9 savybės, kuriomis pasižymi tobulos moterys

Iš vienos pusės, lietuviai vyrai yra šaunuoliai, nes vertina merginų charakterio savybes ir tikisi užmegzti rimtus santykius. Iš kitos pusės, dauguma jų yra paprasčiausi tinginiai.

Rinkdamiesi pastovias merginas vaikinai neieško idealios išvaizdos supermodelių. Pažinčių svetainės flirtas.lt ekspertas Marius Petrauskas tvirtina, kad kalbėdami apie tobulas antrąsias puses lietuviai žymiai dažniau mini jų charakterio savybes. Ideali mergina nesijaudina dėl menkniekių, supranta jų poreikius ir yra tiesiog miela.

„Ši tendencija turi dvi medalio puses. Iš vienos pusės, lietuviai vyrai yra šaunuoliai, nes vertina merginų charakterio savybes ir tikisi užmegzti rimtus santykius. Iš kitos pusės, dauguma jų yra paprasčiausi tinginiai. Jie siekia susirasti stabilią merginą ir tada užpelkėja – nesistengia nei dėl santykių, nei dėl savo moters. Tiesiog nežino kaip, nes neįgijo vertingos merginimo patirties, kuri padeda palaikyti santykiuose ugnelę ir priversti moterį jaustis ypatinga“, – sako M. Petrauskas.

Dar blogesnis variantas yra vyrai, kurie merginas renkasi pagal išvaizdą, sako jis. „Kai antros pusės ieškantis vyras vertina fizines savybes, jis nebus tinkamas partneris merginoms, kurios nori rimtų santykių ir tikisi kada nors ištekėti. Jis tiesiog nesubrendęs santykiams“, – aiškina M. Petrauskas.

Pasak jo, atskirti grūdus nuo pelų nėra sudėtinga. „Pirma, reikia rinktis vaikiną, kuris nesureikšmina išvaizdos. Antra, stebėk, kaip jis bendrauja ir įsivaizduok, kaip su juo seksis gyventi. Pasimatymai nereiškia jokio įsipareigojimo, todėl susitik su juo, kad ir 10 kartų, kol įsitikinsi, kad jis yra tavo vyras, kad jis padeda tau jaustis saugiai ir moka rūpintis savo moterimi“, – tvirtina ekspertas.

Kai sutiksi tokį vaikiną, pasirūpink, kad ir jis tave pastebėtų. Štai 10 savybių, kuriomis pasižymi tobulos merginos:

Tu pasitiki savimi...
Nėra nieko seksualiau nei moteris, kuri jaučiasi patogiai būdama savimi. Kad nepasitiki savimi vyrams išduoda tokie klausimai: ar ši suknelė mane storina, ar ši palaidinė man tinka ir panašiai. Jei tau nuolat reikia patvirtinimo, kad esi graži, jis greitai pats pradės tuo abejoti.

... ir esi sumani.
Susidomėjimas fyfomis daugumai dingsta sulaukus pilnametystės (kai kuriems, deja, niekada). Vyrai nori antrų pusių, su kuriomis galėtų būti lygūs. Nėra jokio malonumo bendrauti su žmogumi, kurį laikai kvailesniu už save, juk pati tai žinai.

Tau rūpi ne tik materialiniai dalykai.
Įsimylėję vyrai nori būti riteriais ir elgtis su tavimi lyg su princese, tačiau tau tai nesuteikia teisės elgtis, lyg tokia būtum. Leisk jam pasirūpinti romantiškomis vakarienėmis ar nedideliais siurprizais, tačiau nereikalauk to. Vyrai tikrai įvertins, kad neprivalo verstis per galvą ir švaistyti savo algą, kad įrodytų meilę tau.

Vertini spontaniškumą.
Santykiuose spontaniškumas ir netikėtumai yra ypatingai svarbūs akcentai. Vyrai dievina merginas, kurios gali pasiduoti akimirkai – išeiti pasivaikščioti viduryje nakties, trečiadienį išvažiuoti prie jūros ar tiesiog pastverti juos už marškinėlių ir nusitempti į miegamąjį.

Jei esi „atsipūtus“, tai irgi 100 proc. gerai.
Kai po sunkios dienos grįžti namo ir virtuvėje randi pilną kriauklę nešvarių indų, norėtųsi jam paaiškinti, tiesa? Nereikia, mokėk kartais atsipalaiduoti ir nesijaudinti dėl smulkmenų. Nereiktų visiškai paleisti vadžių, bet tvirčiausi santykiai yra tų porų, kurios moka kartu atsipūsti.

Turi humoro jausmą.
Vaikinai dievina, kai merginos juokiasi iš jų pokštų. Nesijuok iš visko, ką jis sako (turėk ir savo nuomonę), bet juk nereikia visada būti rimtai.

Esi patikima.
Jei jis negali tavimi pasitikėti, kaip jis galėtų pradėti žiūrėti į tave kaip į partnerę? Būk atvira ir sąžininga. Net mažas nekaltas flirtas su tavo EX gali įsisukti tiek, kad liks įskaudinti visi.

Tau nereikia raportuoti.
Jei tau reikia kas valandą rašyti, skambinti ir kitaip pranešti, kur jis yra, tai santykiai greitai byrės. Leisk jam pašėlti su draugais. Duok jam erdvės arba jis paliks tave, kad jos gautų.

Tu jį palaikai.
Tai gali skambėti paviršutiniškai, bet net ir stipriausiems vyrams reikia švelnaus moters apkabinimo. Vyras nori žinoti, kad palaikysi jį ir būsi šalia jo, kad ir kas nutiktų.

Tai yra 9 idealios merginos savybių. Prisimink jas, kai sutiksi vaikiną, dėl kurio verta stengtis ir kuris stengiasi dėl tavęs. Dar geriau – pradėk ugdyti šias savo savybes dabar ir tobulas vaikinas pats tave suras!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis