7 dalykai, kurių negalima daryti per Naujuosius

Naujieji metai – džiaugsmo ir linksmybių šventė. Tai stebuklų metas, kai galvojami norai ir išsipildo viltys. Tačiau prieš Naujuosius metus ir juos švenčiant reikia paisyti tam tikrų draudimų.

Verta paskaityti:
- Astrologė Lana: kokie bus 2015-ieji, Ožkos metai, kiekvienam Zodiako ženklui
- Žinomos moterys – apie mažą juodą suknelę
- Jurijus Nikulinas: liūdnas linksmojo klouno likimas
- Daktaro Ozo patarimai, kaip sulieknėti
- Ką nuotraukos byloja apie poros jausmus?
- Šventėms - „Napoleonas“

Taip tvirtina parapsichologai ir bioenergetikai. Įsiklausykite į šiuos patarimus ir ateinančiais metais neturėsite problemų! Taigi, ko negalima daryti per Naujuosius?

1. Savaitę iki Naujųjų nereikėtų naudoti naujų daiktų. Naujais drabužiais ir aksesuarais pasipuoškite naujametiniam vakarui.

2. Prieš pat Naujuosius nesiūkite sagų – antraip neatsikratysite senų problemų. Neatiduokite batų į avalynės taisyklą, nes ateinančiais metais neturėsite naujų. Jei ateinančiais metais norite stambių pirkinių, nepirkite smulkių prekių. Dovanos, žinoma, nesiskaito.

3. Norus Naujais metais formuluokite be neiginių. Pavyzdžiui, vietoj „noriu nesirgti“ rašykite „noriu būti sveika“. Norą reikia užrašyti ant lapelio ir sudeginti, pelenus suberti į šampaną ir išgerti, kol laikrodis muša 12.

4. Naujųjų metų nešvęskite vien moteriškoje kompanijoje. Jei vis dėlto kitaip neišeina, bent apsilankykite namuose, kur gyvena vyras, arba paglostykite vyriškos lyties augintinį. Pasistenkite, kad pirmasis su Naujais metais jus pasveikintų vyras.

Shutterstock nuotr.

5. Ruošdami Naujųjų metų vaišes, jokiu būdu negaminkite gyvių, kurie vaikšto atbulomis – vėžių, krabų, omarų. Antraip ateinančiais metais grįš visos senos problemos.

6. Sutikus Naujuosius draudimai nesibaigia. Pavyzdžiui, kad neprišauktumėt netekčių ir nuostolių, sausio 1 d. negalima šluoti ir išmesti šiukšlių. Nedarykite sunkių darbų, kitaip visus ateinančius metus sunkiai dirbsite. Taip pat sausio 1 d. negalima pyktis, kitaip visus ateinančius metus praleisite konfliktuose. Jokiu būdu negalima meluoti ir keiktis.

7. Nuo gruodžio 31 iki sausio 19 dienos nieko nesiskolinkite ir neskolinkite, kitaip rizikuojate nuolat kažko pritrūkti visus ateinančius metus. Dėl tokių pačių priežasčių nesutikite Naujųjų tuščiomis rankomis – įsidėkite į kišenę arba batą kokią nors kupiūrą. Geriau, žinoma, euro.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis