Astrologė Rima: aistra ir džiugins, ir baugins

Venera Avine išbus nuo vasario 20 d. iki kovo 17 d.

Populiariausi straipsniai:
- Leonidas Gaidajus – lošėjas, kūręs nemirtingas komedijas
- Sulieknėti padės arbata su cinamonu ir lauro lapais
- 2015 metų grožio tendencijos: kiek kainuoja madingiausia kūno dalis
- E. Aukštakalnytė-Hansen: kuo kinų tėvų vaikų auklėjimo metodai yra geresni už vakariečių
- Smėlinės tešlos žiedai su riešutais

Tokiu laiku atsiranda stiprus poreikis, kad būtų pastebėtos ir įvertintos mūsų moteriškos/vyriškos savybės. Netgi komplimentas, pasakytas iš mandagumo, gali būti suprastas kaip slaptas prisipažinimas meilėje.

Tokiu laiku nepaliekama daug laiko ilgai preliudijai, užsimezgę santykiai beveik iš karto pereina į meilės “karo lauko” stadiją. Meilužiai pačiame aistros įkarštyje nemato nieko kito aplinkui, jų mintys ir jausmai būna nukreipti tik vienas į kitą.

Santykiai ryškūs, ilgam išliekantys atmintyje, tačiau greitai praeinantys, išgaruojantys tarsi šampano burbulai. Jų aistra beprotiška, tačiau tai – tik hormonų pliūpsnis ir nieko daugiau. Toks ryšys retai perauga į tikrą meilę.

Moterys, matydamos, kad joms nerodomas pakankamas dėmesys, gali pačios imtis iniciatyvos draugystei užmegzti ar pakreipti santykius į kitą stadiją.

Tokiu laiku ne tik moterys rodo iniciatyvą, bet ir vyrai. Jiems Venera Avine padeda būti išradingais viliojant savo meilės objektą. Tiek vieni, tiek kiti stengiasi demonstruoti pačias geriausias savo puses, nemeluodami, bet truputį pagražindami tikrovę.

Tokio tranzito metu tampame labiau emocingesni, jautresni, aštriau reaguojame į pašaipas ir pokštus, ypatingai, jei turima omeny mūsų išorė. Tai, kas ankščiau atrodė nereikšminga, dabar gali sukelti didžiulį pasipiktinimą. Tampame nepakantūs familiarumui, kuris priimamas kaip akivaizdi pagarbos stoka.

Perdėtas jautrumas ir aistringumas paprastai trukdo darbui bei dalykiniams santykiams. Pinigai išleidžiami impulsyviai ir dažnai ne tam, kas būtina, o tam, kas patinka šią akimirką.

Negatyvūs momentai tokiu laiku siejami su perdėtu emocingumu, agresijos priepuoliais, pavydu, įkyriu merginimu. Galimi konfliktai, skandalai, isterija, įžeistų jausmų demonstravimas.

Maža kibirkštis gali ne tik įžiebti didžiulį laužą, bet ir sudeginti viską iki pamatų. Tad stenkimės pažaboti savo aistras, kad vėliau netektų gailėtis.

Astrologė Rima Gustytė

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis