Ir 61-erių galima būti mados ikona: ryškus ir stilingas Laimos Vaikulės įvaizdis

Kovo pabaigoje Laima Vaikulė švęs savo gimtadienį – vienai įspūdingiausių atlikėjų Baltijos šalyse sukaks 62 metai.

Žvelgiant į šią žavią šviesiaplaukę toks skaičius netelpa galvoje. Žvaigždė atrodo ne tik puikiai, bet ir žavi mus ryškiu ir stilingu įvaizdžiu.

2007 m.
Vida Press

Turbūt sutiksite, su tuo, kad gerą skonį, kaip rengtis, turi tikrai ne kiekvienas atlikėjas, šou pasaulio atstovas. O tinkamą sceninį kostiumą pasirinkti kai kuriems išvis sudėtinga.

2014 m., L. Vaikulei - 60
Scanpix

Laimai Vaikulei šie pastebėjimai netinka. Vaikulei – 61-eri, ir ji niekada neslėpė savo amžiaus, nes ir atrodo tiesiog stulbinančiai.

2012 m.
Vida Press

„Baltijos šalių sniego karalienė“ - taip kartais gerbėjai vadina populiarią daininkę, visur demonstruojančią stilingą įvaizdį. Ir nesvarbu, ar tai bus scena, vakarėlis, ar ramus pasisėdėjimas su šunimis savo namo svetainėje.

2011 m.
Vida Press

Scanpix

Scanpix

2013 m.
Vida Press

Tuo atlikėja panaši į kitas stiliaus ikonas – Marilyn Monroe ar Gretą Garbo.

2014 m.
Scanpix

L. Vaikulė visada atrodė gerai, net gūdžiu sovietmečiu, kai atlikėja pradėjo koncertuoti. Jos sceniniai rūbai skyrėsi nuo kitų.

1988 m.
Scanpix

1987 m.
Scanpix

1994 m.
Scanpix

Žvaigždė mėgsta drabužius keliais sluoksniais, o jos mėgiami dizaineriai dažniausiai yra niekam nežinomi, negarsūs savo amato žinovai.

Scanpix

Vida Press

Lengvai krentantys švarkeliai, plačios kelnės, laisvo stiliaus suknelės. Labai retai atlikėja rodosi viešumoje aptemptais drabužiais. Žinia, toli gražu ne kiekviena tokio amžiaus moteris galėtų demonstruoti kūno formas.

1997 m.
Vida Press

Dar vienas Vaikulės favoritas – vyriškas aprangos stilius. Ši atlikėja buvo viena pirmųjų, ėmusi nešioti klasikinius kelnių kostiumus, derindama juos su baltais šilkiniais marškiniais.

Scanpix

Scanpix

Atlikėjos garderobe nemažą vietą užima įvairios kepurės, skrybėlės. Ir tai tikrai ne visada yra išskirtiniai modeliai, kuriuos priimta dėvėti su vakarinėmis suknelėmis. Vaikulei nieko nereiškia pasirodyti viešai užsidėjus a la taksisto kepurę, ir, beje, atrodyti nuostabiai.

2010-ieji
Vida Press

2010 m.
Scanpix
2013 m.
Scanpix

2007 m.
Vida Press

Įdomu tai, kad atlikėja yra abejinga briliantams. Na, bent taip ne kartą sakė. O pinigus, kuriuos galėtų išleisti brangiems akmenukmas, atlikėja be sąžinės graužimo aukoja benamių šunų priežiūrai.

2013 m.
Vida Press

Kalbant apie papuošalus Laima Vaikulė renkasi įdomią bižuteriją, kuri puikiai papildo ir šiaip efektingą įvaizdį.

Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis