5 svarbiausi moters seksualinio patrauklumo veiksniai - ar jais naudojatės?

Keli mokslo patvirtinti seksualinio patrauklumo veiksniai, apie kuriuos vertėtų žinoti kiekvienai moteriai.

Ilgos kojos, putlus biustas – tai antriniai patrauklumo požymiai, teigia mokslininkai. Jų nuomone, stipriausiai vyrus veikia ne detalės, o tam tikras elgesys.

1. Siluetas – pagrindų pagrindas

Teksaso universiteto mokslininkai tvirtina, kad visų pirma vyrus traukia siluetas. Mokslininkų nuomone, seksualiausia – talija. Tokią išvadą jie padarė, išanalizavę kelių amžių pasaulinę literatūrą. 3 000 kūrinių autoriai įtikino, kad visais laikais ši kūno dalis skatina stipriau plakti vyro širdį. Ne krūtinė, klubai ir sėdmenys atskirai. Iš tiesų vyras mato tik gundančias formas, kitų smulkmenų nepastebi.

Shutterstock nuotr.

Britų mokslininkai savo tyrimais teikia viltį idealių linijų neturinčioms moterims, jų patarimas – darbuotis akimis. Moterys, kurios žiūri vyrui tiesiai į akis, sužadina vyro smegenyse tas pačias zonas, kaip ir gundanti figūra. Ši sritis atsakinga už džiaugsmą ir pasitenkinimą. Šią teoriją patvirtino eksperimentas. Įvairaus amžiaus ir socialinės padėties vyrai žiūrėjo moterų nuotraukas ir vertino jų grožį. Pasirodo, kad nuotraukose tiesiai žiūrinčios moterys (susidaro tiesioginio kontakto iliuzija) vyrams labiau patiko.

2. Siūbavimas klubais

Niujorko universiteto mokslininkai tikina, kad net neturinčios ryškios talijos moterys gali sužavėti vyrus, jei eidamos maksimalia amplitude siūbuos klubais. Siekdami patvirtinti savo teoriją jie paprašė nepriklausomų ekspertų įvertinti gatve einančių moterų seksualumą. Geriausių atsiliepimų sulaukė tos, kurios intensyviai judino klubus. Patrauklios, bet tiesiai ramiai einančios moterys vyrams ypatingų emocijų nekėlė. Jei norite patikti vyrams, siūbuokite klubais.

Fotolia nuotr.

3. Šypsena ir juokas

Magiška šypsenos galia žinoma nuo seno. Bet pasirodo, mūsų suvokimą veikia ne pati šypsena, o gaunamo dėmesio kiekis. Britų mokslininkai atliko didelį tyrimą su studentais – rodė jiems besišypsančių moterų nuotraukas. Paaiškėjo, kad vyrams seksualiai patraukliausios tos, kurioms nuotraukose irgi šypsojosi vyrai.

Fotolia nuotr.

Amerikiečių mokslininkai yra rašę, kad juokas teigiamai veikia žmogaus įvaizdį. Regis, moterį galima sužavėti aštriu protu, o vyrą – juoku iš jo pokštų. Vyrams patinka moterys, kurioms jie atrodo protingi.

4. Vyrai pirmiausia atkreipia dėmesį į talijos ir sėdmenų santykį

Sėdmenys – kūno dalis, lyginant su kuria talija atrodo plona ir patraukli. Šią kūno dalį galima padailinti ne chirurginiu įsikišimu, o natūraliu būdu.

Shutterstock nuotr.

Amerikiečių mokslininkai pataria prisiminti beždžiones, kurių sėdmenų raumenys visiškai neišvystyti, todėl atrodo nepatraukliai. Suteikti sėdmenims gundomo apvalumo galima bėgiojant, vaikštant, atliekant specialius pratimus sėdmenims. Lyginant su dubeniu ir sėdmenų raumenimis, talija atrodo plonesnė.

5. Silpnoji lytis – saldus narkotikas vyrams

Amerikiečių tyrėjų duomenimis, seksualinis patrauklumas atsakomųjų šypsenų, gundančių formų ir kerinčių žvilgsnių pavidalu jaudrina tą pačią smegenų dalį, kuri atsakinga už žalingas aistras – alkoholį ir azartinius žaidimus. Taigi silpnoji lytis veikia vyrus tarsi narkotikas – žvilgsnis, eisena, šypsena, ir vyras apžavėtas.

Shutterstock nuotr.

Tai aiškinama neuronų tinklu, susiformavusiu tolimoje praeityje. Kitaip tariant, smegenys reaguoja į grožį. Mūsų protėviams tokia staigi reakcija padėdavo užmegzti kontaktą, rasti tinkamų ryšių, davė ženklų apie sveikatą, vaisingumą ir palengvino pasirinkimą. Šiuolaikinius vyrus seksualinis moterų patrauklumas veikia pasąmoningai, žadina instinktus.

Vyrai gali nežinoti, kad plona talija rodo, jog organizme yra daugiau moteriško hormono estrogeno, mažinančio riebalų sluoksnį, suteikiančio figūrai smėlio laikrodžio formą, veidui dailumo, o įvaizdžiui – seksualumo. Nežinos, tačiau reaguos.

Norite patikti – juokitės, žiūrėkite vyrui į akis ir eidamos siūbuokite klubais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis