Astrologė Rima: laukia aktyvus ir įdomus laikotarpis

Merkurijus Dvyniuose bus nuo gegužės 01 d. iki liepos 08 d.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Liudmila Gurčenko: 5 santuokos, nemylima duktė ir paniška senatvės baimė
- Anoreksija sirgusi Miglė: gydytojai 30-ojo gimtadienio man nežadėjo
- Grožio dosjė. Kokiu kvapu jau kelis dešimtmečius kvepinasi N. Narmontaitė?
- Savaitės ikona. Dizainerė D. Vapsvienė: yra vienas drabužis, kuris tinka visoms
- 6 moterų klaidos, gadinančios ne tik seksą, bet ir santykius
- Namų remontas: vietoj balkono įrengė du atskirus kambarėlius
- Kelnaitės su juostele - už ar prieš?

Merkurijus įeidamas į savo ženklą, tarsi ištrūksta į laisvę. Tokiu laiku žmonių mąstymas išsilaisvina, trokštama naujienų, tampame smalsesniais, žingeidesniais. Esant Merkurijui Dvyniuose suaktyvėja noras mokytis, tad daugelis pradeda lankyti įvairiausius kursus.

Naujienos tarsi pasipila iš dangaus, tačiau dažnai jos vienadienės, įdomios dieną – dvi, maksimum savaitę, o po to pamirštamos.

Žmonės tokiu laiku lengviau užmezga kontaktus, tampa komunikabilesni, bendraujantys. Temų pokalbiams netrūksta, nes įvykiai , kurie tuo metu vyksta, sukelia daug kalbų ir ginčų. Pokalbio objektu gali tapti bet kas, kad tik būtų patenkintas bendravimo poreikis.

Susirinkimuose ar susiburimuose tokiomis dienomis niekas nenuobodžiauja, nes kiekvienas pasisakymas pagimdo naujus oratorius, pradedami ilgi svarstymai ir ginčai. Dvyniško Merkurijaus metu mėgstama žongliruoti žodžiais, patraukti per dantį“.

Nežiūrint, kad į naujieną reguojama iš karto, ji taip pat greitai ir pamirštama. Taip jau sutverta Merkurijaus atmintis - ji atsimena tik tai, kas svarbiausia, o kas nereikšminga ištrinama iš atminties, tiksliau, išstumiama giliai į pasąmonę, bet kaip žinia, mes nieko nepamirštame - bet kurį gyvenimo momentą su smulkiausiomis detalėmis galima atgaminti hipnozės metu.

Sprendimai priimami lengvai, greitai. Į keliones išsiruošiama be didelio pasiruošimo ar ilgo svarstymo. Iš ryto ėję tik į darbą, vakare jau galime būti atsidūrę kitame mieste. Keliaujant kontaktai užmezgami lengvai, kalbos būna aistringos, tačiau pasibaigus kelionei pakeleiviai greitai pamirštami.

Negatyvios Merkurijaus Dvyniuose savybės - plepumas, nepastovumas, gandai, apkalbos, manipuliacija faktais.

Gegužės 09-10 d. ir 28-31 d. dėl neharmoningo Merkurijaus aspekto su Neptūnu galime susidurti su apgaule, netikslia informacija. Tokiu metu reikėtų būti atidiems vartojant vaistus ir alkoholį - galimi apsinuodijimai.

Nuo gegužės 19 d. iki birželio 12 d. Merkurijus judės retrogradiškai, sulėtindamas, sustabdydamas, peržiūrėdamas, tikrindamas tai, ką buvo pradėjęs pirmąją gegužės mėnesio pusę. Tokiu metu būsim priversti peržiūrėti, taisyti, perskaičiuoti, perrašyti prieš tai sudarytas sutartis, ataskaitas ir kitus dokumentus.

Astrologė Rima Gustytė
„iPhone“; „Android“.
Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis