20 dalykų, kuriuos kiekviena moteris turi išbandyti sekse

Niekas neneigia - galima gyventi visavertį seksualinį gyvenimą ir mylintis su vienu vyru viena poza. Tačiau patirtis suteikia didesnes galimybes pasirinkti tai, kas geriausia.

Skaitomiausi straipsniai:

- Kaip priversti orchidėją žydėti?

- S. Griaznova: pagaliau radau ramybę

- Įvaizdį pakeitusi Edita (32 m.): labai norėjau tapti moteriškesnė

- R. Polanskis: tragiška žmonos ir negimusio kūdikio netektis, kaltinimai satanizmu ir 13-metės išprievartavimu

- Obuolių pyragas su traškia morengine plutele

Siūlome susipažinti su 20 dalykų, kuriuos anot portalo woman.ru, turėtų išbandyti kiekviena moteris. Neabejojame, kad daugumą jų jau esate išbandžiusios. Gali būti, kad galite pasiūlyti ir šį tą daugiau. Pasitikrinkime savo patirties lygį.

1. Atsisveikinti su nekaltybe. Sunku tai pavadinti dalyku, kurį verta ar neverta bandyti - net ir visiškai neseksualios moterys tai patiria, neskaitant retų išimčių. Vyrauja nuomonė, kad tai gana svarbus įvykis, darantis nemažą įtaką tolesniems santykiams su vyrais, todėl derėtų tam gerai pasirengti. Jei pasiseka paversti tai švente, valio, bet jei nepavyko to padaryti, irgi nenusiminkite - tyrimai rodo, kad daugiau nei pusė moterų nekaltybę prarado ne itin romantiškomis aplinkybėmis, kurių nenori nė prisiminti. Nekaltybę ir jos praradimą itin sureikšmino krikščionybė, bet mes galim to perdaug nemistifikuoti - štai kai kuriose Afrikos gentyse tai laikoma nešvariu reikalu, kurį, moterį paruošdamas lytiniam gyvenimui, atlieka specialus asmuo. Senovės Egipte defloracija buvo atliekama auksiniu falu ir pan.

2. Patirti orgazmą. Tyrimai kalba apie skirtingus skaičius - teigiama, kad 10-30 proc. moterų, deja, nežino, kas yra didysis O. Kartais priežastys yra fiziologinės, bet dažniausia psichologinės. Vis dėlto nereikia nusiminti, jei nepatyrėte to iškart po nekaltybės praradimo - didelė dalis moterų pirmąjį orgazmą patiria tik po pirmojo gimdymo. Kai kurie šaltiniai teigia (sunku tuo patikėti), kad iki 25 metų net 88 proc. merginų dar nėra patyrusios orgazmo. Taigi viskas prieš akis. Tiesiog pasitikėkite savo partneriu ir savo kūnu. Jei pavyko pasiekti orgazmą masturbuojantis, vadinasi anorgazmija jums negresia.

3. Išbandyti bent 10 pozų. Skirtingose pozose stimuliuojamos skirtingos erogeninės zonos. Kad atrastumėte, kas jums suteikia didžiausią malonumą, verta išbandyti bent kelias jų. Tai ne taip sudėtinga, kaip skamba - iš priekio, iš nugaros, gulomis, sėdomis, stovint, kojos ant vyro liemens, kojos ant vyro pečių - padarykite iš to kelias variacijas, štai ir beveik visas rinkinys.

4. Išmokti masažo paslapčių. Masažas su šiltu kvapniu aliejumi - puiki įžanga į gerą seksą, sukurianti ypatingą artumo aurą. Tai atrodo gana paprsata, bet vyrai tai dievina. Kad neatrodytų visai mėgėjiškai, galima nueiti į 1-2 dienų masažo kursus.

5. Išbandyti prezervatyvą su specefektais. Tai gali būti ypatingas reljefas, spalva ar skonis. Tiesiog tai padės paversti šį ne itin malonų daikčiuką meilės žaidimų dalimi ir patirti naujų pojūčių.

6. Treniruoti makšties raumenis. Garsieji Kėgelio pratimai, kurių metu treniruojami makšties raumenys, yra puikus dalykas. Jie stiprina vyro seksualinius pijūčius, nes stipriau suspaudžia varpą; suteikia stipresnius orgazmus moteriai, nes orgazmo metu susitraukinėja būtent šie raumenys, ir negana to - dar saugo nuo daugybės sveikatos problemų - pradedant gimdos nusileidimu, baigiant šlapimo nelaikymu. Sutraukiat raumenis taip, tarsi bandytumėt sulaikyti šlapimą, palaikot 30 sekundžių, atleidžiant. Taip 10 kartų. Darykite tai kelis kartus per dieną, kai tik prisimenate: troleibuse, darbe, ar žiūrėdamos televizorių - juk niekas to nemato.

7. Masturbacija. Tai vienas saugiausių būdų nuimti seksualinę įtampą, kai šalia nėra tinkamo partnerio, ir viena geriausių priemonių pažinti savo kūną. Masturbuodamasi galite atrasti jautriausius savo taškus, tinkamiausią tempą ir maloniausius lietimo būdus. Kitas etapas - masturbuokitės vienas priešais kitą. Toks vaizdas ne tik seksualiai jaudina partnerį, bet ir padeda jam be žodžių pasakyti, kaip norite būti liečiama. Beje, stebėdama, kaip masturbuojasi jis, irgi galite nemažai išmokti.

8. Oralinis seksas. Prieš kelias dešimtis metų tai atrodė kaip nukrypimas nuo normos, tačiau dabar sunku įsivaizduoti moterį, laikančią save seksualia, bet nežinančią, kaip daromas minetas. Beje, tai nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti pasižiūrėjus pornofilmų. Ši vyrų kūno dalis gana jautri skausmui, todėl persistengti rizikinga, o per didelis švelnumas - neveiksmingas. Išmokti tai daryti teisingai, geriausiai gali padėti partneris, todėl nebijokite klausti.

9. Erotinė fotosesija. Galite pasisamdyti pažįstamą patikimą fotografą (daugumai vyrų labiau patiktų - fotografę) ir įteikti profesionalią savo fotosesiją mylimajam kaip dovaną. Beje, gera erotinė fotosesija daugiau pasitikėjimo savimi suteikia ir pačiai moteriai. Kitas variantas - fotografu gali pabūti ir jūsų partneris. Net jei rezultatas ir neprilygs profesionaliam, įkaitins pats procesas.


Shutterstock nuotr.


10. Seksas su gerokai jaunesniu partneriu. Tai, kas vyresniems vyrams yra savaime suprantama, daugeliui moterų kažkodėl tebėra tabu? Spjaukite į išankstines nuostatas! Juk niekas neliepia už jo tekėti. Jei esate laisva, nesaistoma įsipareigojimų ir pasitaikė gera proga, būtinai išbandykite seksą su jaunesniu partneriu. Pasimėgaukite jo nepatyrimu, veržlumu, aistra, jaunu kūnu. Tai atgaivins jūsų libido ir pasitikėjimą savo seksualiniu žavesiu. Svarbiausia - neįsimylėti.

11. Greitukas. Atrodytų, anoks čia patyrimas, kad reikėtų jį išbandyti... Vis dėlto greitukas ne tik suteikia greitą seksualinį pasitenkinimą, bet ir greitai atgaivina rutina virtusius santykius, nes leidžia prisiminti pirmykštę laukinę aistrą. Sugundykite savo patnerį pasimylėti pakeliui į/iš vakarėlio ant galinės mašinos sėdynės, miške, lifte ar laiptinėje ir pamatysite, kaip pasikeis jūsų intymus gyvenimas.

12. Sekso žaisliukai. Jie skirti ne tik beviltiškiems vienišiams - sekso žaisliukai gali paįvairinti ir poros seksualinį gyvenimą. Tik seksualiai neišprusę vyrai laiko vibratorių savo konkurentu - daugumai kaip tik patinka drąsios moterys, nebijančios žaidimų.Vibratoriai, pluksnelės, meilės kortos, intymius pojūčius stiprinantis gelis ir kitokie smagūs dalykėliai išsklaido monotoniją ir leidžia patirti naujų, netikėtų pojūčių.

13. Erotinis filmas. Siūlome ne pažiūrėti, o patiems tapti jo herojais. Tai patartina daryti tik su itin patikimu partneriu, o medžiagą saugoti kaip savo akį - kaip rodo istorija, daugybė tokių filmukų linkę išplaukti į viešumą prieš pačių aktorių valią. Dėl didesnio saugumo filmuodamasi galite dėvėti kaukę - tai filmuotai medžiagai suteiks pikantiškumo ir kartu apsaugos nuo atpažinimo. Be to, kaukė leidžia labiau įsijausti į vaidmenį.

14. Pasimylėti visuose kambariuose ant visų paviršių. Lova - labai patogi seksui, tačiau kartais verta paįvairinti aplinką. Stalas, spintelė, vonia, rašomasis stalas, fotelis, kilimas - tegul kiekviena šių vietų jums primena ką nors intymaus. Beje, bandžiusieji sako, kad ypatingų potyrių suteikia seksas ant gręžimo režimu įjungtos skalbimo mašinos.

15. Sinchroniškas orgazmas. Taip jau susiklostė, kad moterys ir vyrai retai kada orgazmą patiria tuo pat metu, ypač turint omenyje, kad nemažai moterų šį malonumą įsigudrina patirti kelis kartus iš eilės ir tik paskui suteikia šią teisę vyrui. Fizine prasme bendras orgazmas išskirtinių pojūčių neturėtų suteikti, bet emocine prasme - tai gali tapti labai stipriu, bendru vienijančiu išgyvenimu, dovanojančiu ypatingą susiliejimo pojūtį. Tik reikia atsiminti, kad moters kelias iki orgazmo yra kiek ilgesnis nei vyro, taigi prieš susiliejant reikėtų ją gerokai įkaitinti.

16. Sado-mazo žaidimėliai. Tai nereiškia, kad būtinai turite vienas kitą mušti ar kitaip skaudinti (nors galima pabandyti ir tai). Pradžiai užteks tiesiog surišti rankas, užrišti akis ar šiaip pažaisti valdovę ir tarną (arba atvirkščiai), kai vienas įsakinėja, o kitas klusniai vykdo nurodymus. Žaidimas vaidmenimis, tokiais ar kitokiais, leidžia išlaisvinti savo fantaziją ir patirti tai, ko nebūdamas vaidmenyje žmogus neišdrįsta. Svarbiausia nesibaisėti partnerio pageidavimais ir susitarti dėl kokio nors neutralaus žodžio, kurį ištarus žaidimas iškart nutraukiamas - tai suteikia daugeliui moterų būtiną saugumo jausmą.

17. Seksas vandenyje. Orgazmo negarantuojame, nes dėl lėtesnių judesių ir didesnės trinties daugumai moterų tokiomis sąlygomis jį pasiekti sunkoka, tačiau nepamirštami, kraują kaitinantys įspūdžiai jūsų galvoje turėtų likti ilgam. Jei norisi ir orgazmo, idealus variantas - masažinė vonia viešbučio kambaryje ar miegamajame. Meilės žaidimus pradėkite vandenyje, o baikite sausumoje.

18. Praleisti visą dieną lovoje. Studentiškais laikais tokie savaitgaliai daug kam yra kasdienybė, sukūrus šeimą - tampa nepasiekiamybe. Todėl suorganizuokite sau ką nors panašaus. Išsiųskite vaikus pas senelius, išjunkite telefonus ir kompiuterius, prisipirkite daug maisto ir gėrimų, pasirūpinkite mėgstamiausiais filmais ir apsigyvenkite lovoje. Tai padės jums atsipalaiduoti geriau nei geriausias SPA.

19. Abstinencija. Kartais atgaivinti seksualinius pojūčius padeda... sekso atsisakymas. Išties, to, kas pernelyg lengvai prieinama, dažniausiai nevertiname. Susitarkite su partneriu dėl mėnesio susilaikymo. Flirtuokite, gundykite, bučiuokitės, glamonėkitės, eikite į pasimatymus, bet jokio orgazmo! Ilgainiui įsigeiste vienas kito kaip kokie hormonų audrų kamuojami paaugliai, o pirmas pasimylėjimas trykš fejerverkais.

20. Analinis seksas. Dauguma moterų jo baiminasi dėl skausmo, tačiau šioje zonoje yra gana daug jautrių taškų, kurių stimuliavimas suteikia išskirtinių pojūčių. Leiskite partneriui iš pradžių paglamonėti šias jautrias zonas pirštais. Gal pamažu įsigeisite ir šio to daugiau?

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


_loadQuiz(12948);

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis