Astrologės Vaivos Budraitytės patarimai, kaip sutikti Naujuosius metus

2016-ieji metai pagal rytų kalendorių - tai raudonosios Ugninės Beždžionės metai. Pagal kinų kalendorių jie prasidės ne sausio 1 d. , o vasario 8 d.

Kinų Nauji metai yra kilnojama šventė, ji visada prasideda jaunatyje, kai saulė būna vandenio ženkle. Astrologė Vaiva Budraitytė pasakoja, kas mūsų laukia ateinančiais metais bei siūlo, kaip palankiausia juos pasitikti.

Planai ir tikslai

Beždžionė – sunkiai nusakoma, ji artistiška ir ekscentriška, turinti stiprią intuiciją. Kaprizinga – sunku suprasti apie ką ji mąsto. Šio ženklo atstovų elgesys labai priklauso nuo nuotaikos. Beždžionė mums žada gyvenimiškus pokyčius, neprognozuojamus įvykius. Šiais metais nerekomenduojama kurti labai tikslių planų – beždžionė juos gali lengvai sugriauti. Tačiau ji tikrai padės tiems, kurie mėgsta spontaniškumą, mėginti viską pasiekti tinkamai susidėliojant aplinkybėms. Taigi, nežinantys ko nori menininkai, išprotėję profesoriai, aktoriai, linkę manipuliuoti gudručiai sulauks puikių metų. Geriausių rezultatų pasieks neprognozuojami, sudėtingo charakterio, ekscentriški žmonės.

Sveikata ir turtai

Visiems ženklams teks atkreipti didesnį dėmesį į savo sveikatą, ligų profilaktiką. Puikūs metai pradėti sportuoti, lieknėti, tapti vegetarais ar veganais, mesti rūkyti ir gerti - ar matėt kada rūkančią bezdžionę? Seksis tiems sportuojantiems, kuriems svarbus kūno grožis - tai yra kultūrizmas, gimnastika ir pan.

Didelių permainų metai tiems, kurie svajoja praturtėti. Šiais metais - kaip kare, norint aplenkti konkurentus visos priemonės tiks, net ir nelabai garbingos. Na, aišku, kad ir jums reiks stebėti, kad nebūtumėt apgauti - tokia jau ta pamaiva bezdžionė.

Tie, kurie šiais metais planavo gyvenimo pokyčius, sulauks puikių žinių. Jums pavyks tai įgyvendinti lengvai ir be didesnių sunkumų.Tarpusavio santykiuose taip pat laukia atšilimas – net ir nesutariantys atras bendrybes. Tai liečia ne tik sutuoktinius bet ir draugus bei giminaičius. Šilto bendravimo tikrai bus daugiau. Svarbiausia laikytis subordinacijos, na, kas kam gyvius iš kailio rankios. Pagrindinės metų spalvos: raudona, oranžinė, geltona ir kiti panašūs atspalviai.

Sėkmę nešančios dovanos

Sėkmę neš raudoni akmenys - rubinas, granatas, ugninis opalas, o taip pat akmenys, turintys ugninę prigimtį, pavyzdžiui, obsidianas – jis juk yra vulkaninis stiklas. Manau, moterys jau pirmą metų dieną pasijus laimingos gavusios dovanų įvairių brangakmenių. Taupieji vyrai gali dovanoti ir pigesnes dovanas, beždžionės stichija yra metalas, tad kuo daugiau metalinių daikčiukų bus, tuo bus geriau.Taigi, kadangi bezdžionė nenusakoma - Naujųjų naktį galite būti apdovanoti plieninių puodų ar šakučių rinkiniu.

Naujųjų metų sutikimas

Naujuosius metus derėtų sutikti kuo spalvingiau apsirengus. Puikiai tiks karnavaliniai rūbai, kuriuose dominuotų auksinės spalvos, taip pat daug blizgučių, spindintis metalas.

Šventę geriau organizuoti kur nors triukšmingoje vietoje, kur daug šurmulio, trankios muzikos, žmonių. Taip reikia neužmiršti ir fejerverkų ar bent jau bengališkų ugnelių. Kieme galima susikurti tikrą laužą, o grįžus į namus – židinį ir kuo daugiau žvakių, kurių spalva, aišku, irgi raudona su atitinkamais atspalviais.

Už stalo ilgai nesėdėkite daug šokit, judėkite, žaiskite judrius žaidimus. Geriausia organizuoti net ne užstalę, o furšetą.

Jei ruošite stalą namuose, puikiai tiks ir vienkartinė raudona staltiesė. Ant jos tiesiog be vazos galite sudėti įvairius vaisius. Į plieninį indą įpilkite gėlo vandens - tai bus duoklė bezdžionei. Vandens iš to dubenio patys negerkit, ryte tiesiog palaistykite augalus ar įpilkit augintiniams.

Naujųjų metų stalas

Serviruodami stalą stenkitės naudoti blizgiausius ir metalinius namų indus. Namus gausiai puoškite girliandom ir nepagailėkit žvakių.Vidurnaktį neužmirškite ne tik fejerverkų, bet ir paskambinti namų varpeliais. Jei tokių neturite, atsidarę langus ir duris padaužykit puodais ar puodų dangčiais -pabūkit išradingais.

Svečius vaišinkit ir patys vaišinkitės sūriais, daržovėmis, vaisiais, įvairia duona, kepiniais. Jeigu negalit apseiti be mėsos,tai ją kepkit ant grilio, o blogiausiu atveju – orkaitėje. Tie, kurie niekaip neįsivaizduoja šventės be stipresnių gėrimų, gali ant stalo pasidėti vyno.Šiais metais tiks tik vynas ir aišku, geriausia, - raudonas.
Desertui tiks įvairūs šerbetai, šviežių ir džiovintų vaisių desertai, būtinai pagaminkit nors vieną patiekalą su medumi, ar nors dubenėlį medaus ant stalo padėkite.

Taigi, būkite laimingi, sveiki ir turtingi, nepagailėkite daug triukšmo ir visos geriausios metų prognozės išsipildys.

***

Originalių dovanų bei idėjų, kaip šventėms papuošti namus, ieškokite Prekybos ir renginių centre VCUP. Daugiau informacijos: http://www.vcup.lt/akcijos/akcijos-ir-pasiulymai/vcup/nesvarbu-kuri-nuspresi-pasilikti

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis