Ar jis pasirengęs vesti? Sufleruoja jo Zodiako ženklas

Bet kuri mergina ar moteris nori sukurti šeimą su mylimu vyru, tačiau nežino, ar jis pasirengęs tokiam atsakingam žingsniui. O gal pirmiausiai verta išklausyti astrologų nuomonės, tvirtinančių, kad, ar vyras pasiruošęs save susieti Himenėjaus (graikų mitologijoje - vedybų dievas) saitais galima nuspėti pagal jo žodžius ir poelgius. Taigi, po kuriuo Zodiako ženklu gimė jūsų išrinktasis?

AVINAS

Beje, visai nesunku ištekėti už vyro, gimusio po šiuo Zodiako ženklu. Tiesa, su sąlyga, jei vis priminsite jam: „Mielasis, aš būsiu tau ištikima, o tu galėsi eiti į „kairę“ kiek tik norėsi. Tokia smulkmena manęs nė kiek nejaudina“. Ir Avinas iš karto supras, kad sutiko savo gyvenimo idealą. Iš tikrųjų ir kiti Zodiako ženklai taip pat neatsisakytų šio kilnaus pasiūlymo, bet pradžioje jie nedrįsta, todėl sako: „Ne, ne, mieloji, to tikrai nebus“. O Avinas nesivaržo. Jis ne toks. Ką galvoja, tą ir sako. Nepaisant to, kad greitai įsiplieskia, bet greitai ir atvėsta.

Būkite užtikrintos, šio ženklo atstovas bus pasirengęs vedyboms, jei vis dažniau paglostys jūsų mylimą katiną ir nupirks jam gardesnį maistą. Ženklas, kad dar nepasiruošęs santuokai, jei ir kaip anksčiau negailės pinigų svaigalams bei linksmybėms su draugais.

JAUTIS

„Tu vis dar nekalta mergina? Ne? Mieloji, kodėl taip neatsargiai pasielgei. Tuojau aš iškviesiu taksi tau“, - sako Jautis. Bet šio ženklo atstovas neatmeta ir išimčių. Kalta tai kalta, bet jei mokėsite kepti pyragus ir dainuoti, kai plaunate indus?.. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad apskritai neverta tekėti už Jaučio. Bet gyvenimas ne kartą įrodė, kad vedęs šio ženklo vyras tampa labai šeimyniškas: nuperka automatinę skalbimo mašiną, džiovyklę, indų plovyklę. O tada, velniai rautų, ir padainuoti nesunku. Bet nepamirškite, kad šio Zodiako ženklo atstovas – gana užsispyręs ir pavydus padaras. Užtat harmoningai sugeba derinti tingėjimą su darbymečiu. Įsitikinęs, kad jis viską žino ir išmano. Akivaizdu, kad jau pasirengęs santuokai, jei nupirks jums dantų šepetėlį, kuris bus „apgyvendintas“ jo vonios kambaryje. Nepasirengęs vedyboms, jei šimtą pirmą kartą įteiks jums rožę ir pakvies į kiną.

Fotolia nuotr.

DVYNIAI

Šio ženklo stiprioji lytis labiausiai negali pakęsti nuobodulio ir monotonijos. Žinoma, reikėtų dėl to tik džiaugtis ir šokinėti iš laimės. Tai yra jam nieko nereiškia palikti nuobodžias, „sausas“, bet gerai apmokamas finansų direktoriaus ar skyriaus vedėjo pareigas ir lankyti nardymo ar kalnų slidinėjimo kursus. Dvynių vyras iš karto bus jūsų, jei išmoksite siuvinėti kryželiu leidžiantis parašiutu. Tačiau turėsite įdėti nežmoniškų pastangų, energijos ir jėgų, kol sutiks įteisinti santykius. Bet jei po to pradėsite jam priekaištauti ir skaityti moralus dėl jo išmėtytų kojinių – šio ženklo vyras iš karto bus nebe jūsų. Todėl vienintelis teisingas kelias patekti į santuokų rūmus - atradus aukso viduriuką tarp parašiuto ir išmėtytų kojinių.

Dvyniai – avantiūristai ir nebijo rizikuoti. Greičiausiai dėl to į šeimos sukūrimą žiūri ne tik rimtai, bet ir su ironija. Akivaizdu, kad pasirengęs vesti, jei netikėtai nusprendžia padaryti remontą jūsų bute. Nepasirengęs vedyboms, jei tingiai krapštydamas pirštu betoną, siūlo jums pačiai išsigręžti skylę sienoje ir pasikabinti paveikslą.

VĖŽYS

Geriausias būdas nutempti Vėžį į santuokos rūmus, tai paimti įkaitais jo draugus, partnerius, kolegas. Ir nepaleisti jų tol, kol atsitokėjęs Vėžys supras, kad kito kelio paprasčiausiai nėra. Kitas būdas: palaukti dvidešimt trisdešimt metų, kol šio Zodiako ženklo vyras pasens ir vėlgi prieis prie išvados, kad jam nebeliko kitos išeities.

Fotolia nuotr.

Vėžys pasirengęs vedyboms, jei pradeda domėtis, kiek kainuos degalai nuvažiuoti iki santuokų rūmų. Arba nuo ten iki jūsų tėvų namo. Jei jis juokasi iš jūsų – tai taip pat geras ženklas. Nepasirengęs vedyboms, jei ir toliau lygina jus su savo mama, o priimdamas kurį nors sprendimą, pirmiausiai tariasi su ja.

LIŪTAS

Ištekėti už Liūto ir labai paprasta, ir neįmanoma. Norint tapti šio Zodiako ženklo vyro žmona reikia „užsisiūti“ burną. Iš pirmo žvilgsnio gal ir nesudėtingas veiksmas, bet juk taip norisi bent retsykiais pakalbėti ar padainuoti. O Liūtui reikia, kad sėdėtumėte kaip pelė po šluota ir atsakinėtumėte į klausimus tik pagal jo komandą. Ir kad graži būtumėte. Tai - būtina sąlyga. Taigi, turėtumėte sėdėti tokia visa graži kamputyje įsitempusi kaip styga ir žavėtis juo. Jei įveiksite šį uždavinį, laimėsite ne tik „jackpot“, bet ir nugalėsite nepilnavertiškumo kompleksą.

Liūtas būna pasirengęs santuokai, jei nebepradingsta su draugais pirtyje trims keturioms dienoms. Taip pat, jei tapo švelnesnis bei kyla noras jus apkabinti ir išbučiuoti netinkamiausioje vietoje. Nepasiruošęs vestuvėms, jei vakarais kabo ant telefono, aptarinėdamas su draugais, kur ir kaip jie šiandien nusipirks alaus ir visą naktį linksminsis.

MERGELĖ

Šio Zodiako ženklo atstovas laikomas bene geidžiamiausiu vyru iš dvylikos galimų variantų. Bet kol taip nutiks, jis tiek nervų jums sugadins, kad praeis noras už jo ir tekėti. Žinoma, visai praverčia šeiminiame gyvenime tokios vyro savybės, kaip antai užsispyrimas, įkyrumas, priekabių ieškojimas. Be šių bruožų nepasistatysi ne tik gero namo, bet ir židinio. O ką jau kalbėti apie tai, kad jis su tuo pačiu įkyrumu gali jums daug metų priminti, ar nusipelnėte būti jo žmona, ar esate jo verta. Taip kad greičiausiai teks kasdien šypsotis, nekelti triukšmo, ramiai siurbti kilimus ir depiliuotis kojas.

Fotolia nuotr.

Prieš išsirinkdamas jus į teisėtas žmonas, šio ženklo vyras kruopščiai pasvers visus „už“ ir „prieš“. Neabejokite, jis žino apie jus daugiau nei apie save. Ženklas, kad pasirengęs vesti, jei netikėtai mintyse atsidurs romantiškoje vaikystėje ir pradės dalintis savo prisiminimais. Akivaizdu, kad dar nepasiruošęs vedyboms, jei ir toliau jus tempia po kavines, triukšmingus vakarėlius ir koncertus. Arba jei ramiai sėdi ir kabina jums makaronus ant ausų apie jųdviejų būsimą šeiminį gyvenimą.

SVARSTYKLĖS

Su Svarstyklių vyrais viskas labai paprasta. Jei jam patiksite ir tiksite, jis ilgai nesuks jums galvos. Apskritai šio ženklo atstovai gana drąsūs sutvėrimai ir visiškai nebijo santuokų rūmų. Aišku, šio ženklo vyrai užkietėję sibaritai ir gurmanai, todėl reikalavimai būsimai žmonai kiek didesni nei gražuolių konkurso nugalėtojai. Tačiau, jei jis neprašo pereiti į kitą gatvės pusę, atsitiktinai susitikus savo pažįstamą, vadinasi, jūs jam jau tinkate.

Tiesa, šis ženklas juokingai betarpiškas, užtat su juo lengva bendrauti. Pasirengęs santuokai, jei visos jo mintys bus sutelktos, kaip patalpinti trečią šaldytuvą jūsų 5 kv. metrų virtuvėje. Ženklas, kad dar nepasiruošęs artimiausiu metu keliauti į santuokų rūmus, jei grįžęs iš naktinio klubo papasakos, koks geras buvo striptizas.

SKORPIONAS

Pirmiausiai šio Zodiako ženklo vyrą teks įtikinti, kad jūs apskritai nenorite tekėti. Tuo metu Skorpionas įdėmiai žiūrės jums į veidą ir galvos, ar jis pakankamai abejingas?.. Aišku, pagrįstai įtardamas, kad tai gali būti klasta ir apgaulė. Mat Skorpiono vyrai tiesiog dievina laisvę ir nepriklausomybę. Be to, mėgsta džiaugtis gyvenimo pilnatve. O susituokus, žinoma, pilnatvė netrukus išgaruoja. Todėl Skorpionas gali vesti tik tuo atveju, jei bus šimtu procentų įsitikinęs, kad tai jo paties sprendimas. Ir, svarbiausia, nepamirškite vis priminti jam: „Žinoma, mielasis, tai tavo idėja vesti mane, nes aš apskritai nekurčiau šeimos, jei ne tu“.

Šio ženklo vyras pasirengęs vestuvėms, jei pareiškia, kad norėtų pamatyti, kaip atrodo tuoktuvių antspaudas. Arba su ilgesiu kalba, kad susituokus tektų grįžti kiekvieną naktį namo. Tačiau nelaukite iš Skorpiono aistringų prisipažinimų ir amžinos meilės. Jei pasipirš, tai tą padarys šaltai ir racionaliai. Šio ženklo vyras nepasirengęs vedyboms, jei mėgins įtikinti, kad nėra amžinos meilės.

ŠAULYS

Šio ženklo vyrai galvoja, kad moters kūnas – sielos šventovė, todėl su išrinktosios kūnu turi būti viskas tvarkoje. Kokiai būtent tvarkai teikia pirmenybę Šaulys, paprastai galima pamatyti ant blizgių žurnalų viršelių. Sakote, dabar vis populiaresnės apkūnios moterys? Vadinasi, galima ir nemesti antsvorio? Tada sukluskite: šio ženklo vyrams moters išvaizda ne dešimtoje vietoje, bet... antroje. Geriausi „spąstai“ Šauliui - niekada jam neskambinti ir nesakyti: „O-o-o, kodėl man neperskambinai?“. Kai šio Zodiako ženklo vyras jaučiasi esąs laisvas, jis – laimingas ir pasirengęs žygdarbiams. Tai yra nupėdinti laisva valia į santuokų rūmus.

Fotolia nuotr.

Pasirengęs vestuvėms, jei rimtai pradeda domėtis būsimo kūdikio sauskelnių kainomis. Bene geriausia idėja būtų netikėtai pastoti, bet ne balionui padedant, o iš tikrųjų. Nepasirengęs vestuvėms, jei ir toliau samprotauja apie daugpatystę, haremą ar net galvoja priimti musulmonų tikėjimą.

OŽIARAGIS

Šio Zodiako ženklo vyrai tuokiasi nenoriai. Tiksliau, jie tuokiasi noriai, bet tik tuo atveju, jei būsima žmona pasižymi dviem tarpusavyje susijusiomis savybėmis: kas penkias minutes patikslina, ar jis neišalkęs ir, ar užsidėjo kepurę. Kitas ne mažiau svarbus dalykas: neuždavinėti bereikalingų klausimų, nes būsimos šeimos galva pats žino, kada reikia užsidėti kepurę. Bet kadangi tokių supratingų merginų ar moterų galima suskaičiuoti ant pirštų, tai vargu ar kuriai iš jų pavyks lengvai tapti Ožiaragio žmona. Kadangi šio ženklo vyras gali metų metus gyventi susidėjęs su savo mylimąja ir kvaršinti jai galvą pažadais vesti. Taip pat pamokymais, kad kojines reikia sudėti taip, jog pėdos „žiūrėtų“ į kairę skalbinių dėžės pusę.

Pasirengęs vedyboms, jei tampa pernelyg entuziastingas ir betarpiškas. Nepasirengęs vedyboms, jei visą laisvą laiką dirba, o per Moters dieną pamiršta pasveikinti.

VANDENIS

Nutempti į santuokų rūmus šio ženklo vyrą gali tik labiau už jį trenkta moteris. Nes būti laimingai santuokoje su Vandeniu - užduotis ypatinga ir sunkiai įveikiama. Šio ženklo vyro manymu, vienintelė galimybė merginai ar moteriai tapti jo žmona pademonstravus savo aktorinį meistriškumą ir pradėjus kelti jį į dausas bei dievinti. Negana to, visą gyvenimą moteriai tektų maitinti jį mielomis staigmenomis ir netikėtumais. Pavyzdžiui, „sėdžiu ant stogo, naktis baigia užtrokšti, o aš jai padedu kvėpuoti“. Bet kuris kitas Zodiako ženklo atstovas greičiausiai iškviestų psichiatrą į namus. Tuo tarpu Vandenį apimtų ekstazė iš malonumo... Iš tikrųjų Vandenis - protingas aktyvus ir energingas padaras. Čia toks jo juodasis humoras.

Taigi, šio ženklo vyras pasirengęs atsisveikinti su viengungišku gyvenimu dėl dviejų priežasčių: didelės meilės ir išskaičiavimo. Be to, pareiškia norą kurti šeimą, nes ima pavyzdį iš vedusių autoritetingų draugų. Arba galų gale pripažįsta savo nesantuokinius vaikus... Nepasirengęs vesti, jei vis taip pat vakarais atsigulsite viena į šaltą lovą.

ŽUVYS

Šio ženklo vyrai tiesiog „gyvena“ santuokų rūmuose. Jie mėgsta vesti, nes kiekvieną sykį galvoja: dabar tai tiksliai paskutinį kartą. Juo labiau, kad keturios buvusios žmonos sako, jog buvo labai geras. Apskritai netenka Žuvų ženklo atstovų tempti į santuokų rūmus. Jie sugeba pasipiršti jau pirmąją pažinties savaitę. Be to, šio ženklo vyras moka įkalbėti ir įtikinti. Ir jau per pirmąją pažintį būna labai panašus į princą ant balto žirgo. Todėl, jei Žuvų vyras iki tol buvo vedęs mažiau nei du kartus, galima ir surizikuoti. Gal iš tikrųjų princas...

Shutterstock nuotr.

Beje, tai labai romantiškas ir gana paslaptingas vyras. Pasirengęs vedyboms, jei pradeda galvoti, kiek kainuoja jūsų mėgstamas šokoladas. Jei galų gale kažką padovanos būtent jums, o ne kaip įprasta – jums abiems. Nepasirengęs vesti, jei rimtu veidu ir toliau aptarinės savo susilpnėjusį biolauką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis