Idėjos, kaip papuošti namus paskutinę minutę

Namų dar neaplankė Kalėdų dvasia? Reikia tikrai nedaug - tik šiek tiek fantazijos ir valandėlės laiko iš neskubių darbų sąrašo. „Gėlių virtuvės“ floristės skuba su pasiūlymais, kaip namus papuošti paskutinę minutę.

DELFI

Kompozicija su kankorėžiais. Eglių ir pušų kankorėžius suklijuokite vainiko principu karštais klijais. Geriausia tam naudoti putplasčio pagrindą, kaip jau rodėme ankstesnėse pamokėlėse. Į vidurį komponuokite pušies šakas, anemonus, kurių galiukus būtinai įkiškite į floristines kapsules su vandeniu, rojaus obuoliukus. Judesio kompozicijai suteikite bėgančia šakele.

DELFI

Kankorėžinė eglutė. Ši yra padaryta iš didžiųjų kankorėžių žvynelių, juos prieš tai išgliaudžius. Kad nereiktų tiek vargti, ant kūgio formos putplasčio karštais klijais klijuokite paprastus kankorėžius. Eglutės apačią dekoruokite lanksčiomis vijoklių šakelėmis, šermukšnių uogomis, ant blizgančios floristinės vielutės sukabintais pušų spygliais.

DELFI

Kompozicija su žvake. Pirmiausia pasiruoškite pagrindą. Vainiko formą iš putplasčio, šieno ar šakų apvyniokite samanomis. Žvakę aprenkite vilnos audinio skiaute ir dekoruokite priklijuodami karštais klijais cinamono lazdeles, anyžiaus žvaigždutes ar nedidelius kankorėžius. Paruoštą žvakę statykite į vainiko vidurį ir dekoruokite patį vainiką rojaus obuoliukais, cinamono lazdelėmis ir kitomis gamtinėmis priemonėmis.

DELFI

Šventinė kompozicija su žvakėmis. Labai iškilminga. Ypatingo šventiškumo jai suteikia veidrodinis padėklas. Čia naudotos skirtingo aukščio elegantiškos žvakidės. Vazoje - anemonai pušies šakų draugijoje. Judesio suteikia lengvos šakelės. Žiemišką įspūdį sustiprina apsnigti samanų burbuliukai.

DELFI

DELFI

Pati paprasčiausia kompozicija - sniege žydintys ciklamenai. Į stiklinę vazą įberkite dirbtinio sniego, įstatykite ciklameną su vazonėliu ir papuoškite šakele bei keliais rojaus obuoliukais.

DELFI

DELFI

Žvakė sniege. Šios kompozicijos pagrindui naudotas iš vijoklio šakų supintas vainikas, dekoruotas blizgančia floristine vielute, rojaus obuoliukais ir dirbtiniu sniegu. Žvakė įstatyta į indą, amt kurio dugno taip pat pabarstyta dirbtinio sniego. Kompozicija dailiai atrodo samanomis apklijuotoje lėkštėje.

DELFI

DELFI

Kvepiantis vainikas. Vainiko pagrindas apklijuotas kankorėžiais ir dekoruotas vijoklio šakomis bei įvairiais mažais moliūgėliais, rojaus obuoliukais, džiovintais apelsinais.

DELFI

DELFI

Gražių Jums švenčių!

Skaitykite taip pat:

Puošiame namus: žiemiška šventinė kompozicija su hiacintais

Eglutė, kokios neturės niekas kitas

Kuriame adventinį vainiką

Originalių dovanų bei idėjų, kaip šventėms papuošti namus, ieškokite PC VCUP parduotuvėse. Daugiau informacijos: www.facebook.com/CentrasVCUP

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis