4 būdai sustiprinti emocinį ryšį

Sakoma, kad seksas – vienas iš svarbiausių sėkmingos santuokos receptų. Tačiau gyvenant su žmogumi ne vienerius metus dažna pora patiria rutiną intymiame gyvenime. Tai dažnai įtakoja ir santykių atšalimą bei artumo išblėsimą.

- Ž. Vaškytė-Lubienė: šeimoje moteris gali vyrą paversti vergu arba padaryti karaliumi

- Šiam grožio receptui – 500 metų!!! Angliška jauninanti kaukė veidui

- Grožio dosjė. N. Marčėnaitė: niekada nenorėjau būti kaip visos

- V. Baublienė: d’accord arba dar kartą apie prancūzes ir Paryžių

- 9 moteriškos aprangos detalės, kurios vyrams – pačios seksualiausios

- Lenktos koridoriaus sienos tarsi formuoja upę, tekančią per butą

- Žalumynų šaldymas žiemai

Net jeigu ir esate patenkinta savo intymiu gyvenu, romantika ir intymumo puoselėjimas niekada nepakenks. Tai gali padėti patirti visiškai kitokius, daug ryškesnius ir stipresnius potyrius negu užsiimant tiesiog paprastu seksu. Kalba eina tikrai ne apie tokius standartinius romantikos kūrimo elementus kaip lėta muzika, masažiniai aliejai ar žvakių šviesa (visgi jei tai Jūsų mėgstami dalykai, niekada to neatsisakykite). Yra keletas sekso pozų, kurios padės atskleisti ir sukurti intymumo jausmą tarp partnerių, leidžiant pajusti naujus potyrius.

Misionieriaus poza

Misionieriaus poza yra dažnai kritikuojama dėl nuobodumo ir kontakto su klitoriumi trūkumo. Tačiau ši poza yra laikytina klasikine tikrai ne be priežasties. Naudojant misionieriaus pozą sukuriamas itin stiprus akių kontaktas, kuris palaiko intymumo jausmą bei leidžia Jūsų rankoms tyrinėti partnerio kūną. Taip pat šioj pozoj dažniausiai dominuoja vyras – tai padeda visiškai atsipalaiduot. Galima pabandyti keletą triukų, kurie neleis misionieriaus pozai tapti nuobodžia: galite pakelti vieną koją į orą, arba pritraukti savo kelius prie krūtinės – taip sustiprės kontaktas su klitoriumi ir patirsite stipresnius bei malonesnius pojūčius.

Shutterstock nuotr.

Kitokia“ moters viršuje“ poza

Klasikinė moters viršuje poza nepasižymi intymumo jausmu, nes partneriai paprasčiausiai nėra arti vienas kito – negali bučiuotis, nejaučia vienas kito kvėpavimo. Kitokia „moters viršuje“ poza leidžia sukurti itin stiprų intymumo efektą: dėl artumo galima ištisai bučiuotis ir apsikabinus liesti vienam kitą. Pasisodinkite savo partnerį ant kėdės ar lovos krašto. Tuomet apžerkite jį savo kojomis ir lėtai nusileiskite. Galite išbandyti dvi judėjimo kryptis: pirmyn ir atgal padidins kontaktą su klirotiumi, aukštyn ir žemyn įtakos gilesnį įsiskverbimą. Tokia poza itin patinka vyrams, nes viso akto metu jei gali grožėtis beveik pilnu partnerės kūno vaizdu.

Ant šono

Ši poza yra labai seksuali, išdykėliška, bet taip pat miela ir itin intymi. Šios padėties privalumas yra ištisinis G taško stimuliavimas ir jaukumas, sukuriamas dėl suspaustų kūnų. Atsigulkite ant šono, abudu ta pačia kryptimi. Prieš sueitį, pakelkite viršutinę koją ir uždėkite ją partneriui ties klubais. Visos sueities metu parnterio rankos bus laisvos ir galės glamonėti Jūsų kūną, taip pat, nors ir būsite nusisukę vienas nuo kito, nesunkiai galėsite bučiuotis karts nuo karto atsukus veidą į vyro pusę.

Shutterstock nuotr.

Ant šono – atvirkščiai

Ši poza dažnai apibūdinama kaip „neįmanoma arčiau“ poza. Mylėjimasis ant šono akis į akį yra neabejotinai intymiausia ir emocionaliausia poza, kuri ne tik leis patirti fizinį malonumą, bet ir suartins porą visomis prasmėmis, ypač padidins emocinį ryšį. Šioje pozoje patogu bučiuotis, liesti partnerio veidą ir plaukus. Atsigulkite ant šono vienas priešais kitą, apkabinkite partnerio kaklą, pakelkite viršutinę koją ir uždėkite ją ant vyro klubų – taip bus lengviau įsiskverbti. Iš pradžių gali būti šiek tiek sudėtinga mylėtis tokiu būdu, tad patartina judėti ne pirmyn – atgal, o rutuliniais judesiais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis