Vaivos Budraitytės 2016 m. meilės horoskopas visiems zodiako ženklams

Visiems ženklams teks atkreipti didesnį dėmesį į savo sveikatą, ligų profilaktiką. Puikūs metai pradėti sportuoti, lieknėti, tapti vegetarais ar veganais, mesti rūkyti ir gerti - ar matėt kada rūkančią bezdžionę? Seksis tiems sportuojantiems, kuriems svarbus kūno grožis - tai yra kultūrizmas, gimnastika ir pan.

AVINAS

Avinams tuoktis palankiausia nuo vasario vidurio iki kovo pradžios. Taip pat palanku nuo liepos trečios dekados iki rugpjūčio vidurio.Tais laikotarpiais palanku pradėti vaikus ar mėginti jų susilaukti, jeigu iki šiol buvo pastojimo problemų.

Kovą geriau nerizikuoti ir nesipykti dėl niekų, nevaikščioti į tą visiems gerai žinomą kairę ar kitaip rūstinti savo antrą pusę. Ištikimybė, kokia bebūtų nuobodi, tam tikrais periodais turi savo žavumo. Šiuo laikotarpiu galite paslysti lygioje vietoje ir, patys to net nepastebėję, nerti į skyrybų advokato kabinetą. Tiems, kurie dar nesusituokę – paprasčiau, – trenkei durimis su keliais maišeliais rankose ir dingai vakaro sutemose.

Rugsėjo pradžioje ir spalio viduryje būkite ypač atsargūs. Galite būti apkaltinti netinkamu seksualiniu elgesiu arba patys nukentėti dėl seksualinės agresijos.

Visi metai bus palankūs meilės paieškoms. Kai kurie avinai pranoks patys save - per metus pakeis kelis partnerius. Tokie avinėliai lengvai draugų tarpe išgarsės kaip Kazanovos. Žinoma, svarbiausia, kad tos pravardės nesužinotų vyras ar žmona.

JAUTIS

Šie metai jums bus visapusiškai puikūs - seksis ne tik darbe ar moksle, bet ir meilėje.

Nuo balandžio iki spalio galite sutikti gyvenimo meilę. Aišku, simpatijų bus ir kitais periodais, bet tą vienintelę, didžiają sutiksit būtent šiuo metu.Teks rinktis iš kelių kandidačių ar kandidatų, bet intuicija jūsų neapgaus ir pasirinksite teisingai.

Jaučiai, kurie niekaip negalėjo apsispręsti, ką daryti su užsitęsusia partneryste, nuspręs tuoktis. Ir puiku - seniai laikas įteisinti užsitęsusius santykius, nejau negirdite, kaip artimieji nerimsta ir piktai plaka liežuviais? Na, o tie, kurie šiais metais sugalvos konfliktuoti ar skirtis, tegul nevargsta - vis tiek susitaikys ir toliau bus kartu. Jei jau rimtai nuspręsit išsituokti, teks palaukti dar metus.
Rugsėjį ir spalį bus padidėjęs seksualumas, šiuo metu bus didesnė tikimybė pastoti. Linkiu, kad žinia apie nėštumą būtų džiugi.

DVYNIAI

Meilės reikalai šiais 2016 m. bus vidutiniški, bet, jei labai norėsit, tikrai galima rasti dienelę kitą, kurią palanku tuoktis ar susižadėti.
Pirmą vasario pusę džiaugsitės harmoningais santykiais. Tai - puikus metas pasipiršti. Jei sugalvojote tuoktis, geriau tai daryti liepą, na, o jeigu esate egzotikos mėgėjai, tiks vasario pabaiga ir gruodis. Visus meilės prisipažinimus, priesaikas bei ritualus geriau atlikti kur nors Maldyvuose ar Bahamuose. Supratote - kuo toliau nuo namų.

Sausio viduryje galite turėti rūpesčių dėl ligų, kurias sukėlė meilė. Šiuo metu didesnė nepageidaujamo nėštumo tikimybė. Tokia pati nepalanki situacija pasikartos rugpjūtį.

Visus metus su meilužiu ar meiluže geriau nesusitikinėti, nes būsite gėdingai demaskuoti. Taigi, saugokitės ir būsite apsaugoti, būkite laimingi ir nedemaskuoti.

VĖŽYS

Ne tik gyvenime, bet ir meilėje jus visus metus lydės sėkmė.
Pažiūrėjus į jūsų žvaigždžių išsidėstymą aiškiai matyti, kad vienišų vėžiukų artimiausiu metu neliks, visi susiras antrąsias puses ir nors kurį laiką jausis laimingais.

Tuoktis geriau gegužę, birželį, liepą ir rugpjūtį.Tie mėnesiai geriausiai tiks ir atostogoms su mielu širdžiai žmogumi. Galite atostogauti ir su ne itin mielu žmogumi, bet tuomet reikėtų nusiteikti, kad tai - ne atostogos, o sunkus darbas.

Naujoms pažintims palankūs bus visi metai. Pažindinkitės, o kazanovos ir kazanovės nesnauskit - pulkit medžioti.

Visi metai palankūs grūdinti ir gražinti kūną. Netingėkite ir pradėkite investuoti į savo išvaizdą. Ji tikrai pravers gundant ir koketuojant.

Mamos, kurios turi paaugusių dukterų, šiais metais tegul neužmiršta pasėti rūtų. Puikus prietaras tiksliai ir greitai suveiks - jūsų merginos anksti ir laimingai ištekės.

LIŪTAS

Visi metai bus palankūs meilės nuotykiams. Greičiausiai, daugiau dėmesio skirsite nesantuokiniams ryšiams, nei tikrosios šeimos židinio kurstymui. Net laimingai susituokusius velnias gundys nukrypti į šoną.

Vieniši liūtai mėgins susirasti antrąją pusę, bet pavyks ne iš pirmo karto. Palankiausias metas meilės ritualams - sausio vidurys, birželio pradžia, rugsėjis ir spalio pabaiga. Visus metus bus didelė tikimybė sutikti būsimą vyrą ar žmoną, kurie lydės jus visą likusį gyvenimą ir, kaip žmonės sako, tik mirtis jus išskirs. Visus metus jausitės labai gražūs, seksualūs ir nenugalimi. Konkurentai jums nebus baisūs.

Gegužės viduryje ir pirmą spalio savaitę iškils pavojus jūsų meilės reikalams.Tuo periodu būkite atsargesni, nes meilė gali atnešti tik nemalonumus. Tiems, kurie visai nieko nebijos, vieną dieną gali tekti atsipeikėti specialaus gydytojo kabinete.

MERGELĖ

Šie metai - karminių pažinčių metai. Nauji žmonės, kurie pasirodys jūsų kelyje, bus iš praėjusių gyvenimų, todėl į malonias ar nemalonias pažintis reikėtų žiūrėti filosofiškai.

Balandis ir gegužė bus tinkami santuokai ir krikštynoms, įžadų atnaujinimui. Planuokite visas mielas iškilmes - puikiai atšvęsite.

2016 m. kaip niekad jausite didelį poreikį gražiai atrodyti, patikti, atkreipti į save dėmesį. Daug laiko skirsite įvaizdžio gerinimui, figūros priežiūrai ir formavimui. Galite gauti neįprastą dovaną, pavyzdžiui, mylimieji moterims gali padovanoti naują, savaime suprantama, didesnį biustą. Moterys irgi neatsiliks – gali padovanoti mylimajam plaukų implantus ar ką rimčiau. Žodžiu, nusiteikite gauti keistas dovanas kaip meilės išraišką.

SVARSTYKLĖS

Šie metai palankūs sukti meilės lizdeliams, jei tik turite su kuo – nedelskite.

Tos svarstyklės, kurios yra vienišos, partnerio turėtų pasidairyti sausio viduryje, vasario pabaigoje, birželio pradžioje, liepos antroje pusėje ar spalio pabaigoje. Tokiais periodais meilė nukrenta ant galvos, kai mažiausiai to tikiesi. Visas pasaulis sublizgės naujomis spalvomis, akyse prašviesės. Taip pat šie periodai puikiai tiks, jei esate susiplanavę tuoktis ar pirštis, o gal tik laukiate pasipiršimo... belaukdami galėtumėte ir užsiminti, ko ir kada tikitės.

Sako, su mylimu žmogumi ir palapinėje rojus, todėl rekomenduoju kartu praleisti atostogas. Vos per dešimt dienų suprasite – tas žmogus jūsų ar ne. Atostogauti reikėtų aktyviai, kad galėtumėte pamatyti, kokios charakterio savybės pasireiškia nestandartinėse situacijose. Mylimą žmogų geriausia testuoti birželį ar liepą.

SKORPIONAS

Meilei ir mylėjimuisi tinka visi metai. 2016-aisiais bus lengviau pastoti ar išnešioti vaiką. Ypač į tai turėtų atkreipti dėmesį tie, kurie turėjo vaisingumo problemų.

Tiems, kas nori susirasti vyrą ar žmoną, atšvęsti vestuves, puikiai tiks visi metai, bet ypač – rugpjūčio vidurys.

Atostogauti palankiausia prie vandens, žinoma, su mylimu žmogumi.
Džiūgauti turėtų ir jauni skorpioniukai, kurie trokšta būti pastebėti ir labai laukia pirmosios meilės... Sulauksit...

Apie skyrybas lyg ir nereikėtų kalbėti, bet šias metais ir toks periodas nusimato. Tiesa, jis trumpas, bet pakankamai stipraus poveikio, todėl nuo balandžio vidurio iki gegužės pabaigos nekonfliktuokite, stenkitės nesiginčyti ir šiukštu neikite į kairę.

ŠAULYS

Metai nėra palankūs naujoms meilėms, bet tie šauliai, kurie jau turi antrąsias puses, iš partnerių sulauks daug šiltų emocijų ir palaikymo nesėkmingesniais periodais. Kai nesiseka, nereikia visko laikyti savyje, geriau liūdesiu ir nesėkmėmis pasidalinti su artimaisiais.

Iki birželio pabaigo geriau nesituokti ir neplanuoti vaikų, o nuo liepos elkitės kaip tinkami. Ypač palankus metas bus rudenį nuo spalio mėnesio. Taigi, kaip meilei palankūs visi amžiai, taip ir tuoktis jums tinkami visi metų laikai.

Rudenį bus palanku užmegzti naują meilės romaną. Kalbame ne apie jau įsipareigojusius, o apie šilumos ištroškusius studentus ir visai vienišus šaulius. Rudeninė pažintis 2016 metais jau 2017-aisiais gali baigtis vestuvėmis.

Visi metai tinkami rimtiems meilės ryšiams. Kazanovoms nesiseks, jie gali žiauriai nukentėti, ypač pirmąjį pusmetį... Taigi, mėgstantys gastroliuoti ir medžioti ne savo ūkyje šauliai, žiūrėkite kieno teritorijoje esat ir, į ką nusitaikėt.

OŽIARAGIS

Puikiai seksis mylėti ir įsimylėti. Iki spalio drąsiai planuokite visus meilės reikalus, kurie, tiesą sakant, ir be jūsų planavimo kuo puikiausiai vystysis.

Tuoktis geriausia gegužę ar rugpjūtį, bet puikiai tiks kovas, balandis ir birželis.

Šie metai taip pat palankūs priimti galutinį sprendimą dėl partnerystės - apsispręsti juridiškai įteisinti santykius ar gražiai atsisveikinus išsiskirti.

Pavojingiausi periodai bus vasario pabaiga, birželio pradžia ir liepos pabaiga, kai net patys nesuprasite, dėl kokių priežasčių išsiskyrėte ir likot prie sudužusios geldos.

Kovą ir gegužę labai palanku pradėti bendrą gyvenimą, statyti bendrą būstą, gražinti jau turimus namus ar, kitaip tariant, sukti meilės lizdelį.

VANDENIS

Visus metus džiaugsitės stabiliais meilės ryšiais ir santykiais. Šeimoj laikas nuo laiko kils poreikis atnaujinti, suaktyvinti asmeninį gyvenimą, kurį jau senokai rutina nutrenkė į juodžiausią kampą.

Vienišiai visus metus mėgins užmegzti vis naujas pažintis ir tiesiog švies seksualumu. Lapkritį ateis laikas apsispręsti, kas vertas eiti šalia jūsų per gyvenimą. Padarę šį sprendimą - nurimsite.

Visus metus reikėtų tikėtis neplanuoto šeimos pagausėjimo, aišku, nepageidaujamo nėštumo gali sulaukti ir vienišiai. Būkite budrūs. Kas svajojate apie mažylį, ypač stenkitės balandį - svajonė gali išsipildyti.
2016 lapkritis palankus santuokai. Jei nusprendėte susituokti šiemet, būtinai palaukite lapkričio, juk niekur nepriskubėsit.

ŽUVYS

Šiais metais geriau tęsti pradėtas draugystes, puoselėti santuoką ir galvoti apie šviesią ateitį. Deja, bet 2016 m. naujų jausmų, kurie labai džiugintų neatneš. Labai puiku puoselėti platonišką meilę. Rašykite vienas kitam mielus eilėraščius, laiškus.

Vaikų šiais metais geriau neplanuoti, nes dėl įvairių priežasčių galite likti vieniši ir be pajamų šaltinio.

Labai pavojingi metai seniai susituokusioms poroms. Turėsite suktis kaip voverės rate, kad išlaviruotumėt šeimos laivą į visiškai saugų 2017 metų uostą.

Žuvelės kurios tvirtai nusprendė susituokti 2016 metais, turėtų asmeniškai nueiti pas astrologą,kad jis parinkų palankią tam dieną. Žinote, sako, kad mylės amžinai, tik ta amžinybė vieną dieną gali imti ir pasibaigti.

Tos žuvelės, kurių meilės santykius reguliuos pareiga ir atsakomybė, tikrai laimingai gyvens savo asmeninį gyvenimą, bus mylimos ir mylės visus 2016 metus.

***

Originalių dovanų bei idėjų, kaip šventėms papuošti namus, ieškokite Prekybos ir renginių centre VCUP. Daugiau informacijos: http://www.vcup.lt/akcijos/akcijos-ir-pasiulymai/vcup/nesvarbu-kuri-nuspresi-pasilikti

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis