Astrologė Rima: kam seksis iki pat rugpjūčio vidurio

Liepos 16 d. Jupiteris tradiciškai astrologų vadinamas Didžiosios laimės planeta įžengė į Liūto zodiako ženklą, kuriuo keliaus visus metus iki 2015 m. rugpjūčio 11 d. Tiems, kas turi ką pasakyti pasauliui, atsiveria puiki galimybė save parodyti su visa jėga.

Liūtas - kūrybos, žaidimų, šlovės zodiako ženklas, todėl visą šį laikotarpį seksis ryškiems, talentingiems ir kūrybingiems žmonėms. Kadangi Liūtas atsakingas už teatro sceną, galima teigti, kad tokiu laiku visas pasaulis tampa dideliu teatru, kur vaidinami jaudinantys spektakliai, kuriuose kiekvienas rodo tai ką sugeba geriausiai. Ir visai nesvarbu, kas darosi užkulisiuose – scena ryškiai apšviesta ir prikaustanti visų žiūrovų dėmesį. Tai svarbu tiek artistams, tiek žiūrovams. Meno žmonėms tai aukso amžius, nes masės trokšta reginių ir malonumų.Visus skatina noras būti pastebėtam ir įvertintam aplinkinių.

Liūtas - monarchų ženklas, todėl tokiu metu valdantieji ir politikai esti dėmesio centre. Šis tranzitas palankus politikams, karininkams, karališkiems asmenims, žymiems vadovams ir avantiūristams. Jupiteris keliaudamas Liūto ženklu suteikia valdovams daug jėgų ir reikšmingumo, tačiau tuo pačiu metu jų gyvenimas tampa matomas aplinkiniams. Gyvai domimasi žinomais, garsiais žmonėmis, todėl visa žiniasklaida būna nukreipta į juos. Gali atsitikti taip, kad vykstantys įvykiai juos gali iškelti virš minios, šlovinti, kalbėti apie juos. Aukščiausio lygio susitikimai, asamblėjos tokiu periodu vyksta ypač iškilmingai.

Jupiterio tranzito per Liūtą metu iškyla nauji, gebantys patraukti liaudį į savo pusę, lyderiai. Tas, kurį lydės sėkmė, gali tapti visuotiniu kumyru. Žmonės dažnai tokiu laiku savo favoritų gyvenime ar biografijoje nemato ar nenori matyti jokių dėmių ir be išlygų tiki juo,dėl to toks laikas labai palankus politikams. Todėl jie stengiasi skelbti savo įvairius pareiškimus, rengia šou, daro viską, kad galėtų save pademonstruoti iš pačios naudingiausios jiems pusės.

Dažnai Jupiterio tranzito metu per Liūtą valstybė remia kultūros ir sporto įstaigas, teatrą, vaikų kūrybines studijas. Steigia įvairius paramos fondus - pavyzdžiui talentingiems vaikams, savitiems dailininkams ir muzikantams paremti. Tokiu laiku pradeda klestėti šou, reklamos, mados biznis, birža, aktyvinamos loterijos, atsidaro kazino ir žaidimų salės.

Šis periodas palankus pradėti verslą, atidaryti naujas įmones, įsidarbinti arba pradėti dirbti naujoje įmonėje ar naujose pareigose, taip pat puikus laikas prezentacijai, savo idėjų pristatymui, parodoms, varžyboms, realizacijai visam tam, kas susieta su menais ir kūryba.

Negatyvūs Jupiterio aspektai kaip per padidinimo stiklą parodo visus negatyvius Liūto bruožus.
Tai pasipūtimas, garbėtroška, nepakantumas, savimyla, savo troškimų tenkinimas, savo asmenybės sureikšminimas, pretenzijos į savo išskirtinumą ir t.t.

Esant negatyviems Jupiterio aspektams nepatartina pradėti verslą, investuoti, bandyti laimę žaidžiant ruletę. Nors Jupiteris laikoma Didžiosios Laimės planeta, tačiau jei jis keliaudamas Liūtu sudaro negatyvius aspektus, tai gali atnešti ir daug bėdos. Ypatingai jis negailestingas, kai užgaunama savimeilė, garbė ir religiniai jausmai. Tada gali pasireikšti ekstremizmas ar fanatizmas.

Astrologė Rima Gustytė
www.meileshoroskopai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis