebėjimus ir talentus.

Tie, kurie nusiteikę likti prie senų pasiekimų, santykių, juose nieko nekeičiant ir netobulinant, šis laikotarpis atneš daug streso, pareikalaus daug nervų, sveikatos, pojūčio, kad esi nereikalingas, kad nespėji iš paskos greitai bėgančiam gyvenimo tempui.

Žinant, kad ateina visiškai naujas septynmetis, kad sulauksime dar niekada nematytų ir nepatirtų dalykų, būkime atidūs, stebėkime kas aplinkui vyksta, būkime pasiruošę įsijungti, sureguoti į tuos naujus pokyčius, nepraleiskime tinkamo momento naujiems įššūkiams, patirčiai. Drąsiai imkimės įgyvendinti gimusias naujas savo idėjas, būkime pirmi, nebijokime būti originalūs ir nepakartojami.

Uranas myli intelektualius, originalius, drąsius, griaunančius senus tradicinius stereotipus, kuriančius visiškai naują gyvenimą ir ateitį žmones. Būkime tais, kuriems Uranas Jautyje atneš didžiulę sėkmę, atlygį ir nepakartojamą atradimo džiaugsmą.

Sėkmės visiems įžengus į naują Urano septynmetį!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis