6 priežastys, kodėl permainų nemėgstantys vyrai vis tik ryžtasi skyryboms

Skirtis - visada nemalonu, ir ypač skaudu, kai palieka. Ir jei tokioje situacijoje moteris atsiduria dažnai, ji nori-nenori susimąsto, kad nesėkmės priežastis gali būti ji pati. Kai netekties skausmas apmąžta, ir ji pradeda pamažu atsigauti, verta paanalizuoti situaciją ir suprasti skyrybų priežastis – vien tam, kad ateityje nebereikėtų išgyventi to paties skausmo.

Taip pat skaitykite:
- Astrologo nuomonė: koks yra geriausias vyras pagal zodiaką
- Psichoterapinis pratimas, padėsiantis atsikratyti priklausomybės nuo mylimo žmogaus
- „Ji gera lovoje“... Ką vyrai turi omenyje?

Psichologai tvirtina, kad vyrai – konservatyvesni nei moterys, jiems sunkiau taikytis prie naujos situacijos, būtent todėl jie rečiau tampa skyrybų iniciatoriais. Tačiau yra tokių faktorių, su kuriais negali susitaikyti turbūt nė vienas vyras.
Taigi, vyriškos priežastys skirtis:

1. Moteris neįdomi. Vyrą patraukia išorė, ir to niekaip nepakeisite. Vis dėlto, jei moteris nebus įdomi pašnekovė, kažin ar vien įspūdinga figūra sugebės ilgai išlaikys šalia savęs vyrą. Kalti mintinai enciklopedijų nebūtina, tačiau domėtis kažkuo daugiau nei kosmetika, dieta ir drabužiai visgi reikėtų – juk neturėsite apie ką kalbėtis. O humoro jausmas puikiai papuošia bet kokio pobūdžio pokalbius. Dar porą sakinių apie seksą – nejudanti moteris lovoje, tegul ji ir labai graži, vyrui malonumo nesuteiks, o tai santykiuose labai svrabu.

2. Dominuojanti moteris. Visi vyrai gamtoje yra lyderiai, net jei gyvenime jis - nedidelis kontoros klerkas. Ir nė vienam nepatiks, kai moteris norės vadovauti. Jei ji itin retai nusileidžia ginčų metu, pertraukia partnerį, riboja jo laisvę, viešai jį žemina, jis be abejonės norės išsilaisvinti nuo tokio jungo. Vyras labai vertina moters nuolaidumą, tokiu būdu jis supranta, kad yra jai autoritetas, o jei taip nėra, jis paieškos moters minkštesniu charakteriu.

3. Moteris neskiria dėmesio savo išvaizdai. Žinia, kad pirmam pasimatymui moteris ruošiasi valandų valandas ir pasirodo vyrui idealiai susitvarkiusios. O kai santykiai persikelia į vieną erdvę, moteris, žinoma, negali nuolat būti ponia rausvu peniuaru. Tačiau nereikėtų virsti perekšle, kuriai terūpi buitis. Namai turi būti tvarkingi (bet nebūtinai idealiai), tačiau ir jų šeimininkė turi būti pasitempusi ir susitvarkiusi.

4. Socialinė nelygybė. Vyras visada nori būti medžiotoju – tai gamtos užkoduota. Tačiau kai moteris ima uždirbti daugiau – o tai šiuolaikiniame pasaulyje pasitaiko gana dažnai – vyro savivertė ima nykti tiesiog akyse. Ir jei atsidūrėte tokioje situacijoje, moteris turi būti itin atidi – juk pakanka vienos nepagarbios užuominos, ir santykiai grius. Verta pastebėti, kad santykiai, kuriuose moteris užima aukštesnę poziciją, dažnai baigiasi nesėkme. Tokiai moteriai vyras negalės būti pačiu pačiausiu, ir todėl galiausiai jis ją paliks.

5. Polinkis į rimtus santykius. Dauguma vyrų santykius pradeda ne todėl, kad nori kažko rimto. Apie tai jie pagalvos, kai moterį labai pamils – tai yra, po tam tikro kartu praleisto laiko. Rimti santykiai – tai didelė ataskomybė, ir visą jos svorį vyrai jaučia iškart, kai tik moteris apie tai užsimena. Vyrui atrodo lyg ant jo iškart užgriuvo lavina, sudaryta iš trijų vaikų, buto paieškos, suapvalėjusios žmonos ir dar bala žino ko. Būtent todėl vyrai ataskomybės bijo kaip ugnies. Netraumuokite vyrų - tegul viskas teka savo vaga, juk net pačius stabiliausius ir harmoniškiausius santykius vyras gali nutraukti iš baimės būti nuvestas prie altoriaus.

6. Neištikimybė. Vyrai niekada neatleidžia neištikimybės, net labiausiai užkietėję mergišiai. Todėl jei iškilo pagunda, bėkite nuo jos kuo toliau – jei tik jums jūsų vyras yra brangus.

Moterys, jei jūsų santykius dažnai nutraukia vyriškis, atkreipkite dėmesį į savo elgesį – gali būti, kad darote kažkokią akivaizdžią klaidą. O galbūt viską darote teisingai, tiesiog dar nesutikote tokio, kuris jus įvertintų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis