Gardūs vištienos kepsneliai su sūriu

Labai minkšti, sultingi kepsniai! Nepagailėkite gero sūrio, jis tikrai suteikia kepsniui puikų skonį.

Reikės:

500-600 g vištienos filė,

150 g fermentinio sūrio,

česnako,

druskos,

pipirų,

prieskoninių žolelių mėsai.

Tešlai:

3 nedidelių kiaušinių,

3 v.š. majonezo,

3-4 v.š. miltų,

druskos,

pipirų.

Kaip gaminti

* Filė supjaustom kepsnio dydžio gabaliukais, šiek tiek pamušame mėsos plaktuku. Įtriname smulkintu česnaku, prieskoniais, ir paliekame valandėlei pasimarinuoti.

* Išplakame kiaušinius, įmaišome majonezą, įdedame druskos, pipirų pagal skonį. Beriame miltų tiek, kad užmaišytume šiek tiek tirštesnę nei lietinių tešlą.

Keptuvėje įkaitiname aliejų. Pamirkome vieną kepsnio pusę tešloje, dedame į keptuvę. Kol kepa viena pusė, ant viršaus pabarstome sūrio (rekomenduoju jo nepagailėti) ir šaukštu užpilame tešlos taip, kad uždengtų sūrį. Atsargiai apverčiame kepsnį ir kepame kitą pusę, kol gražiai apskrunda.

* Viskas, kepsneliai iškepė, galima serviruoti stalą ir kviesti namiškius pietų. Skanaus!

aj-receptai.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis