Astrologė Palmira: kaip išsirinkti papuošalą, kad jis stiprintų sveikatą, saugotų nuo blogio

Garsi astrologė Palmira Kelertienė žino, kokios spalvos rūbai ar akmenys padės norint rasti meilę, apsisaugoti nuo pykčio ar melo, siekiant finansinės gerovės.

Vestuvinių ir proginių suknelių dizainerė, mados namų „Ingrid Inži“ įkūrėja Ingrida Rutkauskaitė Naujokė pristatė savo juvelyrikos darbų kolekciją. Prie šios kūrimo prisidėjo ir astrologė Palmira Kelertienė.

Papuošalų kolekcijos idėją Ingrida Rutkauskaitė Naujokė tikina brandinusi daugelį metų: „Seniai svajojau apie angelus. Pamenu, kaip vaikystėje močiutė primindavo, jog kiekviename žingsnyje jie mus saugo ir lydi. Angelai – apsaugos, sėkmės ir laimės simbolis“.

Papuošalų kolekciją demonstravo Ingrida Rutkauskaitė Naujokė (dešinėje) ir verslininkė Patricija Gadžijeva
Papuošalų kolekciją demonstravo Ingrida Rutkauskaitė Naujokė (dešinėje) ir verslininkė Patricija Gadžijeva
Organizatorių nuotr.

Papuošalų kolekcijos pagrindinė ašis – stilizuotas angelas su septyniomis čakromis, skirtas ne tik pasipuošti, bet ir subalansuoti energetinius taškus.

TV laidos vedėją Rūtą Mikelkevičiūtę (viduryje) domino naujoji papuošalų kolekcija
TV laidos vedėją Rūtą Mikelkevičiūtę (viduryje) domino naujoji papuošalų kolekcija
Organizatorių nuotr.

Septynios čakros

Čia į pagalbą kūrėjai atskubėjo garsi astrologė Palmira Kelertienė, išmananti, ką kuri čakra reiškia.

„Kiekviena čakra susijusi su tam tikromis sritimis. Tarkime, sveikata labiausiai siejama su apatine čakra Muladhara. Ši čakra stiprina mūsų sveikatą, seksualinę energiją, taip pat siejama su pinigais. Šią čakrą atspindi raudona spalva. Taigi, jei norime pagerinti finansinę situaciją, perkame raudonos spalvos daiktą“, – sako astrologė Palmira.

Panašų poveikį turi ir antroji čakra Svadhisthana, stiprinanti seksualinę energiją, sveikatą ir taip pat siejama su pinigais. Spalva – oranžinė. Kinų medicinos traktatai rašo, kad norint pasveikti, reikia oranžinės spalvos. Jei dirbate vadovaujantį darbą, jums reikalinga apyrankė ar auskarai su oranžinės spalvos akmenukais. Kinai tiki, kad jei žmogus dėvi oranžinės spalvos drabužius ar pasidabinęs tos spalvos papuošalu, ant jo neįmanoma supykti – tai yra, pykčio energija negalės pakenkti. Meilės pasimatymui, jei norime aistringo vakaro, reikia rinktis raudonai oranžines spalvas.

Organizatorių nuotr.

Trečioji čakra – Manipura – susijusi su mokymu, veikla, iš dalies ir su sveikatos stiprinimu. Ją atspindi geltona spalva. Jei jums reikia kažko daug ir greitai išmokti, jei vaikui sunku susikaupti, – rinkitės papuošalus su geltonu akmeniu.

Ketvirtoji čakra Anachata susijusi su ramybe, meile, harmonija, džiaugsmu. Jei stinga optimizmo, jei norime mylėti visą pasaulį, jei trokštame jaustis karališkai, renkamės papuošalus, drabužius su žalia spalva. Ši čakra siejama ir su motinyste, su moteriška karališka didybe. Ji „rūpinasi“ ir širdimi, tad papuošalą su žaliu akmeniu turėti rinktis širdies veiklos problemų turintys žmonės.

Čakra Vishuddha – penktoji. Ji dar vadinama astralinės meilės, platoniškos, visagalės meilės čakra. Jos spalva – žydra. Ji ypač rekomenduojama pirmajam pasimatymui. Ši spalva tiktų norint užmegzti ryšį, siekiant nuoširdaus atviro pokalbio. Žydra spalva siejama ir su tam tikra apsauga nuo agresyvios išorinės aplinkos. Ir jei jūs esate iš tų, kurie greitai pravirksta, susijaudina, susierzina, žodžiu, per daug jautriai viską ima į širdį, – jums reikia kuo daugiau žydros spalvos. Ypač tiks auskarai su žydros spalvos akmenukais.

Organizatorių nuotr.

Šeštoji čakra – Ajna – giliosios išminties, mąstymo, vidinės dvasinės ramybės, vienybės čakra. Ji padeda siekiant susikaupti, apmąstyti, norint išmokti atsiremti į save, jei norisi pasinerti į filosofinius apmąstymus. Užtat čia jums padės tamsiai mėlyni akmenys. Jie itin tinkami studijuojantiems, siekiantiems mokslinio laipsnio. Ši spalva padės ir išgyvenantiems nesėkmingą meilę, kai reikia nutraukti varginantį, skausmingą ryšį. Mėlynas akmuo (ypač tinka safyras) padės atsiriboti, rasti vidinę tvirtybę, padės sukaupti energiją ir pasiruošti naujiems santykiams.

„Septintoji – karališkoji čakra – Sahasrara. Tai yra svarbiausia čakra, jos spalva – violetinė. Jei žmogus ją atveria, jei ją valdo, vadinasi, valdo visas čakras. Violetinė laikoma ir mistikų spalva, tinkama žmonėms, kuriuos domina ezoterika, aiškiaregystė. Manoma, kad ši čakra nepraleidžia melo. Tad jei norite, kad kitas žmogus Jums nemeluotų, nešiokite papuošalus su violetinės spalvos akmenis. Vienas iš akmenų – ametistas“, – išsamiai čakras pristatė astrologė Palmira.

Astrologė davė ir patarimą: „Jei negalite pasirinkti, ko jums reikia, kokia spalva jums reikalinga, – septynios savaitės dienos atitinka septynias čakras. Pirmadienis – Muladhara, vadinasi, jums reikia raudonos spalvos. Antradienis – Svadhisthana ir oranžinė spalva. Trečiadienį dabinkitės geltonos spalvos akmenimis, ketvirtadieniui tinka visi žali akmenys. Penktadienį draugaukite su žydra spalva, šeštadienį – tamsiai mėlyna, o sekmadienį rinkitės violetinę.“

Beje, kokia čakra dominuoja žmoguje, galima nuspręsti ir sužinojus savaitės dieną, kurią žmogus gimė (galite sužinoti ČIA). Antai, pirmadienį gimusiajam sėkmę neš raudona spalva. Ir nesistebėkite, jei penktadienį gimusysis vis rengsis žydros spalvos drabužiais – intuityviai jis renkasi savo dominuojančios čakros spalvą.

Penktadienį gimusi verslininkė ir tinklaraštininkė Alesia Mačiulis tikina tiesiog jaučianti potraukį žydrai spalvai
Penktadienį gimusi verslininkė ir tinklaraštininkė Alesia Mačiulis tikina tiesiog jaučianti potraukį žydrai spalvai
Organizatorių nuotr.

Papuošalai – ir mažiems

Apjungusi taip mylimą sidabrą ir naujai užgimusią aistrą auksui bei kiekvieną čakrą atitinkančius brangakmenius, dizainerė Ingrida Rutkauskaitė Naujokė sako sukūrusi „sielos angelėlius“ – energetinių taškų saugotojus. Iš visos angelų linijos kiekviena moteris galės rinktis, kas patinka labiausiai – auskarus, pakabuką ar apyrankę.

Organizatorių nuotr.

„Buvo labai smagu dirbti su Ingrida. Džiaugiuosi, kad mano pasiūlymas sukurti auskariukus nuotakai, beigėsi visos kolekcijos gimimu. Tai ne tik gražus dirbinys, bet ir dalelė Ingridos sielos, nes papuošalas, kurtas su meile, visada yra daugiau nei papuošalas“, – kolekcijos gimimu džiaugėsi „Fashion Gold“ įkūrėja Julija Gerlich.

Organizatorių nuotr.

Ingrida nepamiršo ir vaikų bei minimalizmą mėgstančių moterų – jų skoniui sukurti mažyčiai angelėliai su širdies akmenėliu.

Organizatorių nuotr.

„Tai angelas mamai ir dukrai arba mamai ir sūnui su širdies akmenėliu, kuris dar labiau sustiprins ryšį ir giliau atspindės abipusę meilę. O jei norite sustiprinti tam tikrą čakrą, mes pasirūpinome, kad angelėlis būtų su šią čakrą gydančiu akmenėliu“, – patikino neseniai dukters susilaukusi I. Rutkauskaitė Naujokė.

Dizainerę Ingridą Rutkauskaitę Naujokę visapusiškai palaiko vyras verslininkas Donatas Naujokas
Dizainerę Ingridą Rutkauskaitę Naujokę visapusiškai palaiko vyras verslininkas Donatas Naujokas
Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis