Astrologė Rasa: Artėjantis Saulės užtemimas – transformacijų laikas

2018 metų liepos 13 dieną, 6:04 val Lietuvos laiku įvyks Saulės užtemimas Vėžio zodiako ženkle. Užtemimas bus dalinis, Mėnulis Saulės diską uždengs trečdaliu. Lietuvoje jo stebėti negalėsime.

Užtemimo taškas vyks 21 Vėžio zodiako ženklo laipsnyje ir formuos tikslią opoziciją su Plutonu (Ožiaragyje) ir triną su Neptūnu (Žuvyse).

Kiekvienas užtemimas aktyvuoja tam tikras temas, kurios tuo laikotarpiu tampa svarbiausios. Šis saulės užtemimas išskiria Vėžio ir Ožiaragio zodiako temas.

Vėžys simboline prasme yra susijęs šeima, šaknimis, motinyste, vaikyste, jausmais ir emocijomis, pasąmone, vidiniu pasauliu, intuityvumu, saugumo poreikiu. Tai globos ir noro rūpintis ženklas.

Ožiaragis simboline prasme yra siejamas su aukščiausia valdžia, socialiniais ir karjeros pasiekimais, tvarka ir įstatymu, valdžia. Tai tam tikros taisyklės, kurioms paklūstame (įstatymai) ir moralinės vertybės, kurias sau susikuriame patys. Tai apribojimai ir racionalumas. Tikslų planavimas ir nuoseklus jų siekimas.

Ko galime tikėtis, sulaukti užtemimo dieną (ir dar 3 dienas po to)?

Užtemimo energetika pakankamai įtempta ir reikalaujanti transformuotis. Tai reiškia, kad būsime kažkokiu būdu (kažkam švelniai, kažkam drastiškai) atgręžti į savo asmeninius poreikius, pojūčius ir norus ir priversti atsisakyti primestų normų bei standartų. Įžvalgos gali būti intuityvios, ateiti sapnų pavidalu. Taip pat gali būti, kad tiesiog patirsime asmeninę akistatą su mus spaudžiančiais ir ribojančiais faktais ir intuityviu žinojimu, suvokimu kas sau pačiam yra geriausia.

Tokiu metu gali vykti įvykiai, kuriems bus sunku daryti įtaką. Prasminga yra priimti bet kokius pokyčius ir jiems nesipriešinti. Turime būti atviri pokyčiams, kurie neišvengiami gyvenime. Nebūtinai jie bus pozityvūs, tačiau jų pasekmės turės teigiamą reikšmę.

Kas stipriausiai pajus užtemimo poveikį?

Stipriausias poveikis žadamas Vėžiams ir Ožiaragiams bei visiems tiems, kurie turi asmeninių planetų šiuose zodiako ženkluose. Taip pat tiems, kurių ascendentas (kylantis ženklas) yra Ožiaragyje, Vėžyje.

Saugumo priemonės užtemimo metu

1. Minėtomis dienomis reikėtų atsisakyti bet kokių chirurginių, medicininių procedūrų.

2. Rekomenduojama apeiti masines žmonių susibūrimo vietas.

3. Reikėtų atsisakyti bet kokių svaigalų, kvaišalų ar psichiką veikiančių medžiagų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis