12 raktų, padėsiančių užkariauti vyro širdį

Nors neretai teigiama, kad tiesiausias kelias į vyro širdį veda per skrandį, tačiau tai ne visai tiesa. Vis dėlto, kuriami santykiai neapsiriboja vien tik maistu. Raktų į vyro širdį yra kur kas daugiau, taigi, kas gali padėti priversti vyrą įsimylėti?

1. Išlaikykite žvilgsnį

Žvilgsnio galia yra tiesiog neįtikėtina. Vyras ir moteris, jaučiantys vienas kitam simpatiją, net tris ketvirtadalius bendravimo laiko žiūri į akis. Ilgiau išlaikomas akių kontaktas siunčia įsimylėjimo signalus, todėl užmezgamas tvirtesnis ryšys.

2. Būkite gera klausytoja

Kai jo klausotės, rodykite susidomėjimą: visi vyrai nori būti puikiais pašnekovais. Jie tikisi, kad pavyks prajuokinti patinkančią moterį, ir kad ji mielai klausysis jo istorijų. Automobiliai, kompiuteriai? Taip, moterims tai ne visada yra pačios įdomiausios temos, tačiau ir moteriški pašnekesiai vyrams ne visada kelia susižavėjimą.

3. Išlaikykite paslaptį

Išlaikykite paslaptingumą. Nesistenkite per greitai atsiverti: leiskite vyrui įsitraukti į žaidimą. Vyrai yra ambicingi, norintys pasiekti savo tikslą. Kuo paslaptingesnė atrodysite vyrui, tuo labiau jis norės jus užkariauti.

4. Nebijokite pasirodyti silpnos

Dauguma moterų yra tikrai savarankiškos, tačiau nereikėtų to per daug demonstruoti. Leiskite vyrui jums padėti: tikėtina, kad jūs mokate pakeisti lemputę ar pačios išsirinkti automobilį, kurį planuojate pirkti, tačiau nesipriešinkite, jei vyras nori jums padėti. Leiskite jam jaustis vyrišku.

5. Nepersistenkite

Net ir tuomet, jei norite kuo daugiau laiko praleisti su jus traukiančiu vyru, nereikėtų persistengti. Skirkite laiko sau ir savo draugams. Vyras, pajutęs, kad jūsų trūksta, norės kuo greičiau jus pamatyti.

6. Nebandykite jo pakeisti

Taip, turbūt kiekvienas žmogus turi tokių savybių, kurios ne visada patinka, tačiau nesistenkite jo pakeisti, ir parodykite, kad priimate jį tokį, koks jis yra. Nekritikuokite jo. Atminkite, tobulų nebūna, tačiau svarbu tai, kaip jūs priimate jo trūkumus.

7. Nespauskite jo

Net ir tuomet, jei norite kuo greičiau įsipareigoti, nespauskite jo. Tegu jis pats nusprendžia, kada reikės pereiti į kitą santykių lygmenį. Tenka pripažinti, kad pernelyg didelis spaudimas vyrus gąsdina. Kuo labiau jį spausite, tuo labiau jis nuo jūsų tols.

8. Malonios smulkmenos

Kas pasakė, kad tik vyrai turi lepinti moteris? Mažytės smulkmenos: iškeptas pyragas, pagaminta vakarienė ar bilietai į krepšinio varžybas tikrai nudžiugins kiekvieną vyrą. Vyras ir moteris visada turi stengtis nudžiuginti vienas kitą, ir čia svarbi kiekviena smulkmenėlė.

9. Susibendraukite su jo draugais

Santykiai bus kur kas tvirtesni, jeigu jūs galėsite leisti laiką ne tik dviese, bet ir kartu su jo draugais. Net ir tuomet, jeigu jo draugai jums nelabai patiks, stenkitės to neparodyti.

10. Užsiimkite jo mėgstama veikla

Jam patinka stebėti krepšinio rungtynes ar užsiimti aktyvia veikla? Išsiaiškinkite, kokie yra jo pomėgiai ir susitikimo metu užsiimkite tuo, kas patinka jam. Skamba kaip visiškas pasiaukojimas? Galite būti maloniai nustebintos, kad ir jums jo mėgstama veikla patiks. Be to, vyras, norėdamas atsidėkoti, kitą kartą atsižvelgs į tai, kas patinka jums.

11. Rūpinkitės savo išvaizda

Vyrams visada patinka tvarkingos, pasitempusios, gražios moterys. Žinoma, tai nereiškia, kad visada turite darytis šventinę šukuoseną ir proginį makiažą, tačiau tikrai verta įdėti šiek tiek pastangų.

12. Būkite savimi

Taip, tikrai neverta apsimesti tuo, kuo nesate. Būkite savimi, ir tai yra vienas svarbiausių raktų, atrakinsiančių duris į vyro širdį.

Tikėtina, kad šie patarimai padės sužavėti jums patinkantį vyrą tiek, kad jus įsimylės. Viskas atrodo gana elementaru, taigi, kodėl nepasinaudojus šiais patarimais?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis