Kodėl kiaušiniai yra vienas iš geriausių maisto produktų metant svorį

Jeigu rezervuojate kiaušinius savaitgalio vėlyviems pusryčiams ar priešpiečiams, turite sužinoti vieną paslaptį: jie kaip tik gali būti tas raktas, kuris atvers duris į svorio metimo sėkmę.

Štai kodėl turėtumėte valgyti daugiau kiaušinių, kad numestumėte daugiau kilogramų.

1. 2008-ųjų metų tyrimas atskleidė, kad nutukę žmonės numetė daugiau svorio ir sumažino liemens apimtis, kai pusryčiams valgė 2 kiaušinius (vietoje riestainių), nors abu pusryčius sudarė toks pat kalorijų kiekis.

2. Jie yra pilni baltymų. Jūsų pusryčiai turėtu būti pilni baltymų, kad būtumėte soti iki pat pietų. Tiesą sakant, daugybė specialistų teigia, kad per pusryčius turėtumėte suvartoti bent 20 gramų baltymų, kad jaustumėte sotumą ir pagreitintumėte medžiagų apykaitą. O geros naujienos yra tokios, kad rytais suvalgydama 2 kiaušinius esate teisingame kelyje – mat vienas kiaušinis turi apie 6 gramus baltymų.

3. Sveikas ir patogus pasirinkimas. Kai jau mirštate iš bado ir būtina kažką dėti į urzgianti skrandį, kietai virtas kiaušinis gali būti greitas, mažai kalorijų turintis užkandis, kuris pasotins jus iki sekančio valgymo. Vienas kietai virtas kiaušinis (78 kalorijos) ir obuolys (80 kalorijų) – ir gausite maistingą užkandį.

Yra daugybė sveikų ir kūrybiškų kiaušinių receptų, kurie gali būti pagaminami iš anksto, taigi šitaip galėsite ir toliau laikytis teisingo kelio, ir nesvarbu, ar labai skubate rytais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis