10 vyro poelgių, kurie tikrai nepadės patikti moterims...

Prieš daugybę amžių Adomas pasidavė Ievos įkalbinėjimams ir atsikando draudžiamo vaisiaus. Tačiau stiprioji lytis iki dabar iškrečia įvairiausių kvailysčių, norėdami patikti dailiajai lyčiai. Ko gero visi vyrai bent kartą buvo atsidūrę kvailoje padėtyje dėl moters.

Šios savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Drabužiai, kurie lieknina net iki kelių kilogramų
- Sophia Loren - meilė vedusiam vyrui, patirtas persileidimas ir „viešnagė“ už grotų
- 20 taisyklių, kurios padės išsaugoti ir pagerinti santykius su mylimu žmogumi
- 9 žingsniai didesnės algos link
- Ką rytų horoskopas žada šiems metams
- Mamos kugelis - skaniausias

Net ir labai savimi pasitikintys vyrukai kartais elgiasi kaip paskutiniai kvailiai ir visiškai nebekontroliuoja savęs, kai greta atsiranda daili gražuolė.

10. Nusigeria iki žemės graibymo

Kas žino, kodėl kai kurie vaikinai jaučia nenumaldomą norą nusigerti iki žemės graibymo, kai trokšta padaryti įspūdį merginai. Žinoma, lengvas apsvaigimas padeda įveikti varžymąsį, vidinius barjerus ir atsipalaiduoti. Tačiau reikia žinoti saiką ir mokėti laiku sustoti, bet tą sugeba padaryti toli gražu ne visi.

Pirmasis signalas, nurodantis, kad jums laikas sustoti: kai atsiduriate tualete ir pradedate rėkauti ant unitazo arba įsitraukiate į nuotaikingą pokalbį su savo atvaizdu. Todėl po to geriausiai būtų iš karto pasukti namo, kol nesugadinote reikalo. Nepamirškite, kad pasitikinčio savimi vyro įvaizdis, kurį sukūrėte apsvaigę nuo alkoholio, iš karto žlugs, jei pasirodysite merginai ne tik svirduliuodamas, keikdamasis, bet ir apsaugininkų vedamas už parankės.

9. Mėgina atrodyti "kietas"

Nieko nėra blogiau, jei triukšmingame vakarėlyje, kur visi kraustosi iš proto, drovus vyrukas mėgina atrodyti "kietu" mačo. Na, negalite pasigirti sugebėjimu bendrauti su moterimis ir spinduliuoti savo intelektualumu, na ir kas? Susitaikykite su tuo ir būkite patys savimi.

Patikiname, kad tada moterys tikrai atkreips į jus dėmesį. Nes ne vieną iš jų kažkodėl labiau traukia tyleniai, o ne išsišokėliai vyrai. O jei nersitės iš kailio, mėgindami vaizduoti Kazanovą, ir galvosite, kad tik tokie vaikinai turi pasisekimą tarp merginų, tada jūsų laukia didelis nusivylimas. Moterys vertina nuoširdumą ir natūralumą, o tie, kurie aklai laikosi patarimų, skirtų mergišiams ir lovelasams, iš karto įtraukiami į "juodąjį sąrašą".

Gaila, bet negalima imituoti pasitikėjimo savimi ir pasislėpti po kauke. Vieni pasitiki savimi, kiti ne, bet nėra nieko blogiau apsimesti tokiais, kokiais nesate.

8. Nešioja pernelyg atvirus marškinėlius

Jei dabar esate kuriame nors Ispanijos ar Turkijos pliaže, sporto salėje, galite ramiai praleisti šį punktą. Jis jūsų neliečia. Tačiau visiems kitiems - dėmesio: niekada negalvokite, kad mergina pames dėl jūsų galvą, vos tik išvydusi per atlapotus marškinėlius jūsų raumeningas rankas ir krūtinę.

Esate geros fizinės formos? Puiku! Sveikiname. O jei jūs taip nekantraujate pademonstruoti visus savo atletiško sudėjimo privalumus, nueikite kartu į baseiną ir ten spinduliuokite savo kūno grožybėmis. O kitais atvejais marškinius reikėtų užsisagstyti.

7. Meluoja

Čia turima omeny ne nekaltas melas, tarkim, dėl sekso partnerių skaičiaus, tačiau tas melas, kuriam paaiškėjus santykiai baigiasi skaudžiu išsiskyrimu. Pavyzdžiui, kad ir tokia "smulkmena": jūs tuo pačiu metu susitikinėjate ir su kita mergina.

O jei vis dėlto pasitaiko tokių situacijų, kai esate priversti sumeluoti, pasistenkite tai padaryti taip, kad nebūtų skausminga nei vienam, nei kitam: t.y. sunaikinkite įkalčius, kurie galėtų išduoti jūsų melą.

6. Kviečia merginą į parodą, apie kurią pats nieko nenutuokia

Kas tas idealus pasimatymas? Tai toks susitikimas, kai abi pusės linksmai leidžia laiką ir užsiima jiems abiems įdomiomis pramogomis. Tačiau niekada neverskite savęs daryti tai, kas jums neįdomu arba nepatogu, tik dėl to, kad padarytumėte įspūdį merginai.

Pavyzdžiui, neverta kviesti merginą į dailės parodą, jei jūs visiškai nesidomite daile ir nieko neišmanote apie ją, tačiau prisiversdami šypsotės, mėgindami paslėpti tai ir raminate save tuo, kad jūsų mergina po to bus apdovanota "karštu" seksu. Tačiau būtų dar blogiau, jei jūs apsimesite, kad išmanote apie meno kūrinius. Jūsų pastangos nueis šuniui ant uodegos ir labai nemaloniai nustebins merginą.

5. Ruošia maistą

Paprastai, jei vyras ruošia valgį, mergina turi įvertinti ne patiekalo skonį, o patį faktą, kad būtent dėl jos jis įdėjo daug pastangų iškepęs beskonę kiaušinienę. Todėl pamėginkite paaiškinti merginai, kuri su ištempta šypsena mėgina praryti kiaušinienės kąsnelius, kad jos dar laukia "desertas".

Jei nemokate gaminti valgio, niekada nesiūlykite nudžiuginti ją savo kulinariniais "sugebėjimais". Tačiau, jei mergina nepaliks jūsų ir po to, kai pavaišinsite ją majonezu "su plutele", vadinasi, ji - ištikima ir atsidavusi jums ir jokiu būdu nepaleiskite!

4. Užsiima ekstremaliu sportu

Jei labiau mėgstate leisti laiką vietos bare, kilnojant alaus bokalus, tai kažin, ar jums patiks šuoliai su parašiutu arba plaukti ant plaustų kalnuotomis ir srauniomis upėmis. Todėl įsidėmėkite, kad nei viena mergina neverta to, kad dėl jos sušlaptumėte kelnes ar net nusisuktumėte sprandą.
Galų gale kvaila būtų patikti merginai, vaizduojant didvyrį ar mačo. Tokiu atveju rizikuojate atrodyti taip pat apgailėtinai ir nevykusiai, kaip tas vaikinas, dėl kurio buvo sustabdytas futbolo mačas ir teisėjai padėjo jam susirasti kontaktines linzes.

3. Groja roko grupėje

Taigi, vieną gražią dieną jūs nusiperkate Jon Bon Jovi kompaktinę plokštelę ir pagalvojate, kad dabar turėtumėte turėti didžiulį pasisekimą tarp merginų, kaip ir jis. O dar su tokia pat šukuosena ir aptemptais džinsais! Be to, jums dar pavyko išprašyti iš tėvų pinigų gitaros pamokoms.
Praėjo kažkiek laiko, o jūs kaip ir anksčiau nemokate groti ir tempiate savo draugužius į mėgstamų "roko grupių" koncertus, kur be jų ir jūsų daugiau nieko nėra salėje. Ir visa tai darėte ne dėl to, kad būtumėte talentingas muzikantas, o norėdamas atkreipti merginų dėmesį. Deja...

2. Puošia savo automobilį

Vyrai, galvojantys, kad mergina turėtų pamesti galvą dėl to, jog pakeitė mašinos sėdynių užvalkalus naujais, kaip matote, užima lyderio vietą reitingo sąraše. Automobilis – tai susisiekimo priemonė, skirta tam, kad pervežtų jus iš taško А iki tašką В.

O jei galvojate, kad automobilis – tai jūsų sugebėjimų ir talentų demonstravimo vieta, reikėtų labai gerai susimąstyti. Gera garso aparatūra ar aromato skleidimo priemonė "eglutė" dar nieko nereiškia.

1. Padaro tatuiruotę su merginos vardu

Tai pati didžiausia kvailystė, kurią gali padaryti vyras, norėdamas patikti merginai. Tatuiruotė su merginos vardu dažnai baigiasi liūdnomis pasekmėmis. Pirmiausiai dėl to, kad visi tai žino. Taip pat žino ir kas ilgainiui gali atsitikti su oda. Be to, kažin ar ši meilė tęsis visą gyvenimą. Galiausiai daugumai merginų toks atsidavimo ženklas iš tikrųjų gąsdina. Prisiminkite kad ir Johnny‘io Deppo istoriją. Audringo romano su Winona Ryder metu, jis padarė tatuiruotę "Winona Forever" ("Winona amžinai"), kurią paskui negalėjo ištrinti, todėl buvo priverstas kiek pakeisti pavadinimą: "Winos Forever" ("Vynas amžinai"). Matote, net pačiam Deppui nepavyko prasisukti pokštu su padaryta tatuiruote.

manosveikata.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis