Horoskopas: ką likimas numatė paskutinei metų savaitei

Astrologinė prognozė savaitei, gruodžio 25-31 dienoms.

AVINAS

Kalėdų dienomis seksis meninė, kūrybinė veikla. Galite skoningai serviruoti stalą, puošti kitus žmones ir pan. Tačiau švęsti nesinorės, ypač jei mintys vis sukasi apie darbo problemas ar paieškas. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Tarpušvenčiu seksis spręsti verslo, turto klausimus. Galite ką nors pirkti išsimokėtinai. Nerimo sukels žinia apie artimą žmogų. Regis, bus sunku apsispręsti dėl Naujųjų sutikimo. Geriau būtų niekur toli nevykti ir pavakaroti su kaimynais, artimaisiais. Kelyje bus nesaugu, tad išlikite budrūs.

JAUTIS

Regis, pirmą Kalėdų dieną nestokosite geros draugijos ir galėsite švęsti su išsiilgtais žmonėmis. Turbūt sulauksite svečių. O jei patys kažkur vyksite, kelionėje tikėtina įdomi pažintis. Tačiau kitos dienos gali būti liūdnesnės dėl sveikatos sutrikimo ar kitų priežasčių. Nesivelkite į intrigas, nelegalią veiklą. Subtiliau siekite savo tikslų. Saugokitės traumų. Jums gresia persivalgymas ir dėl to nekoks jausmas sutinkant Naujuosius. Būkite saikingesni, nesikoncentruokite vien į gardų maistą, dovanas.

DVYNIAI

Jeigu per šias šventes jums tenka dirbti, ir gerai padirbėsite, ir spėsite atšvęsti. Be abejonės, jums reikės draugiško šurmulio, renginių. Problema ta, kad susitikimai turės ir nemalonią pusę. Saugokitės sukčių, apsinuodijimo. Nuo ketvirtadienio sumažės jėgų, bet būsite kūrybingi ir intuityvūs. Venkite svaigalų, nepiktnaudžiaukite stipriais vaistais. Jums gali būti patikėtos intymios paslaptys. Jeigu visą savaitgalį malsite aštriu liežuviu ir erzinsite artimuosius, Naujųjų šventimas nuotaikos ir santykių nepataisys.

VĖŽYS

Per Kalėdas daug dėmesio iš jūsų sulauks vaikai, mylimas žmogus. Galite ištarti meilės prisipažinimą ar įsipareigoti. Jeigu su antrąja puse nesuskubote išvykti į kelionę, klausysitės įspūdžių tų žmonių, kurie ką tik buvo užsienyje. Kitą savaitę įtampą gali kelti partnerio elgesys, artimo žmogaus problemos. Tačiau darysite puikų įspūdį kolektyvui, gerbėjams. Galite nuveikti daug darbų. Savaitgalį laimingiausi jausitės savo namuose, tad Naujuosius mielai sutiktumėte prieš televizoriaus ar kompiuterio ekraną.

LIŪTAS

Per Kalėdas ne brangiomis dovanomis, o šiltu dėmesiu apgaubkite tuos, kurie šalia. Negailėkite gerų žodžių, komplimentų. Tačiau jei studijuojate, turėsite rimtai sėsti prie mokslų, o tai tikrai nedžiugins. Tarp švenčių bus progų pabendrauti su įdomiais žmonėmis. Nors turėsite ūpo įgyvendinti profesinius sumanymus, daugiau dėmesio teks skirti renginiams, naujametiniams pasiruošimams. Saugokitės traumų. Naujųjų sutikimui turbūt išsiruošite pas draugus arba jų prisikviesite pas save. Galite vykti ir į masinį Naujųjų sutikimą miesto aikštėje.

MERGELĖ

Regis, neliūdėsite per šias Kalėdas, ypač jei jas praleisite su mylimu žmogumi, partneriu, vaikais. Kalba gali pasisukti apie vedybas ar kitokį tarpusavio įsipareigojimą. Tiktų apsilankyti šventiniame renginyje. Tarpušvenčiu tikėtini svečiai iš toli arba kelionė. Arba laukia šaunus renginys, meilės nuotykis. Pastarasis gali atnešti nekokių padarinių. Labiau saugokite nuo pavojų vaikus. Savaitgalį būsite nusiteikę kalbėtis apie keliones, užsienį, svetimas kultūras. Regis, šalia bus neprastų pašnekovų, tad bendravimas nenuvils.

SVARSTYKLĖS

Regis, kalėdinėmis dienomis imsitės įvairios ruošos, tvarkysitės, virsite, kepsite. Pasisaugokite apsinuodijimų, infekcijų. Laikotarpiu tarp švenčių būsite emocionalūs, linkę pavyduliauti. Galbūt neįtiksite antrajai pusei ir teks susitaikyti su padariniais. Regis, stengsitės sutvarkyti kai kuriuos finansinius reikalus. Galite susidurti su aplinkinių neatsakingumu. Jums norėsis kuo egzotiškiau, nekasdieniškiau sutikti Naujuosius, pageidautina užsienyje ar ypatingame renginyje. Vis dėlto kelionės bus gana nesaugios.

SKORPIONAS

Regis, per Kalėdas gausite prasmingų pasveikinimų. Vienas asmuo savo laišku ar skambučiu sužadins jūsų romantiškus prisiminimus arba suteiks naujų vilčių. Nesėskite už vairo neblaivūs. Tarpušvenčiu nerimauti privers sveikatos būklė, namiškių, vaikų problemos. Tikriausiai energingai demonstruosite savo valią, reikšite nuomonę. Itin saugokitės traumų. Per Naujuosius nesibodėsite pasinaudoti kitų dosnumu, svetingumu. Kita vertus, ir patys turėsite nemažų išlaidų. Atsargiai kelyje, saugokite save bei kitus.

ŠAULYS

Per Kalėdas su artimiausiais šeimos nariais vieni kitus nudžiuginsite gražiomis ir naudingomis dovanomis. Pasistenkite nepadauginti svaigalų. Nuo antros Kalėdų dienos ūgtels noras azartiškai rizikuoti, leistis į lošimus, žaidimus. Tikriausiai jus suintriguos gauti pasiūlymai. Neskubėkite mesti kelio dėl takelio. Viskas klostysis geriau, jei tvarkingai atliksite būtinus darbus, įvykdysite įsipareigojimus. Naujųjų sutikimas labai priklausys nuo santykių su partneriu, vaikais. Kils ginčų, bus nelengva suderinti planus.

OŽIARAGIS

Per šias šventes būsite nusiteikę mėgautis kiekviena akimirka. Džiugins ir kalėdinės vaišės, ir artimų žmonių draugija. Neprieštarausite, kad prisijungtų kaimynai, arba patys mielai užsuksite pas pastaruosius ar giminaičius. Tarpušvenčiu bendrausite su kūrybingais žmonėmis, dėmesingi būsite vaikams, mylimiesiems. Galite sulaukti siurprizų. Nesugadinkite to, ką ilgai kūrėte. Savaitgalį parūps įvaizdis ir visa, kas padeda atrodyti gražiau. Derėtų tausoti sveikatą ir nesiveržti ten, kur galėtų kilti problemų.

VANDENIS

Per Kalėdas atsipalaiduosite ir mėgausitės komfortu, gardumynais. Tačiau tikėtini reakcijos sutrikimai vairuojant arba avarijos dėl kitų kaltės. Nesipykite su kaimynais, giminėmis. Tarpušvenčiu stenkitės būti supratingi. Jeigu skleisite šilumą artimiesiems, jie atsilygins tuo pačiu. Tačiau jei netoleruosite vieni kitų pasirinkimo, susijusio su draugais, laisvalaikiu, tuomet santykiai bus įtempti. Savaitgalį jus atakuos draugai, gerbėjai. Jei tik galite, Naujuosius sutikite kartu su savo vaikais, užuot išlakstę kas kur.

ŽUVYS

Šios Kalėdos bus išties šventiškos. Regis, prisibendrausite su patinkančiais žmonėmis arba sudalyvausite kultūriniame renginyje, užmegsite naujų pažinčių ir pan. Laikotarpiu tarp švenčių galite nemažai nuveikti, pasitelkę reikalingas žinias ir naujausią informaciją. Galimas pasiūlymas, susijęs su įsidarbinimu, kelione. Naujųjų sutikimui derėtų rinktis namų erdvę, nes kur nors išvykę ar būdami tarp daugybės žmonių jausitės nejaukiai ir nesaugiai. Su keliais artimaisiais vakaroti bus ir smagiau, ir naudingiau.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis